Αποτρίχωση με Laser Αλεξανδρίτη (5 Συνεδρίες+5 Επαναληπτικές) για Μπικίνι, Μασχάλες & Πόδια (Γόνατο και Κάτω), στην Πλ. Αγίας Σοφίας

More Views

Δείτε την Προσφορά

  • 140€ από 450€ για 5 Συνεδρίες Αποτρίχωσης με Laser Αλεξανδρίτη & 5 Επαναληπτικές για Full Μπικίνι, & Πόδια (Γόνατο και Κάτω)
  • 180€ από 650€ για 5 Συνεδρίες Αποτρίχωσης με Laser Αλεξανδρίτη & 5 Επαναληπτικές για Full Μπικίνι, Μασχάλες & Πόδια (Γόνατο και Κάτω) + 1 Περιοχή από: Πηγούνι, Φαβορίτες, Παρειές, ή Άνω Χείλος
Αναλυτικά οι περιοχές που περιλαμβάνονται στα Πόδια:
Γάμπα, Γόνατα, Ακροδάχτυλα, Κνήμες & Κουντεπιέ

Η αποτρίχωση με Laser Αλεξανδρίτη είναι κατάλληλη για γυναίκες και άνδρες, για κάθε περιοχή και θεωρείται η πιο αποτελεσματική μέθοδος για την αντιμετώπιση της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας. Βασίζεται στη λειτουργία laser μονοχρωματικού φωτός, το οποίο χρησιμοποιεί τη μελανίνη της τρίχας για να φτάσει στη ρίζα της, και να την καταστρέψει οριστικά αφήνοντας ανέπαφο το δέρμα. Το αποτέλεσμα από την πρώτη κιόλας συνεδρία είναι εκπληκτικό!

See Beautiful

Ένας νέος, σύγχρονος χώρος στη Θεσσαλονίκη, αφιερωμένος αποκλειστικά στην υγεία και την ομορφιά. Η εξειδικευμένη γνώση, η συνεχής εκπαίδευση στις πιο σύγχρονες θεραπείες και μεθόδους και η επιλογή των πλέον άρτια καταρτισμένων επιστημονικών συνεργατών, σε συνδυασμό με το πάθος για την τελειότητα, αποτελούν το μυστικό της επιτυχίας.

Στο See Beautiful, θα βρείτε ένα εύρος σύγχρονων υπηρεσιών αισθητικής και αποτρίχωσης προσώπου και σώματος, που θα σας αναζωογονήσουν και θα αναδείξουν τον πιο όμορφο εαυτό σας. Θεραπείες περιποίησης, τόνωσης και σύσφιξης της επιδερμίδας, αντιγήρανσης, αδυνατίσματος και αποτρίχωσης με τη χρήση των πλέον σύγχρονων και αποτελεσματικών μεθόδων και μηχανημάτων.

Προτεινόμενα Deals

Για την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας μας χρησιμοποιούμε cookies.

Μάθε περισσότερα