Ημιμόνιμο / Spa Μανικιούρ ή Πεντικιούρ (από 5,90€), στο Ποδολογικό Κέντρο MediNails

More Views

Δείτε την Προσφορά

  • 5,90€ για Ημιμόνιμο Μανικιούρ
  • 5,90€ για Spa Μανικιούρ
  • 7,90€ για Spa Πεντικιούρ
  • Χρησιμοποιούνται προιόντα: Artistic, Shellac, Orly
  • Το ημιμόνιμο περιλαμβάνει την αφαίρεση του σε επόμενη επίσκεψη
  • Για αφαίρεση ημιμόνιμου στη πρώτη επίσκεψη, που δεν έχει γίνει στο MediNails, έξτρα χρέωση 3€
Ημιμόνιμο Μανικιούρ
Περιποίηση Επωνυχίων, Λιμάρισμα, Μαλακτικό Λαδάκι, Κρέμα Χεριών & Ημιμόνιμη Βαφή

Spa Μανικιούρ & Spa Πεντικιούρ
Περιποίηση Επωνυχίων, Λιμάρισμα, Peeling με Sugar Tropical Scrub, Μασάζ με Κρέμα Μέντας, Περιποίηση Πέλματος με Τροχό, Βαφή

MediNails

Η ποδολόγος Έλενα Συγγρίδου και οι συνεργάτες της σας υποδέχονται στο νέο τους χώρο και σας προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε υγεία και ομορφιά. Το κέντρο Medinails ανταποκρίνεται σε όλες τις απαιτήσεις της σύγχρονης θεραπευτικής και αισθητικής περιποίησης των άκρων. Με εμπειρία 25 ετών και άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό σας εγγυώνται την πρόληψη, θεραπεία και ανακούφιση των άκρων από ασθένειες, τραυματισμούς και άλλες παθήσεις. Σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, γίνονται εργασίες στο πόδι με ιατρική ένδειξη όπως θεραπείες καλών, νυχιών που εισχώρησαν μέσα στους ιστούς, επώδυνων ρόζων, ονυχομυκητιάσεων, τραυματισμών όνυχος, ονυχοκρυπτώσεων, ονυχογρυπώσεων, διαβητικού ποδιού, ποδιού αθλητή, υπερκερατώσεων κ.α. 

Το Medinails επίσης, έχει τμήμα μόνιμου μακιγιάζ-tattoo για αποκατάσταση λαγωχειλίας, ουλωτικής και γυροειδούς αλωπεκίας, σε φρύδια και τριχωτό της κεφαλής, αλλά και αποκατάσταση θηλής μετά από χειρουργείο. Υγεία και ομορφιά συνυπάρχουν σε ένα ευχάριστο και εξυπηρετικό περιβάλλον που καλύπτει επίσης τις ανάγκες σας για μανικιούρ-πεντικιούρ, ονυχοπλαστική, nail art, αποτρίχωση, μεσοθεραπείας προσώπου και σώματος, μασάζ και αρωματοθεραπείας. Παράλληλα λειτουργούν εκπαιδευτικά προγράμματα όλων των εφαρμογών αισθητικής και ποδολογιας και Κέντρο Διά Βίου Μάθησης επιπέδου 1. Πρόκειται για αναγνωρισμένη σχολή από το Υπουργείο Παιδείας που σας δίνει τη δυνατότητα απόκτησης άδειας ασκήσεως επαγγέλματος.

Προτεινόμενα Deals

Για την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας μας χρησιμοποιούμε cookies.

Μάθε περισσότερα