Μαθήματα Αγγλικών & Γαλλικών Be-lingos για Παιδιά Προσχολικής & Πρώτης Σχολικής Ηλικίας, στο Artlang στην Ανθέων (από 18,90€)

More Views

Δείτε την Προσφορά

  • 18,90€ από 50€ για 1 Μήνα με 8 Βιωματικά Μαθήματα Αγγλικών ή Γαλλικών Be-Lingos για Παιδιά 2 έως 6 Ετών
  • 39,90€ από 150€ για 3 Μήνες με 24 Βιωματικά Μαθήματα Αγγλικών ή Γαλλικών Be-Lingos για Παιδιά 2 έως 6 Ετών
  • Γίνονται 2 μαθήματα την εβδομάδα
  • Διάρκειας μαθήματος: 45'
  • Περιλαμβάνει βιωματικό - δημιουργικό παιχνίδι και διάδραση
  • Για τα παιδιά 2-4 ετών γίνεται με παρουσία του γονέα ή του κηδεμόνα - συνοδού στο χώρο
Be-lingos
Τα μαθήματα έχουν σχεδιαστεί με στόχο τη διγλωσσία και απευθύνονται σε παιδιά προσχολικής ηλικίας. Οι καθηγητές μιλάνε μόνο στην ξένη γλώσσα (90%) και τα παιδιά μαθαίνουν μέσα από βιωματικό - δημιουργικό παιχνίδι και διάδραση.

Artlang

Σε ένα παγκοσμιοποιημένο περιβάλλον υψηλών απαιτήσεων η ικανότητα να μιλά κανείς ξένες γλώσσες ανταμείβει σε κάθε τομέα και ειδικά στον επαγγελματικό. Το Artlang ειδικεύεται στην Αγγλική και Γαλλική γλώσσα και πολιτισμό, αναγνωρίζοντας και ενισχύοντας την πολυγλωσσία ως το σημαντικότερο διαβατήριο στα χέρια του παιδιού, του φοιτητή και του ενήλικα που θέλει να έχει μακρινούς ορίζοντες. με τις πιο σύγχρονες παιδαγωγικές και διδακτικές μεθόδους εναρμονισμένες με το ερευνητικό - εκπαιδευτικό Ινστιτούτο του Λονδίνου.

Σε έναν πλήρως οργανωμένο κι άρτια εξοπλισμένο χώρο παρέχεται υψηλών προδιαγραφών εκπαίδευση σύμφωνα με σύγχρονες παιδαγωγικές μεθόδους, έτσι όπως το οραματίστηκε η ιδιοκτήτριά του. Παράλληλα, με τη συμμετοχή καταρτισμένων και έμπειρων συνεργατών, διοργανώνονται συνεχώς, επιμέρους θεματικά σεμινάρια, που φιλοξενεί και ενισχύει οργανωτικά το κέντρο.

Από τα προσχολικά και πρώτης σχολικής ηλικίας τμήματα belingos που στοχεύουν στη διγλωσσία μέχρι τα ξενόγλωσσα πτυχία και τα αποκλειστικά πανεπιστημιακά fast - track online πιστοποιημένα courses, το Artlang εξατομικεύει τις ανάγκες του μικρού & μεγάλου μαθητή προσφέροντάς του όλα τα σύγχρονα εργαλεία προκειμένου να ανταπεξέλθει στο πολύγλωσσο παγκόσμιο περιβάλλον, όποια και να είναι η μελλοντική πορεία του.

Δείτε το Artlang στο Site και στο Facebook

Προτεινόμενα Deals

Για την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας μας χρησιμοποιούμε cookies.

Μάθε περισσότερα