49€ για Σκελετό Γυαλιών Οράσεως & Ελβετικούς Φακούς με Αντιανακλαστική & Αντιχαρακτική Επίστρωση, από τα Argalias Optics

More Views

Δείτε την Προσφορά

  • 49€ από 110€ για Σκελετό Γυαλιών Οράσεως & Ελβετικούς Φακούς Knecht Muller με Αντιανακλαστική & Αντιχαρακτική Επίστρωση
  • Περιλαμβάνεται δωρεάν οπτομετρική εξέταση
  • Επιλογή σκελετών από τα σχέδια των εταιριών Valerio & Red Velvet
Ένα ζευγάρι γυαλιών οράσεως αλλάζει όλη σας την εμφάνιση. Μπορεί να σας κάνει να μοιάζετε με αυστηρό καθηγητή, με σπασίκλα φοιτητή που δεν σηκώνει κεφάλι από τα βιβλία, με τσαχπίνα γραμματέα που λατρεύει το αφεντικό της και τα ψηλοτάκουνα, με θεία από το χωριό που δεν βλέπει στο ένα μέτρο, με σοφιστικέ τύπο, που ξέρει πώς ακριβώς να τραβήξει τα βλέμματα πάνω του ή με επιτυχημένη επιστήμονα που κατάφερε να τετραγωνίσει τον κύκλο, τρώγοντας burger σε κάποιο in στέκι της πόλης.

Όσο στυλ κι αν έχετε δεν υπάρχει περίπτωση να μην του δώσετε έξτρα πόντους με το σωστό ζευγάρι γυαλιών. Είναι άλλωστε η βιτρίνα των ματιών σας. Επιλέξτε από μία μεγάλη ποικιλία σχεδίων και δείτε τον κόσμο μέσα από τους φακούς Knecht Muller με την αντιανακλαστική και αντιχαρακτική επίστρωση.

Οπτικά Αργαλιάς

Υπηρεσίες σε οτιδήποτε αφορά γυαλιά ηλίου, οράσεως και φακών επαφής από το 1963. Διαθέτει επίσης ειδικό τμήμα οπτομετρίας με δωρεάν οφθαλμολογικό έλεγχο. Το άρτια καταρτισμένο προσωπικό θα σας συμβουλεύσει, θα σας ενημερώσει και θα σας προτείνει την καταλληλότερη λύση για σας είτε πρόκειται για γυαλιά ηλίου είτε οράσεως είτε για φακούς επαφής.

Δείτε τα Argalias Optics στο facebook

Για την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας μας χρησιμοποιούμε cookies.

Μάθε περισσότερα