Σάμος: Ακτοπλοϊκά & 3 Διανυκτερεύσεις με Πρωινό, στο ANEMA by the sea Guesthouse & Εκδρομές από το Rika Travel

More Views

Δείτε την Προσφορά Δείτε την Προσφορά

 • 209€ για Ακτοπλοϊκά Εισιτήρια, 3 Διανυκτερεύσεις σε Δίκλινο & Εκδρομές για 1 Άτομο (απαραίτητη η αγορά 2 κουπονιών)
 • 174€ για Ακτοπλοϊκά Εισιτήρια, 3 Διανυκτερεύσεις & Εκδρομές για 1 Παιδί (4 έως 11 Ετών)
 • 254€ για Ακτοπλοϊκά Εισιτήρια, 3 Διανυκτερεύσεις σε Μονόκλινο & Εκδρομές για 1 Άτομο
 • Ημερομηνίες: 20-23/07 | 03-06/08 | 12-15/08 | 19-22/08 | 07-10/09
Περιλαμβάνονται:
 • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια μετ’ επιστροφής Πειραιάς-Καρλόβασι-Πειραιάς σε οικονομική θέση
 • 3 διανυκτερεύσεις στο ANEMA by the sea Guesthouse, στο Καρλόβασι Σάμου
 • Πρωινό σε μπουφέ καθημερινά
 • 1 γεύμα (δεν περιλαμβάνονται τα ποτά)
 • Περιηγήσεις του νησιού όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
 • Ταξιδιωτική ασφάλεια
Δεν Περιλαμβάνονται:
 • Είσοδοι σε μουσεία & αρχαιολογικούς χώρους
 • Ότι αναφέρεται ως προαιρετικό
Πρόγραμμα Εκδρομής

1η Μέρα: Συγκέντρωση 06:30 το πρωί στο Λιμάνι του Πειραιά στην Πύλη Ε7 και αναχώρηση στις 07:30 για το Καρλόβασι Σάμου Άφιξη στο Καρλόβασι στις 15:35. Μεταφορά στο ξενοδοχείο τακτοποίηση στα δωμάτια. Αργά το απόγευμα θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε την πόλη του Καρλοβάσου. Το Καρλόβασι είναι κωμόπολη του νομού Σάμου. Είναι το δεύτερο διοικητικό κέντρο του νησιού μετά την Πόλη της Σάμου. Παράγει ελιές, λάδι, εξαιρετικά κρασιά με παγκόσμια βραβεία, σιτηρά, σταφίδες, μέλι, σύκα. Στο Καρλόβασι βρίσκεται και η Σχολή Θετικών επιστημών του Πανεπιστημίου Αιγαίου Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

2η Μέρα
: Μετά το πρωινό αναχωρούμε για να επισκεφτούμε το Μουσείο Βυρσοδεψίας στο Καρλόβασι. Επόμενος σταθμός το Ποτάμι Καρλοβάσου, μια πανέμορφη παραλία με ιδιαίτερο χαρακτηριστικό το εκκλησάκι του Αη-Νικόλα με την υπέροχη θέα. Στη συνέχεια θα πάμε στα Βοτσαλάκια. Είναι πολύ μεγάλη παραλία σε έκταση, αφού το μήκος της ξεπερνά τα 2,5 χιλιόμετρα. Πρόκειται για μια από τις πιο οργανωμένες παραλίες του νησιού. Εκεί θα έχουμε χρόνο για μπάνιο και καφέ.

Το μεσημέρι θα συνεχίσουμε για τον Πλάτανο είναι ένα από τα αρχαιότερα χωριά της Σάμου. Η κεντρική Πλατεία του χωριού, με τα τρία μεγάλα πλατάνια που τη σκεπάζουν και τη βρύση με το χιλιοτραγουδισμένο πλατανιώτικο νερό στο βάθος της, συγκεντρώνει τους Πλατανιώτες και τους επισκέπτες του χωριού. Μαζί με τη Βρύση, άλλα σημαντικά κτίσματα του χωριού είναι οι δύο Εκκλησίες του, το Σχολείο με το μνημείο της Εθνικής Αντίστασης και τα Πλυσταριά στο ρέμα. Γεύμα σε τοπική ταβέρνα του χωριού(προαιρετικά). Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος. Διανυκτέρευση.

