Οικογενειακές ή Γίγας Πίτσες ή Μακαρονάδες, για Take Away ή Delivery, από την Pizza Romea 3, στο Kέντρο

More Views

Δείτε την Προσφορά

  • 6,90€ από 12€ για 2 Μακαρονάδες Φούρνου
  • 9€ από 14,40€ για 2 Οικογενειακές Πίτσες 26cm
  • 10,90€ από 19,20€ για 1 Πίτσα Γίγας 32cm, 1 Οικογενειακή Πίτσα 26cm & 1 Γλυκό
  • Δείτε εδώ τις 27 επιλογές σε πίτσες
  • Δείτε εδώ τις 15 επιλογές για μακαρονάδες φούρνου
  • Επιλογή γλυκού από: Πάστα Σοκολατίνα / Φράουλα / Oreo Cookies ή Σπέσιαλ Προφιτερόλ ή Σουφλέ Σοκολάτας ή Παγωτά Ξυλάκι Σοκολάτα & Βανίλια
  • Με την εξαργύρωση του κουπονιού ή των κουπονιών σας, γίνεστε μέλος της Romea 3 και εξασφαλίζετε έκπτωση 30% σε κάθε επόμενη παραγγελία άνω των 10€

Pizza Romea 3

Η πιτσαρία λειτουργεί από το 1976 και το 1977 ανέλαβε τη διεύθυνση ο Χαράλαμπος Τοπαλίδης. Με τη γνώση, το μεράκι και πάνω απ'όλα την αστείρευτη αγάπη κι ενδιαφέρον γι'αυτό που προσέφερε, κατάφερε όλα αυτά τα χρόνια τη συνεχή βελτίωση στην ποιότητα, την εξυπηρέτηση και τη δημιουργία νέων προχωρημένων γεύσεων σε προσιτές τιμές, δίνοντας πάντα προτεραιότητα στην απόλαυση του πελάτη.

Το 2003 το κατάστημα ανακαινίστηκε και διαμορφώθηκε ένα ευχάριστο περιβάλλον για να απολαμβάνετε τα αγαπημένα σας γεύματα. Το 2004 ανέλαβαν τη διεύθυνση οι γιοι του Χαράλαμπου Τοπαλίδη. Βασισμένοι στην πολύχρονη εμπειρία στο χώρο, κατάφεραν να επιτύχουν την αξεπέραστη ποιότητα που εμπιστεύεστε, η οποία έχει καθιερώσει τη Romea 3 στην κορυφή των προτιμήσεων σας.

Το κατάστημα μετρά σήμερα 30 χρόνια ζωής και συνεχίζει να σας προκαλεί με γευστικές εκπλήξεις. Με την παρουσία τους και στο internet από το 2006 εγκαινίασαν ένα ευέλικτο σύστημα για online παραγγελίες, με σκοπό την ακόμα ταχύτερη εξυπηρέτησή σας.

Για την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας μας χρησιμοποιούμε cookies.

Μάθε περισσότερα