2 Μη Επεμβατικές Θεραπείες Electrolypolisis & LPG, για Καταπολέμηση Τοπικού Πάχους, στα DermaSpot, σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη

More Views

Δείτε την Προσφορά

  • 19,90€ από 480€ για 2 Θεραπείες Electrolypolisis (30'/συνεδρία) & 2 Θεραπείες LPG Endermologie (20'/συνεδρία)
  • Χρησιμοποιούνται αποστειρωμένες βελόνες ηλεκτροβελονισμού μιας χρήσεως
Electrolypolisis
Μια από τις πιο σύγχρονες και αποτελεσματικές ιατρικές μεθόδους αντιμετώπισης του συσσωρευμένου λίπους και της κυτταρίτιδας, είναι η θεραπεία της Electrolypolisis. Με την συσκευή Agistim Duo επιτυγχάνεται ηλεκτρική διέγερση στα σημεία βελονισμού και των αντανακλαστικών ζωνών με λεπτές και εύκαμπτες βελόνες που τοποθετούνται εντός του υποδόριου ιστού στις περιοχές των λιποαποθηκών (μηροί, γλουτοί, κοιλιά, μπράτσα).

Μέσω των βελονών αυτών στοχεύουμε μέσα στο λιποκύτταρο όπου τα τριγλυκερίδια μετατρέπονται σε ελεύθερα λιπαρά οξέα τα οποία μπορούν να διαφύγουν στα μεσοκυττάρια υγρά και να μεταφερθούν στην λεμφική κυκλοφορία και να αποβληθούν.
Με αυτόν τον τρόπο γίνεται επαναφορά ή διόρθωση του τοπικού συσσωρευμένου λίπους, καταφέρνοντας μετά τις πρώτες συνεδρίες, ως και ένα νούμερο μείωση στο  μέγεθος των ρούχων.

Η ηλεκτρολιπόλυση προσφέρει μια ανώδυνη λιποδιάλυση με μη επεμβατικά ηλεκτρόδια, χωρίς μυϊκές συσπάσεις ή οποιασδήποτε άλλης μορφής δυσφορία, και βασίζεται στην εφαρμογή των παλμών του ηλεκτρικού ρεύματος στον λιπώδη ιστό η οποία προκαλεί αύξηση της θερμοκρασίας στα επίπεδα των λιποκυττάρων, με αποτέλεσμα την αύξηση του κυτταρικού μεταβολισμού και την μείωση του λίπους.

Η θεραπεία είναι απολύτως ασφαλής, χωρίς επιπλοκές και κινδύνους μιας χειρουργικής επέμβασης, ενώ προσφέρει τα μέγιστα αποτελέσματα μιας λιποαναρρόφησης. Ο θεραπευόμενος μπορεί να συνεχίζει κανονικά τις δραστηριότητες του αμέσως μετά από κάθε συνεδρία

Endermologie LPG
Η προηγμένη τεχνολογία Endermologie LPG είναι πιστοποιημένη μέθοδος από τον οργανισμό F.D.A. Είναι ασφαλής και αποτελεσματική θεραπεία κατά της κυτταρίτιδας και του τοπικού λίπους. Εφαρμόζεται σε όλο το σώμα με ειδικές κινήσεις της κεφαλής LPG, αναρροφώντας δέρμα και υποδόριο ιστό με αποτέλεσμα τη βελτίωση της κυκλοφορίας και την αύξηση της λεμφικής δραστηριότητας. Η ασφάλεια και η αποτελεσματικότητά της έχουν αποτελέσει το αντικείμενο πολλών κλινικών ερευνών ενώ τα αποδεδειγμένα πλέον αποτελέσματα την αναγάγουν μία από τις πιο σύγχρονες και επιστημονικές μεθόδους για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας.

DermaSpot

Σύγχρονα κέντρα αισθητικής δερματολογίας με θεραπείες για την αντιμετώπιση δερματικών βλαβών προσώπου και σώματος. Χρησιμοποιούν σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό και μαζί με βαθιά γνώση του δέρματος, αντιμετωπίζουν κάθε πρόβλημα χωρίς χειρουργείο. Θεραπείες που θα βρείτε: Endermolift Face, Cryolift, Μεσοθεραπεία, Βαθύ Καθαρισμό, Laser Λιπόλυση, Revital Celluform, Endermology Body, Proshock Ice, κ.α

Δείτε τα DermaSpot στο www.dermaspot.gr

Προτεινόμενα Deals

Για την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας μας χρησιμοποιούμε cookies.

Μάθε περισσότερα