3η Μέρα
: Μετά το πρωινό αναχωρούμε για τον Γύρο του Νησιού. Πρώτη στάση ο Τίμιος Σταυρός. Η Ιερά Μονή Τιμίου Σταυρού αποτελεί πνευματικό πόλο έλξης για το νησί της Σάμου. Βρίσκεται στην παλιά πρωτεύουσα, τη Χώρα, κάτω από το χωριό Μαυρατζαίοι. Ιδρύθηκε το 1592, από τον μοναχό Νείλο. Στη συνέχεια φτάνουμε στο Ηραίον της Σάμου. Εκεί βρίσκονται τα ερείπια του ομώνυμου ναού της αρχαιότητας, ο οποίος ήταν αφιερωμένος στην Ήρα. Επόμενη στάση το Πυθαγόρειο. Στη θέση του Πυθαγορείου στην αρχαιότητα βρισκόταν η αρχαία πόλη της Σάμου. Το λιμάνι του σημερινού οικισμού ταυτίζεται με το λιμάνι της αρχαίας πόλης, το οποίο ο Ηρόδοτος το περιγράφει ως ένα από τα θαυμαστά έργα του νησιού και θεωρείται το αρχαιότερο τεχνητό λιμάνι της Μεσογείου. Τα ερείπια των ελληνικών ρωμαϊκών μνημείων και το εντυπωσιακό «Ευπαλίνειο όρυγμα» ή «Υδραγωγείο του Ευπαλίνου» όπου και θα επισκεφθούμε, μαζί με το Ηραίο της Σάμου, κηρύχθηκαν Μνημεία Παγκόσμιας Κληρονομιάς από την UNESCO το 1992. Θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για καφέ. Συνεχίζουμε για την Παναγία Σπηλιανή. Βρίσκεται σε μια καταπράσινη περιοχή, υψόμετρου 120 μέτρων και είναι αφιερωμένη στα Εισόδια της Θεοτόκου Επόμενος σταθμός μας το Μουσείο Σαμιακού Οίνου το οποίο αποτελεί ένα ιστορικό και πολιτιστικό στολίδι για τη Σάμο. Εγκαινιάστηκε στις 30 Ιουλίου 2005 και από τότε είναι και επίσημα ανοιχτό όλο το χρόνο για ντόπιους και μη επισκέπτες. Στην συνέχεια της διαδρομή μας θα δούμε το Κοκκάρι ένα από τα δημοφιλέστερα τουριστικά μέρη με ωραίες παραλίες όπου εκεί θα έχουμε χρόνο για μπάνιο στα καταγάλανα νερά ή να απολαύσουμετον καφέ μας. Θα καταλήξουμε στον Άγιο Κων/νο παραλιακό χωριό όπου θα γευματίσουμε και θα γευτούμε παραδοσιακά φαγητά και προϊόντα του νησιού (προαιρετικά). Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

4η Μέρα
: Μετά το πρωινό μας θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για μπάνιο και στις 15:30 αναχωρούμε με το πλοίο για τον Πειραιά.


Rika Travel

Το γραφείο ιδρύθηκε το 1959 στην Κωνσταντινούπολη και λειτουργεί στην Αθήνα από το 1972. Μαζί του ταξίδεψαν χιλιάδες πελάτες από την Ελλάδα και από όλον τον κόσμο. 

Για τους Έλληνες ταξιδιώτες, είτε μεμονωμένους, είτε οργανωμένες ομάδες, σχεδιάζουν και πραγματοποιούν πακέτα εκδρομικά, που βασίζονται στην απόλαυση, την ξεκούραση, την επιμόρφωση, τις ποιοτικές και προσιτές παροχές.

Ταξιδεύοντας μαζί τους:
 • Απολαμβάνετε, τη φιλική τους διάθεση και την επαγγελματική εξυπηρέτηση
 • Οι ξένοι ταξιδιώτες νιώθουν την ελληνική φιλοξενία, γνωρίζοντας τις ομορφότερες γωνιές της Ελλάδας
 • Συμμετέχετε σε θεματικές εκδρομές μέσα από τις οποίες ζείτε μοναδικές εμπειρίες
 • Βρίσκετε επιλογές που ανταποκρίνονται στις δυνατότητές σας, χωρίς να στερούνται ποιότητας
 • Παίρνετε φθηνότερα εισιτήρια και προνομιακές τιμές σε ξενοδοχεία
 • Λαμβάνετε όλες τις πληροφορίες που θα κάνουν το ταξίδι σας άνετο
Δείτε το Rika Travel στο www.rikatravel.gr & στο facebook

Για την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας μας χρησιμοποιούμε cookies.

Μάθε περισσότερα