1-5 Συνεδρίες Laser Αποτρίχωσης με Diode 808nm ή Alexandrite 755nm, Μαζί με Επαναληπτικές, στο Beauty Tec στη Δελφών (από 29€)

More Views

Δείτε την Προσφορά

  • 149€ από 800€ για 5 Συνεδρίες Laser Αποτρίχωσης & 5 Επαναληπτικές Για Full Μπικίνι, Μασχάλες & Μισά Πόδια (Γόνατο & Κάτω ή Γόνατο & Πάνω)
Για 1 Μεσαία Περιοχή
  • 29€ από 60€ για 1 Συνεδρία Laser Αποτρίχωσης & 1 Επαναληπτική
  • 59€ από 180€ για 3 Συνεδρίες Laser Αποτρίχωσης & 3 Επαναληπτικές
  • 79€ από 300€ για 5 Συνεδρίες Laser Αποτρίχωσης & 5 Επαναληπτικές
Για 1 Μεγάλη Περιοχή
  • 39€ από 120€ για 1 Συνεδρία Laser Αποτρίχωσης & 1 Επαναληπτική
  • 89€ από 360€ για 3 Συνεδρίες Laser Αποτρίχωσης & 3 Επαναληπτικές
  • 109€ από 600€ για 5 Συνεδρίες Laser Αποτρίχωσης & 5 Επαναληπτικές
Για 1 Πολύ Μεγάλη Περιοχή
  • 59€ από 160€ για 1 Συνεδρία Laser Αποτρίχωσης & 1 Επαναληπτική
  • 159€ από 480€ για 3 Συνεδρίες Laser Αποτρίχωσης & 3 Επαναληπτικές
  • 209€ από 800€ για 5 Συνεδρίες Laser Αποτρίχωσης & 5 Επαναληπτικές
Περιοχές
- Μεσαίες: Full Πρόσωπο / Μασχάλες / Κοιλιά / Μέση / Full Μπικίνι / Άνω Χείλος & Θηλές / Γραμμή Κοιλιάς & Άνω Χείλος / Γραμμή Κοιλιάς & Θηλές
- Μεγάλες: Full Χέρια / Ανδρικό Στήθος / Γάμπες / Μηρούς
- Πολύ Μεγάλες: Full Πόδια / Ανδρική Πλάτη

Όσο πλησιάζει το καλοκαίρι, τόσο περισσότερο σας απασχολεί το θέμα "αποτρίχωση". Τώρα είναι η κατάλληλη εποχή για να απαλλαγείτε οριστικά από τις ενοχλητικές τρίχες και να ξεχάσετε ξυραφάκια, αποτριχωτικές μηχανές, κερί και άλλες προσωρινές λύσεις. 

Το Laser Elite της KM LTD, γερμανικών προδιαγραφών, διαθέτει 2 κεφαλές: Diode 808nm και Alexandrite 755nm. Με αυτόν τον τρόπο ανάλογα με τον τύπο δέρματος η αποτρίχωση μπορεί να πραγματοποιηθεί ανεξαρτήτως τύπου επιδερμίδας ή μαυρίσματος, ακόμη και κατά τους θερινούς μήνες. Ταυτόχρονα είναι σχεδόν ανώδυνη, καθώς εφαρμόζονται προηγμένα συστήματα ψύξης ενσωματωμένα στις κεφαλές.

Στην πρώτη επίσκεψη θα γίνει εκτίμηση του φωτότυπου του δέρματός σας, και της τριχοφυΐας της περιοχής που σας ενδιαφέρει για να επιλεχτεί το κατάλληλο για εσάς Laser και να οριστεί το πλάνο της θεραπείας. Το Laser τύπου Αλεξανδρίτη δεν ενδείκνυται τους καλοκαιρινούς μήνες μέχρι και Οκτώβριο, λόγω της υψηλής απορρόφησής του από τη μελανίνη, ενώ το Diode είναι πιο ασφαλές και μπορεί να εφαρμοστεί ακόμα και σε μαυρισμένο δέρμα.


Beauty Tec

Σύγχρονο κέντρο Αισθητικής και Ιατρικής Αισθητικής με πολυετή εμπειρία στον τομέα της εκπαίδευσης, με σύγχρονες μεθόδους και υπερσύγχρονα μηχανήματα. Στο Beauty Tec, θα βρείτε υπηρεσίες ομορφιάς και περιποίησης προσώπου και σώματος, όπως καθαρισμό, spa, μακιγιάζ, λιπογλυπτική, αποτρίχωση, αλλά και μικροδερμοαπόξεση, μεσοθεραπεία, υαλουρονικό οξύ, botox, vacum, ανάλυση δέρματος και αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας.

Δείτε το www.beautytec.gr & τη σελίδα στο facebook

Προτεινόμενα Deals

Για την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας μας χρησιμοποιούμε cookies.

Μάθε περισσότερα