Είσοδος για 2-4 Άτομα στο Πάρκο Δεινοσαύρων του Πολυχώρου Nouvelle, με Πολλές Δραστηριότητες, Μουσεία & Παιχνίδι

More Views

Δείτε την Προσφορά

 • 9€ από 26€ για Είσοδο 1 Παιδιού & 1 Συνοδού 
 • 12€ από 38€ για Είσοδο 1 Παιδιού & 2 Συνοδών
 • 14€ από 40€ για Είσοδο 2 Παιδιών & 1 Συνοδού
 • 17€ από 52€ για Είσοδο 2 Παιδιών & 2 Συνοδών
Σε Όλες τις Επιλογές Περιλαμβάνονται: 
 • Είσοδος στο Πάρκο Δεινοσαύρων και σε όλες τις θεματικές του ενότητες (Μουσείο Μαμούθ, Πάρκο Θηλαστικών, Σπήλαιο, Πάρκο Ερπετών Ελλάδος)
 • Είσοδος στο Διαδραστικό Μουσείο Ελληνικών Παραδοσιακών Παιχνιδιών
 • ΔΩΡΕΑΝ είσοδος στο υπαίθριο γήπεδο Ποδοσφαίρου με συνθετικό χλοοτάπητα  (δίνονται μπάλες ποδοσφαίρου και βόλεϊ στους επισκέπτες)
Δεν Περιλαμβάνεται:
Είσοδος στο Θεματικό Πρόγραμμα «Ο Λαβύρινθος της Μυθολογίας» & στο Διατροφικό Εκπαιδευτικό Θεματικό Πάρκο «Αρχαιοελληνικό Αγρόκτημα» (δείτε προσφορά «εδώ»)

Το Πάρκο

Ετοιμαστείτε για ένα εντυπωσιακό Ταξίδι στο Χρόνο, με Δεινόσαυρους και Προϊστορικά Ερπετά σε έναν μοναδικό χώρο που θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους. Οι πολλές και διαφορετικές θεματικές ενότητες έχουν δημιουργηθεί από έμπειρους επιστημονικούς συνεργάτες του πάρκου για ρεαλιστικό αποτέλεσμα που θα δώσει στα παιδιά άπειρες γνώσεις με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο!
 • Εξερευνήστε το εντυπωσιακό Σπήλαιο με τους Σταλακτίτες και τους Σταλαγμίτες φορώντας τα ειδικά κράνη
 • Γνωρίστε τα ζώα που υπήρξαν κάποτε στην Ελλάδα σε ένα προϊστορικό σαφάρι με Ρινόκερους, Λιοντάρια, Ελέφαντες και πολλά άλλα ζώα
 • Στο Πάρκο Θαλάσσιας Ζωής, μπείτε στο εσωτερικό μία Φάλαινας Φυσητήρα σε φυσικό μέγεθος
 • Γίνετε πρωταγωνιστές της Εποχής των Παγετώνων με πραγματικά Απολιθώματα Μαμούθ!
 • Γνωρίστε τα Προϊστορικά Ερπετά της Ελλάδας, με Κόμπρες. Γιγάντιες Χελώνες και Σάυρες Βαράνους και τα Θαλάσσια Ερπετά της Εποχής των Δεινοσαύρων: Πλησιόσαυροι, Ιχθυόσαυροι κι άλλοι επιβλητικοί Τιτάνες των Μεσοζωικών Θαλασσών
Πάρκο Δεινοσαύρων
Στο Πάρκο των Δεινοσαύρων – το μοναδικό στην ανατολική Ευρώπη – τα σπάνια αληθινά απολιθώματα και οι αναπαραστάσεις σε φυσικές διαστάσεις «ζωντανεύουν» τον κόσμο των δεινοσαύρων. Τεράστιοι δεινόσαυροι, πλάσματα με κίνηση, μάχες, και αναπαράσταση της γέννησης αυγών από ένα Τρικεράτοπα με τους ήχους των δεινοσαύρων και την βλάστηση να κάνουν την εμπειρία της ξενάγησης μοναδική!

Μουσείο Μαμούθ
Είναι το πρώτο και μοναδικό μουσείο στην Ελλάδα αλλά και σε ολόκληρη την Ανατολική Ευρώπη με απολιθώματα από το τριχωτό μαμούθ το οποίο αποτελεί σύμβολο της εποχής των παγετώνων αλλά και απολιθώματα άλλων ζώων της εποχής εκείνης όπως του τριχωτού ρινόκερου και του μαχαιρόδοντα. Απολιθώματα που μπορείτε να αγγίξετε και να μελετήσετε με μεγεθυντικό φακό. Θα εντυπωσιαστείτε επίσης από την αναπαράσταση ολοκληρωμένου σκελετού από Μαμούθ σε φυσικό μέγεθος! Με τη βοήθεια των απολιθωμάτων θα μάθετε για τις κλιματικές αλλαγές του παρελθόντος και τους λόγους εξαφάνισης πολλών προϊστορικών ζώων.

