Καφές, Μπύρες, Club-Burger-Σαλάτα & Cocktails Πάνω στη Θάλασσα (από 3€), στο Sea Yard του Varkiza Resort

More Views

Δείτε την Προσφορά

  • 3€ από 6,20€ για 2 Καφέδες
  • 5€ από 10€ για 2 Μπύρες
  • 9€ από 18€ για 2 Cocktails
  • 7€ από 14,70€ για 2 Καφέδες & 1 Club Sandwich ή 1 Burger
  • 6,50€ από 13,20€ για 2 Καφέδες & 1 Φρουτοσαλάτα ή 1 Σαλάτα
  • 9€ από 17,20€ για 2 Καφέδες, 2 Μπουκαλάκια Νερό 500ml & 1 Πουφ (απαραίτητη κράτηση)
  • Για όλες τις επιλογές ισχύει ελεύθερη επιλογή από τον κατάλογο (δείτε «εδώ»)

Sea Yard

Ένας ακόμα καλοκαιρινός προορισμός στην παραλία του Varkiza Resort, σας περιμένει για να απολαύσετε το μπάνιο σας. Ανοιχτό από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, το Sea Yard, έχει διαμορφωθεί ειδικά για εσάς που θέλετε να χαλαρώσετε δίπλα στο κύμα, με καφέ, snacks, παγωμένες μπύρες και cocktails. Αφεθείτε στα χάδια του ήλιου, βουλιάζοντας πάνω στο πουφ και βυθίστε τα πόδια σας στην ζεστή άμμο, ξεχνώντας κάθε σας έγνοια. Οι διακοπές, βρίσκονται μία ανάσα μακριά... Πάρτε μία γεύση στην πιο όμορφη παραλία της πόλης.

Δείτε το Sea Yard στο Site & στο facebook


Varkiza Resort

Σε μία έκταση 100 στρεμμάτων στην παραλία της Βάρκιζας, έχει διαμορφωθεί ένας επίγειος καλοκαιρινός παράδεισος με περισσότερες από 20 δραστηριότητες.

Είναι εύκολα προσβάσιμος μέσω παραλιακής ή μέσω Αττικής οδού και αποτελεί έναν πολυχώρο με άψογα εκπαιδευμένο προσωπικό που παρέχει υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση για μοναδικές και αξέχαστες στιγμές χαλάρωσης.

Το Varkiza Resort, διαθέτει καφέ, bars, restaurants, παραλία και beach bars. Οι υπαίθριοι χώροι μπορεί να διαμορφωθούν ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε εκδήλωσης, έτσι ώστε να ανταποκρίνονται στις ανάγκες και επιθυμίες σας.

Εκτός από χαλάρωση και μεγάλη γκάμα γαστρονομικών επιλογών στο Varkiza Resort, θα βρείτε και μια πληθώρα από δραστηριότητες όπως: beach tennis, beach volley, free aqua aerobic and fitness events, water sports, windsurf, water ski κ.α.! Στο beach park υπάρχει και σχολή surf - windsurf  Yasurfaki. Επίσης μπορείτε να χαλαρώσετε απολαμβάνοντας περιποίηση σώματος και προσώπου καθώς και χαλαρωτικό μασάζ με θέα τη θάλασσα όπως επίσης υπηρεσίες μανικιούρ – πεντικιούρ, από εξειδικευμένο προσωπικό!

Δείτε το Varkiza Resort σε SiteFacebook & Instagram

Για την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας μας χρησιμοποιούμε cookies.

Μάθε περισσότερα