Γεύμα για 2 με Ελεύθερη Επιλογή (Φαγητό-Ποτό) στην Ιστορική Μπυραρία Ντορέ Ζύθος στον Λευκό Πύργο, με 10€ από 20€

More Views

Δείτε την Προσφορά 

Δείτε την Προσφορά

  • 10€ από 20€ για Γεύμα 2 Ατόμων με Ελεύθερη Επιλογή από τον Κατάλογο (Φαγητό-Μπύρες-Ποτά-Αναψυκτικά)
  • Κάθε κουπόνι αφορά κατανάλωση ελεύθερης επιλογής από τον κατάλογο αξίας έως 20€ για 2 άτομα. Αν ξεπεράσετε το ποσό του κουπονιού, θα πρέπει να πληρώσετε τη διαφορά, απευθείας στο κατάστημα
  • Δείτε τον κατάλογο «εδώ»

Ζύθος

25 χρόνια Ζύθος ... Είναι η πρώτη μπυραρία που άνοιξε στη Θεσσαλονίκη, το 1990 στην περιοχή των Λαδάδικων, ενώ 5 χρόνια αργότερα ανοίγει και το δεύτερο κατάστημά του στην ιστορική περιοχή Ντορέ, με θέα τον Λευκό Πύργο, εκεί που παλιά βρισκόταν το ιστορικό στέκι της Θεσσαλονίκης, με την απαράμιλλη γοητεία και αίγλη που του προσέδιδαν η πολιτική, κοινωνική, πολιτιστική και αθλητική ζωή της πόλης.

Στόχος της από την αρχή της λειτουργίας της μέχρι σήμερα, είναι η δημιουργία μια μοναδικής παράδοσης στον χώρο της εστίασης, η οποία συνδυάζει τις παραδοσιακές γεύσεις της Μεσογείου με την φρέσκια μπύρα και το εξαιρετικής ποιότητας κρασί. Από την ίδρυσή του το 1995 έως και σήμερα, το Ντορέ-Ζύθος καταφέρνει να είναι πολύ ψηλά στην προτίμηση του κόσμου, λόγω του προσεγμένου περιβάλλοντός του και της αρχιτεκτονικής του που φέρνει αέρα από τα παλιά.

Και στις δύο μπυραρίες "Ζύθος" και "Ζύθος-Ντορέ" 'εχουν "αγκαλιάσει" από την πρώτη στιγμή τις ελληνικές μικροζυθοποιίες σε κάθε γωνιά της χώρας, εντάσσοντας αυτές τις μπύρες στον κατάλογο και αφαιρώντας τις εισαγόμενες. Έτσι συμβάλλουν στο οικοδόμημα του ελληνικού γευστικού χάρτη, προσφέροντας μοναδικές συνταγές σε κάθε κατηγορία μπύρας, με παραδείγματα απαστερίωτων και αφιλτράριστων προϊόντων, υψηλής ποιότητας και πλούσιας γευστικής αξίας, που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτε από αντίστοιχα εισαγόμενα.

Παράλληλα, φροντίζουν να υποστηρίζουν τις επιλογές του εκσυγχρονίζοντας και τον εξοπλισμό.

Για τις μπύρες σε βαρέλι, έχουν καταργήσει τους ψύκτες και τις κάνουλες. Στην θέση τους χρησιμοποιούν ψυκτικούς θαλάμους και τα βαρέλια βρίσκονται πλέον σε διαρκή ψύξη εντός τους. Έτσι διατηρούνται αναλλοίωτες για περισσότερο χρόνο, οι φρέσκιες μπύρες με μικρής διάρκειας ζωής που διακινούνται με ψυγείο.

Στον "Ζύθο", κάνουν καθημερινά το καλύτερο, για να σας φέρουν σε επαφή με τις απαράμιλλης νοστιμιάς γεύσεις της πατρίδας μας και των συνταγών των λαών της Μεσογείου, εκμεταλλευόμενοι τον εκπληκτικό πλούτο των ελληνικών προϊόντων. Γι' αυτό αναζητούν και προμηθεύονται τις καλύτερες φρέσκες πρώτες ύλες και φροντίζουν για τη διαρκή εκπαίδευση του προσωπικού τους. Παράλληλα, έχοντας και περιβαλλοντική συνείδηση ακολουθούν προγράμματα ανακύκλωσης και πιστοποίησης. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι το 2006 ο "Ζύθος" κατέκτησε την πρώτη θέση στην 31 Διεθνή Απονομή Βαρβείων Τουρισμού, Ξενοδοχειακών Μονάδων & Τροφοδοσίας.

Δείτε τον Ζύθο στο zithos.gr & στο facebook

Προτεινόμενα Deals

Για την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας μας χρησιμοποιούμε cookies.

Μάθε περισσότερα
Χρόνια Πολλά
moon>