Αδυνάτισμα με Πλατφόρμα Ταλάντωσης Flabelos, Μηχάνημα Lipo & Μασάζ Κυτταρίτιδας, στο GlamOn στην Καρόλου Ντηλ

More Views

Δείτε την Προσφορά

  • 49,90€ από 100€ για Συνδρομή για 1 Μήνα, με Απεριόριστες Συνεδρίες σε Πλατφόρμα Ταλάντωσης Flabelos (10') & 6 Συνεδρίες Λιποδιάλυσης με το Μηχάνημα Lipo (10')
  • 89,90€ από 200€ για Συνδρομή για 2 Μήνες, με Απεριόριστες Συνεδρίες σε Πλατφόρμα Ταλάντωσης Flabelos (10') & 12 Συνεδρίες Λιποδιάλυσης με το Μηχάνημα Lipo (10')
Πλατφόρμα Ταλάντωσης Flabelos
Διάρκεια συνεδρίας Flabelos : 10'
Μια συνεδρία 10' στην πλατφόρμα ταλάντωσης Flabelos ισοδυναμεί με 45' λεπτά συμβατικής γυμναστικής


Μια επαναστατική Απεριόριστες Συνεδρίες σε Πλατφόρμα Ταλάντωσης Flabelos, που θα μεταμορφώσει κυριολεκτικά το σώμα σας, μέσα σε 1 μήνα! Μια συνεδρία 10' στην πλατφόρμα ταλάντωσης Flabelos ισοδυναμεί με 45' λεπτά συμβατικής γυμναστικής. Στο Glam On βάσει των αναγκών σας θα σας καθοδηγήσουν στη σωστή χρήση της πλατφόρμας, όσες φορές  επιθυμείτε εντός 30 ημερών (απεριόριστες συνεδρίες) με στόχο, είτε την απώλεια πόντων και αδυνάτισμα σε συγκεκριμένες περιοχές ή τη γενικότερη σύσφιξη των μυικών ομάδων.

*Η πλατφόρμα ταλάντωσης είναι ιδανική για άτομα έως 150 κιλά

Πώς λειτουργεί:

Καθώς στέκεστε στον ταλαντευόμενο πάγκο του Flabelos, η κατάσταση διαρκούς ανισορροπίας, ενεργοποιεί μυς, που είναι υπεύθυνοι για τη διατήρηση της ισορροπίας του σώματος και τα αντανακλαστικά, χωρίς να επιβαρύνει τις αρθρώσεις, ούτε την καρδιά. Επιτυγχάνονται 10-60 συσπάσεις μυών το δευτερόλεπτο κι έτσι τα αποτελέσματα είναι άμεσα και εντυπωσιακά στο σώμα, με 3 συνεδρίες την εβδομάδα!

Είναι η ιδανική επιλογή για εκείνους που δεν αθλούνται επαρκώς ή κάνουν καθιστική ζωή, για άτομα που θέλουν να επαναφέρουν τη φυσική τους κατάσταση, για άτομα μεγαλύτερης ηλικίας που δεν αντέχουν τα εξαντλητικά προγράμματα και για όσους θέλουν ένα σφχιτό και γραμμωμένο σώμα με λίγα λεπτά άσκησης τη μέρα!

Το πρόγραμμα γυμνάζει ολόκληρο το σώμα, ενώ η προπόνηση μπορεί να γίνει ακόμα και με casual ρούχα, επίπεδα παπούτσια ή ακόμα και παντόφλες!

Οφέλη:
  • Αυξάνει τη μυική αντοχή
  • Δυναμώνει και τονώνει
  • Βοηθά στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας
  • Αυξάνει τον μεταβολισμό
  • Συμβάλλει στην καύση θερμίδων
  • Βελτιώνει την κυκλοφορία
  • Μειώνει το στρες
Αντενδείξεις: Ογκώδεις αρρώστιες, οξύς τραυματισμός, θρόμβωση, πρόσφατο σπάσιμο, φλεγμονές-μολύνσεις, μετά από χειρουργεία, νεφρολιθίαση, πέτρα χολής-κύστης, μεταλλικά εμφυτεύματα-μασέλα, εγκυμοσύνη, βηματοδότης, παθήσεις σπονδυλικής στήλης, έντονοι τραυματισμοί πλάτης, περίδος, αναιμία, καρδιακές παθήσεις κ.α.

Μηχάνημα Lipo
Συμβάλλει στην άμεση απώλεια πόντων μέσω τις λιποδιάλυσης σε συγκεκριμένες περιοχές που εστιάζεται το πρόβλημα. Το βαθύ μασάζ, συμβάλλει στην αντιμετώπιση του τοπικού πάχους, της κυτταρίτιδας, της κατακράτησης υγρών και της χαλάρωσης. Οι 6 συνεδρίες το μήνα σε συνδυασμό με την πλατφόρμα ταλάντωσης Flabelos θα σας μεταμορφώσουν!


GlamOn

Σε ένα σύγχρονο, πλήρως εξοπλισμένο χώρο, θα απολαύσετε θεραπείες ομορφιάς προσώπου και σώματος, αδυνάτισμα, αποτρίχωση, αντιγήρανση και αντιμετώπισης κυτταρίτιδας και άλλων αισθητικών αναγκών σας. 

Χρησιμοποιούνται μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και αποτελεσματικές τεχνικές, προσαρμοσμένες στις δικές σας ανάγκες.

Δείτε το GlamOn στο glamon.gr & στο facebook

Προτεινόμενα Deals

Για την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας μας χρησιμοποιούμε cookies.

Μάθε περισσότερα