7€ για Συμμετοχή σε Παιχνίδι Απόδρασης, στα Δωμάτια Διαφυγής του Great Escape, στην Πλατεία Αριστοτέλους

More Views

Δείτε την Προσφορά

  • 7€ από 14€ για Συμμετοχή 1 Ατόμου σε Παιχνίδι Απόδρασης (Πέμπτη ή Παρασκευή)
  • Διάρκεια παιχνιδιού: 60'
  • Αριθμός συμμετεχόντων: 3-6 άτομα
  • Ηλικίες: άνω των 16 ετών
  • Επιλογή δωματίου από: Schindler’s List / The Perfect Crime / Inception
Schindler’s List
Έτος 1939 Καλώς ήρθατε στο γραφείο του Όσκαρ Σίντλερ.. O Γερμανός επιχειρηματίας Όσκαρ Σίντλερ, έφτασε στην Κρακοβία με την ελπίδα να κάνει περιουσία από τον πόλεμο. Στην πορεία, όμως, γίνεται αυτοσκοπός του να σώσει όσους περισσότερους αθώους μπορεί από τα στρατεύματα των Ες Ες. Έχοντας αποκτήσει σημαντική επιρροή στα στρατεύματα των Γερμανών, ο Σίντλερ συντάσσει μια λίστα με «ικανούς τροφίμους» από το στρατόπεδο θανάτου του Άουσβιτς. Το να υπάρχει το όνομά κάποιου στην λίστα είναι πολύ σημαντικό, είναι αυτό που θα τον οδηγήσει στην ζωή ή... στον θάνατο!

Στόχος σας: Nα βρείτε την «Λίστα του Σίντλερ» και να την παραδώσετε στα σωστά χέρια, σώζοντας την ζωή εκατοντάδων αθώων. Η ιστορία βρίσκεται στα χέρια σας!

The Perfect Crime
Βρίσκεστε σε ένα από τα πιο συγκλονιστικά escape rooms της Θεσσαλονίκης… Ελλάδα – Έτος 2016. Βρίσκεστε στον τόπο ενός εγκλήματος... ή μάλλον του τελειότερου εγκλήματος της ιστορίας. Όλες οι ομάδες ντετέκτιβ όπως και οι αρχές δεν έχουν καταφέρει να βρούνε κανένα στοιχείο του δολοφόνου. Οι εφημερίδες μιλούν στα πρωτοσέλιδα για το τέλειο έγκλημα… Εσείς όμως είστε οι πιο διάσημοι ντετέκτιβ, φημισμένοι για την επίλυση των δυσκολότερων και πιο σπάνιων δολοφονικών εγκλημάτων της Ευρώπης.

Στόχος σας: Αναλαμβάνετε την υπόθεση και έχετε μία ώρα για να την εξιχνιάσετε, να βρείτε τα στοιχεία του δολοφόνου και το όπλο του εγκλήματος. Αν δεν τα καταφέρετε ο δολοφόνος θα μείνει ατιμώρητος στην σκιά της ανωνυμίας του. Η ιστορία βρίσκεται στα χέρια σας!

Inception
Έτος 2030 Βρίσκεστε μέσα σ ένα όνειρο… Tαξιδευτές στο υποσυνείδητο και τις ονειρικές διαστάσεις των ανθρώπων.. Είστε οι μόνοι που έχετε καταφέρει να τρυπώνετε εκεί που κανείς δεν θα μπορούσε.. Η πιο σουρεαλιστική και ανήθικη πράξη στην ιστορία της ανθρωπότητας. Ποιος νοιάζεται όμως για την ηθική όταν είναι κλέφτης; Η απόλυτη κλοπή είναι ο στόχος σας! Καλώς ήρθατε στο όνειρο του πλουσιότερου επιχειρηματία στον κόσμο.

Στόχος σας: Είναι να βρείτε τον κωδικό που θα ξεκλειδώσει την ιδέα που κρύβεται καλά κρυμμένη μέσα στο όνειρο αυτό. Μία ιδέα που θα σας κάνει όχι μόνο πλούσιους αλλά και τους πιο πετυχημένους κλέφτες όλων των εποχών. Θα ολοκληρώσετε την αποστολή σας πριν η σβούρα σταματήσει να γυρίζει; Έχετε μία ώρα μέχρι το όνειρο να τελειώσει, αν δεν έχετε δραπετεύσει, και το θύμα σας ξυπνήσει, θα μείνετε κλειδωμένοι εδώ για πάντα! Η ιστορία βρίσκεται στα χέρια σας..

Great Escape

Tα escape rooms έχουν γίνει το νέο game trend σε όλο τον κόσμο δίνοντας μία νέα διάσταση στην ψυχαγωγία, ανάμεσα σε ομάδες φίλων & συνεργατών. Η διαφορά της Great Escape Thessaloniki είναι ότι θεωρούν σημαντικό το κάθε λεπτό παιχνιδιού, από το πρώτο βήμα που θα κάνετε στον χώρο τους μέχρι και το τελευταίο!

Έχουν τα πιο διαδραστικά δωμάτια της πόλης στα οποία είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε και τις 5 αισθήσεις για να λύσετε γρίφους, που δεν αποτελούνται μόνο από κλειδαριές... Η επίσκεψη σας στην Great Escape δεν αποτελεί απλά ψυχαγωγία αλλά μία ολοκληρωμένη εμπειρία για εσάς και την παρέα σας!

Δείτε το Great Escape Thessaloniki στο Site και στο Facebook

Για την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας μας χρησιμοποιούμε cookies.

Μάθε περισσότερα