2 Βιβλία LEGO City, από τις Εκδόσεις Ψυχογιός (από 5,90€)

More Views

Δείτε την Προσφορά 

Δείτε την Προσφορά

Παραλαβή από Κατάστημα
  • 5,90€ για 2 Βιβλία LEGO City: Αποστολή Κατεδάφιση + Μυστικοί Πράκτορες
  • 7,90€ για 2 Βιβλία LEGO City: Μια Σπουδαία Μέρα για τον Πέτρο + Το Κυνήγι του Αλιγάτορα
Πανελλαδική Αποστολή
  • 8,90€ για 2 Βιβλία LEGO City: Αποστολή Κατεδάφιση + Μυστικοί Πράκτορες
  • 10,90€ για 2 Βιβλία LEGO City: Μια Σπουδαία Μέρα για τον Πέτρο + Το Κυνήγι του Αλιγάτορα
LEGO City: Αποστολή Κατεδάφιση
Σελίδες: 32
Ηλικίες: 5-8 ετών
Σχήμα: 20,5x29 εκ.

Πάρε και εσύ μέρος στην περιπέτεια της LEGO® City με αυτό το απίθανο βιβλίο κατεδαφίσεων! Διάβασε τη συναρπαστική ιστορία και, στη συνέχεια, δοκίμασε τις ικανότητές σου σε γρίφους και ενδιαφέρουσες δραστηριότητες. Επίσης, εμπλούτισε την συλλογή σου με μια φανταστική φιγούρα LEGO Ειδικού Κατεδαφίσεων, για να παίζεις καθώς διαβάζεις την ιστορία!

LEGO City: Μυστικοί Πράκτορες
Σελίδες: 32
Ηλικίες: 5-8 ετών
Σχήμα: 20,5x29 εκ.

Επικίνδυνοι κλέφτες κυκλοφορούν ελεύθεροι και η αστυνομία της LEGO® City χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους πιάσει! Διάβασε τη συναρπαστική περιπέτεια και στη συνέχεια, δοκίμασε τις ικανότητές σου σε απίθανους γρίφους και δραστηριότητες. Επίσης, εμπλούτισε τη συλλογή σου με μια φανταστική φιγούρα LEGO Αστυνομικού, για να παίζεις καθώς διαβάζεις την ιστορία!

LEGO City: Μια Σπουδαία Μέρα για τον Πέτρο
Σελίδες: 32
Ηλικίες: 5-8 ετών
Σχήμα: 20,5x24,5 εκ.

Ζήσε την περιπέτεια και ετοιμάσου να αντιμετωπίσεις μια πυρκαγιά μαζί με την ομάδα πυρόσβεσης της LEGO® City! Όταν o Πέτρος προσκαλείται στον νέο πυροσβεστικό σταθμό, κανείς δε φαντάζεται τι θα ακολουθήσει… Διάβασε σε αυτό το απίθανο LEGO βιβλίο μια συναρπαστική ιστορία, και βρες δύο μίνι φιγούρες πυροσβεστών της LEGO City, για να παίζεις καθώς διαβάζεις!

LEGO City: Το Κυνήγι του Αλιγάτορα
Σελίδες: 32
Ηλικίες: 5-8 ετών
Σχήμα: 20,5x24,5 εκ.

Πάρε μέρος στην περιπέτεια δύο ληστών που προσπαθούν να κρύψουν τα λάφυρά τους. Αναζητώντας την ιδανική κρυψώνα καταλήγουν σε έναν βάλτο, όπου συναντούν έναν αλιγάτορα που καταβροχθίζει τα πάντα! Ένα άγριο κυνηγητό αρχίζει, στο οποίο η αστυνομία κάνει τα πάντα για να πιάσει τους κακούς. Διάβασε σε αυτό το απίθανο LEGO® βιβλίο μια συναρπαστική ιστορία και βρες δύο μίνι φιγούρες, ενός αστυνομικού και ενός ληστή της LEGO City, για να παίζεις καθώς διαβάζεις!

Προτεινόμενα Deals

Για την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας μας χρησιμοποιούμε cookies.

Μάθε περισσότερα