Μηνιαία Συνδρομή Pilates, στον Πολυχώρο ARTaction Pilates στο Κέντρο (από 22,90€)

More Views

Δείτε την Προσφορά

  • 22,90€ για Μηνιαία Συνδρομή με 8 Επισκέψεις σε Πρόγραμμα Pilates ΕΔΑΦΟΥΣ
  • 34,90€ για Μηνιαία Συνδρομή με 8 Επισκέψεις Pilates με ΟΡΓΑΝΑ (κρεβάτι Reformer, Cadillac, barrels)
  • 79,90€ για Μηνιαία Συνδρομή με 8 Επισκέψεις σε Πρόγραμμα Pilates Studio (ΕΔΑΦΟΥΣ & ΟΡΓΑΝΑ: κρεβάτι Reformer, Cadillac, barels)

ARTaction Pilates

Η Χριστίνα Πολύζου δημιούργησε έναν πολυχώρο στο κέντρο της πόλης, στο οποίο υπάρχουν μαθήματα για όλες τις ηλικίες, καθώς μια μεγάλη ποικιλία με είδη  μασάζ και θεραπειών για μία ολιστική προσέγγιση της σωματικής, ψυχικής και πνευματικής ισορροπίας.

Ένα νέο μοντέρνο και φιλικό στούντιο στο κέντρο της πόλης, όπου μπορείτε να εμπιστευτείτε το σώμα σας, την υγεία του, την ομορφιά του στους εξειδικευμένους δασκάλους. Πλήρως εξοπλισμένο και σε μεγάλη γκάμα με όλα τα αυθεντικά μηχανήματα της μεθόδου Pilates, universal reformer, barrels, springs, cadillac, wunda chair, είναι ο χώρος που θα βρείτε ό,τι αφορά τη μέθοδο που έχει γίνει ευρέως γνωστή και αγαπητή τις τελευταίες δεκαετίες. 

Οι συνεργάτες στον χώρο του ARTactionThessaloniki είναι άρτια εκπαιδευμένοι απο την Χριστίνα Πολύζου και σας φροντίζουν για να φροντίσετε και εσείς τον εαυτό σας. Φτιάξτε το πρόγραμμα σας επιλέγοντας τα εξατομικευμένα προγράμματα Pilates ή τα ομαδικά τμήματα. Ο συνδυασμός των δυο είναι εφικτός και προτείνεται γιατί υπάρχει μεγάλη ευελιξία στα ωράρια που μπορείτε να σχεδιάσετε. Στα εξατομικευμένα μαθήματα θα βρείτε το δικό σας πρόγραμμα ασκήσεων που θα κάνει το σώμα σας να ξανανιώσει. Αφορά όλες τις ηλικίες, είναι ασφαλές για τις εγκύους, μπορεί να προσαρμοστεί σε κάθε σωματική ανάγκη και προσεγγίζουμε θεραπευτικά τυχόν ευαισθησίες, πόνους, δυσκαμψίες.

Για την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας μας χρησιμοποιούμε cookies.

Μάθε περισσότερα