5 Συνεδρίες Αποτρίχωσης με IPL Powerlite (από 29€), στο Beauty Saloni, στο Κέντρο

More Views

Δείτε την Προσφορά

  • 29€ από 150€ για 5 Συνεδρίες Αποτρίχωσης σε 1 Μικρή Περιοχή από: Άνω Χείλος / Ζυγωματικά / Φαβορίτες / Πηγούνι
  • 39€ από 200€ για 5 Συνεδρίες Αποτρίχωσης σε 1 Μεσαία Περιοχή από: Γραμμή Μπικίνι / Γραμμή Κοιλιάς / Γραμμή Γλουτών / Ζυγωματικά (Άνδρες) / Ακροδάχτυλα
  • 49€ από 400€ για 5 Συνεδρίες Αποτρίχωσης σε 1 Μεγάλη Περιοχή από: Full Μπικίνι / Μασχάλες / Κοιλιά / Full Face / Αυχένα (Άνδρες) / Λαιμό (Άνδρες)
Η πατενταρισμένη τεχνολογία Powerlite διαθέτει ένα ελεγχόμενο σύστημα πολλαπλών παλμών με έως και 36 μικροπαλμούς ανά φλας. Έτσι παρέχεται η απαιτούμενη θερμότητα στην περιοχή θεραπείας, ενώ το περιβάλλον δέρμα διατηρείται δροσερό. Ο θύλακας της τρίχας καταστρέφεται και η επιδερμίδα μένει απαλή. Η σουηδική κατασκευή και ο σχεδιασμός του, εγγυώνται υψηλό επίπεδο ασφάλειας και αξιόπιστα αποτελέσματα σε κάθε θεραπεία.

Beauty Saloni

Ένα σαλόνι ομορφιάς που δημιουργήθηκε για την χαλάρωση και την ευεξία σας. Έχει υπηρεσίες περιποίησης προσώπου και σώματος, θεραπείες αντιγήρανσης, περιποίηση άκρων, επαγγελματικό μακιγιάζ και πολλές άλλες, με τις οποίες θα αναζωογονηθείτε ψυχικά και σωματικά. Αφεθείτε στα έμπειρα χέρια των θεραπευτών και απολαύστε την ολοκληρωμένη περιποίηση που σας αξίζει.

Δείτε το Beauty Saloni στο Site και στο Facebook

Προτεινόμενα Deals

Για την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας μας χρησιμοποιούμε cookies.

Μάθε περισσότερα