6-10 Διπλές Συνεδρίες με Λεμφικό Μασάζ & Πρεσσοθεραπεία (από 59€) για Αντιμετώπιση Κυτταρίτιδας, στο Beauty Studio Θεοδωράκη

More Views

Δείτε την Προσφορά

  • 59€ από 210€ για 6 Διπλές Συνεδρίες Καταπολέμησης Κυτταρίτιδας, με Συνδυασμό Λεμφικού Μασάζ & Πρεσσοθεραπείας
  • 79€ από 280€ για 8 Διπλές Συνεδρίες Καταπολέμησης Κυτταρίτιδας, με Συνδυασμό Λεμφικού Μασάζ & Πρεσσοθεραπείας
  • 89€ από 350€ για 10 Διπλές Συνεδρίες Καταπολέμησης Κυτταρίτιδας, με Συνδυασμό Λεμφικού Μασάζ & Πρεσσοθεραπείας
Κάθε συνεδρία περιλαμβάνει:
  • Λεμφικό Μασάζ κατά της Κυτταρίτιδας (30') & Πρεσσοθεραπεία (30')
  • Για καλύτερα αποτελέσματα, οι συνεδρίες πρέπει να πραγματοποιούνται 2 φορές την εβδομάδα
Λεμφικό Μασάζ
Πρόκειται για εξειδικευμένο μασάζ, που γίνεται με συγκεκριμένη τεχνική και έχει στόχο την αποσυμφόρηση των λεμφικών οδών. Βοηθάει στην αντιμετώπιση της κατακράτησης υγρών και του τοπικού πάχους, και είναι ιδανικό για την αποτοξίνωση και τόνωση του σώματος. Το λεμφικό μασάζ, συμβάλλει στην αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος, τη διάλυση του λίπους, την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, καθώς και την τόνωση του μυϊκού συστήματος.

Πρεσσοθεραπεία

Με τη μέθοδο αυτή, ασκούνται πιέσεις πάνω στην περιοχή των γαγγλίων με σκοπό τη βελτίωση του κυκλοφορικού και την πραγματική ανανέωση του οργανισμού. Συμβάλλει στη βελτίωση σχηματισμού του σώματος και σας δίνει λύσεις στα προβλήματα κυτταρίτιδας και τοπικού πάχους. Με την πρεσσοθεραπεία θα νιώσετε τα θετικά της αποτελέσματα, στους γλουτούς, τους μηρούς, τις γάμπες, την περιφέρεια και την κοιλιά. Είναι ιδανική για προβλήματα κατακράτησης υγρών και οιδημάτων, καθώς ενεργοποιεί το κυκλοφορικό και βοηθά στην αποβολή των τοξινών.

Beauty Studio Θεοδωράκη

Στο studio αισθητικής της Μαίρης και της Χρύσας Θεοδωράκη, θα βρείτε πολλές υπηρεσίες περιποίησης και ομορφιάς προσώπου και σώματος. Το studio είναι εξοπλισμένο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας. Στις υπηρεσίες του, θα βρείτε: καθαρισμό, λεμφικό μασάζ, πρεσσοθεραπεία, παθητική γυμναστική, δερμοαπόξεση με διαμάντια, θεραπείες ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε δέρματος, μακιγιάζ, καθώς και Laser IPL για σύσφιξη, ανάπλαση της επιδερμίδας, και αποτρίχωση.

Προτεινόμενα Deals

Για την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας μας χρησιμοποιούμε cookies.

Μάθε περισσότερα