Καθαρισμός & Φύλαξη Χαλιών Όλων των Τύπων, από την Eco Clean, με Παραλαβή-Παράδοση σε Όλη τη Θεσσαλονίκη, από 6,90€

More Views

Δείτε την Προσφορά 

Δείτε την Προσφορά

  • 6,90€ από 18€ για Καθαρισμό & Φύλαξη Χαλιού έως 2m² (Μηχανής ή Χειροποίητο ή Μοκέτας)
  • 11,90€ από 36€ για Καθαρισμό & Φύλαξη Χαλιού έως 4m² (Μηχανής ή Χειροποίητο ή Μοκέτας)
  • 15,90€ από 54€ για Καθαρισμό & Φύλαξη Χαλιού έως 6m² (Μηχανής ή Χειροποίητο ή Μοκέτας)
Τα χαλιά και οι μοκέτες αποτελούν το βασικό εξοπλισμό που ζεσταίνει και «ντύνει» κάθε χώρο, οικιακό και επαγγελματικό. Έχουν όμως την ιδιαιτερότητα να συσσωρεύουν σκόνη, λάσπη, ακάρεα και άλλους βλαβερούς μικροοργανισμούς που δεν είναι ορατοί με γυμνό μάτι και συσσωρεύονται βαθιά στη βάση τους. Η συσσώρευση ρύπων αλλοιώνει την εμφάνιση των χαλιών σας και μειώνει τη διάρκεια ζωής τους ενώ τα διάφορα μικροατυχήματα έχουν επιπτώσεις στην εμφάνισή τους και συνεπώς στην αισθητική του χώρου σας.

Ο σωστός και επαγγελματικός καθαρισμός συμβάλλει όχι μόνο στη διάρκεια ζωής του χαλιού αλλά, το πιο σημαντικό, εξασφαλίζει την καλή υγιεινή του χώρου στον οποίο είναι στρωμένο! Στην Eco Clean χάρη στην πολυετή εμπειρία, γνωρίζουν με ακρίβεια κάθε ποικιλία χαλιού και μοκέτας καθώς και το είδος του καθαρισμού που απαιτεί βάσει του υλικού σύνθεσής του. Δίνουν μεγάλη βαρύτητα στην επιλογή των υλικών που χρησιμοποιούν για τον καθαρισμό. Τα υλικά είναι βιοδιασπώμενα, φιλικά προς το περιβάλλον αλλά και τον χρήστη, και ειδικά επιλεγμένα.

Κάθε διαδικασία καθαρισμού ξεκινά με την απορρύπανση του χαλιού ή της μοκέτας και ακολουθεί η μέθοδος καθαρισμού που ταιριάζει σε κάθε είδος. Τα περισσότερα χαλιά καθώς και οι μοκέτες μηχανής απαιτούν υγρό καθάρισμα. Μετά το βιολογικό καθαρισμό των χαλιών σας, ακολουθούν το στέγνωμα, το δίπλωμα και φυσικά η αποθήκευση στους ειδικά διαμορφωμένους και ασφαλείς χώρους φύλαξης που διαθέτουν.

Πλύσιμο & Καθαρισμός
  • Το πλύσιμο κάθε χαλιού γίνεται με απόλυτο σεβασμό στην ιδιαιτερότητα του και κάτω από τις ιδανικότερες συνθήκες
  • Η εταιρία διαθέτει έμπειρο προσωπικό και σύγχρονα μηχανήματα (ηλεκτρονικές βούρτσες καθαρισμού, ξεχνουδωτές χαλιών, περιστροφικά στυπτήρια, στεγνωτήρια χαλιών)
  • Χρησιμοποιούνται βιολογικά – οικολογικά απορρυπαντικά που σέβονται την ευαίσθητη ίνα του ακριβού μάλλινου χαλιού σας και το περιβάλλον, επιτυγχάνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Eco Clean & Delivery

Πρόκειται για μια σύγχρονη άρτια τεχνολογικά εξοπλισμένη μονάδα, που σας προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες περιποίησης των χαλιών σας. Ο άψογος καθαρισμός, τονώνει τις ίνες του χαλιού και επαναφέρει τα ταλαιπωρημένα κρόσσια, ανανεώνει τα χρώματα, απομακρύνει κάθε ίχνος σκόνης και όλα τα περιττά χνούδια. Τα άριστα εξειδικευμένα υλικά καθαρισμού εγγυώνται ασφάλεια και αναζωογόνηση των ταλαιπωρημένων χαλιών. Επίσης, σας παρέχουν ασφαλή φύλαξη, σε προστατευόμενο χώρο, αποστειρωμένο από το σκόρο, με σταθερές, ελεγχόμενες συνθήκες περιβάλλοντος.

Η παράδοση και η παραλαβή γίνονται σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Το οργανωμένο τηλεφωνικό κέντρο σας εξυπηρετεί 12 μήνες το χρόνο. Επιπλέον διαθέτει ειδικές υπηρεσίες φροντίδας και ξηρού καθαρισμού (dry cleaning), εάν η ποιότητα του χαλιού το απαιτεί, όπως και αδιαβροχοποίησης για επιπλέον προστασία από μικροατύχηματα. Καφές ή ποτό θα απομακρύνονται με ένα απλό πανί ενώ ταυτόχρονα έχετε προστασία από μύκητες, λεκέδες και ξεθώριασμα. Αναλαμβάνουν ειδικές επισκευές σε καταστροφές που έχουν υποστεί χειροποίητα χαλιά ή μηχανής, επαναφορά των χρωμάτων σε ξεβαμμένα, ξεθωριασμένα ή κιτρινισμένα χαλιά, καθώς και αντικατάσταση σε φθαρμένα κρόσσια και ούγιες.

-Υπηρεσίες Καθαρισμού
-Χαλιά
-Στρώματα, Σαλόνια & Μοκέτες
-Παπλώματα & Κουβέρτες
-Wet & Dry clean
-Αυτοκίνητο

Δείτε το Eco Clean & Delivery στο www.ecocleandelivery.com & στο facebook

Προτεινόμενα Deals

Για την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας μας χρησιμοποιούμε cookies.

Μάθε περισσότερα