Σπήλαιο της Εξέλιξης
Έχει δημιουργηθεί με την επιστημονική επίβλεψη του Τοπικού τμήματος βορείου Ελλάδας της Σπηλαιολογικής εταιρείας και προσφέρεται για μια ρεαλιστική εξερεύνηση. Είναι ένα ομοίωμα πραγματικού σπηλαίου όπου τα παιδιά μαθαίνουν για την εξέλιξη του ανθρωπίνου είδους. Με επιβλητικό φωτισμό και αναπαραστάσεις των πιο διαδεδομένων και αναγνωρίσιμων ειδών του ανθρώπου από τον Αυστραλοπίθηκο μέχρι τον Άνθρωπο τον σοφό σε στιγμές της καθημερινότητας τους, εκμαγεία από εργαλεία της εποχής, αναπαράσταση ανασκαφής και ένα πραγματικό απολιθωμένο δέντρο ηλικίας 100 εκατομμυρίων ετών συνθέτουν μια μαγευτική εμπειρία για μικρούς και μεγάλους.

Πάρκο Θηλαστικών
Αποτελείται από ομοιώματα θηλαστικών που έζησαν κατά τον Καινοζωικό αιώνα (22 εκατ. χρόνια-σήμερα) στη Μεσόγειο και κατ'επέκταση και στον ελληνικό χώρο. Τα ομοιώματα έχουν σχεδόν φυσικό μέγεθος και περικλείονται σε προστατευτικό χώρο για μεγαλύτερη ασφάλεια.

Πάρκο Ερπετών της Ελλάδος
Πέραν των ποικίλων σαυρών, φιδιών και χελωνών, που υπάρχουν σήμερα, ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στα Προϊστορικά Ερπετά, που έζησαν κατά τον Καινοζωικό Αιώνα, μετά δηλαδή από την εξαφάνιση των Δεινοσαύρων, στη χώρα μας. Μεγάλες σαύρες Βαράνοι, μεγαλύτερες από το σημερινό Δράκο του Κομόντο, τεράστιες Κόμπρες, γιγάντιοι Πύθωνες και οι κολοσσιαίες χελώνες Χειρογάστηρ! Στο Πάρκο υπάρχει ακόμη η αρχαιότερη χελώνα της Ελλάδας, η Νοστιμοχελώνη.

Διαδραστικό Μουσείο Παραδοσιακού Παιχνιδιού-Πρόγραμμα
 • Ξενάγηση στην Έκθεση με παιχνίδια από την ελληνική αρχαιότητα ως τις μέρες μας
 • Εργαστήριο κατασκευής παιχνιδιών από τα ίδια τα παιδιά με την βοήθεια έμπειρων παιδαγωγών

Περιβαλλοντικό Πάρκο-Πολυχώρος Nouvelle

To περιβαλλοντικό Πάρκο εκτείνεται συνολικά σε γεωγραφική έκταση περίπου 6.000 τ.μ και σε κάθε θεματική ενότητα θα δείτε κατασκευές σε πραγματικές διαστάσεις. Πρόκειται για μία πρόταση περιβαλλοντικού ενδιαφέροντος που πέραν της ψυχαγωγίας έχει σαν στόχο την ενίσχυση της περιβαλλοντικής συνείδησης των επισκεπτών. Μπορείτε να επισκεφτείτε το πάρκο κάτω από ποικίλες καιρικές συνθήκες καθώς προβλέπεται η προστασία σας στον χώρο της τεχνητής σπηλιάς σε περίπτωση βροχής. Το περιβαλλοντικό πάρκο αλλά και οι υποστηρικτικοί χώροι είναι ειδικά διαμορφωμένοι για σχολικές επισκέψεις, περιφραγμένοι και κατασκευασμένοι ειδικά για να υποστηρίζουν επιστημονικές ξεναγήσεις με ομαλή ροή, και πλακόστρωτα μονοπάτια για την διευκόλυνση ατόμων με ειδικές ανάγκες. Στους ίδιους χώρους επίσης υπάρχει και ο Βοτανικός κήπος ο οποίος έχει βότανα και φυτά της Μεσογείου.

Πρόσβαση στον πολυχώρο
Η πρόσβαση με λεωφορείο Αρ.56 από το κέντρο της Θεσσαλονίκης γίνεται με αφετηρία τον Ο.Σ.Ε. (Σταθμό των τρένων). Σε 20' φτάνει στην στάση LIDL που βρίσκεται στην είσοδο του Πολυχώρου.

Προτεινόμενα Deals

Για την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας μας χρησιμοποιούμε cookies.

Μάθε περισσότερα