Διπλές Θεραπείες LPG Endermologie & Ενέσιμης Μεσοθεραπείας, στο Κέντρο Ιατρικής Αισθητικής Medi Anaplasis στη Β.Όλγας (από 11€)

More Views

Δείτε την Προσφορά

  • 11€ από 300€ για Διπλή Θεραπεία Σώματος με 1 Συνεδρία LPG Endermologie & 1 Συνεδρία με Ενέσιμη Ιατρική Μεσοθεραπεία
  • 29€ από 900€ για Διπλή Θεραπεία Σώματος με 3 Συνεδρίες LPG Endermologie & 3 Συνεδρίες με Ενέσιμη Ιατρική Μεσοθεραπεία
  • Συνολική διάρκεια θεραπείας: 50'
LPG Endermologie
H μέθοδος LPG Εndermologie είναι η πλέον προηγμένη μέθοδος κοσμητικής ιατρικής για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους.

Κατάλληλη θεραπεία για όλες τις ηλικίες, για γυναίκες και άνδρες

Είναι η πιο ολοκληρωμένη και άμεσα αποτελεσματική μέθοδος για τη βελτίωση του κυκλοφορικού, την αύξηση της λεμφικής δραστηριότητας και την οξυγόνωση των λιποκυττάρων, με συνέπεια να επανασχεδιάζεται το περίγραμμα του σώματος και το δέρμα να δείχνει ελαστικό και πιο σφριγηλό. 
Παράλληλα, ενεργοποιείται η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, με αποτέλεσμα την άμεση λείανση και σμίλευση του χαλαρωμένου δέρματος σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος. 

Ενέσιμη Ιατρική Μεσοθεραπεία
Είναι η έγχυση, μέσω λεπτής σύριγγας, δραστικής ουσίας, στο μέσο δέρμα εκεί όπου εντοπίζεται το πρόβλημα που εφαρμόζεται από ιατρικό προσωπικό. Με τη μεσοθεραπεία και επιλέγοντας την κατάλληλη δραστική ουσία επιτυγχάνεται:
  • Λιποδιάλυση με άμεση καταστροφή των λιποκυττάρων σε ακτίνα δύο εκατοστών από το κάθε σημείο έγχυσης
  • Θεραπεία κυτταρίτιδας , με ενδυνάμωση των τριχοειδών αγγείων, απεγκλωβισμό των κατακρατηθέντων υγρών και βελτίωση της μικροκυκλοφορίας βαθιά στον συνδετικό ιστό.
  • Επιδερμική σύσφιξη: Δρώντας ακριβώς στο σημείο που ευθύνεται για την αναγέννηση της επιδερμίδας δίνουμε στο δέρμα την ώθηση που χρειάζεται για να προσκολλάται αρμονικά στους υποκείμενους ιστούς.

Medi Anaplasis

Σύγχρονο κέντρο ιατρικής αισθητικής με εξειδικευμένο προσωπικό. Θα βρείτε θεραπείες προσώπου και σώματος και υπηρεσίες ομορφιάς και ευεξίας για κάθε σας ανάγκη.

Προτεινόμενα Deals

Για την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας μας χρησιμοποιούμε cookies.

Μάθε περισσότερα