109€ για Ρομπότ Wowwee Miposaur με Έλεγχο Μέσω Αισθητήρα, Trackball ή Smartphone, από το e-shop.gr

More Views

Δωρεάν Μεταφορικά

Δείτε την ΠροσφοράΟ Miposaur είναι ένα πολύ έξυπνο ρομποτικό πλάσμα, με τεχνολογία GestureSense, χάρη στην οποία μπορείτε να ενεργοποιήσετε πολλούς αισθητήρες του. Έχει παιχνιδιάρικες αντιδράσεις με τη μουσούδα του και κάνει άτακτες κινήσεις με την ουρά του. Εκπαιδεύστε τον να κάθεται προς τα εμπρός ή προς τα πίσω, με κινήσεις των χεριών σας! Επίσης διαθέτει trackball την οποία κυνηγάει, προστατεύει και αντιδρά διαφορετικά ανάλογα με τη διάθεση. Χρησιμοποιήστε την για να του διδάξετε νέα κόλπα, να τον ταΐσετε , ή να ενεργοποιήσετε διάφορα προφίλ διασκέδασης, όπως χορό! Λειτουργεί και μέσω δωρεάν εφαρμογής που θα κατεβάσετε από το App Store ή το Play Store για να μπορέσετε να παίξετε μαζί του δωρεάν παιχνίδια από το κινητό σας!

Χαρακτηριστικά:
  • Συμβατότητα: Bluetooth 4.0.
  • Λειτουργεί με 4 μπαταρίες τύπου AA (δεν περιέχονται)
  • Διαστάσεις: 48.26 x 19.81 x 25.4 cm.
  • Βάρος: 300 gr.
  • Ηλικίες: 8-15 ετών
  • Εγγύηση: 1 έτος

e-shop.gr

Το e-shop.gr αποτελεί εταιρεία ηλεκτρονικού εμπορίου και παροχής υπηρεσιών διαδικτύου με 53 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και 3 στην Κύπρο. Διαθέτει ολοκληρωμένα συστήματα υπολογιστών με το σήμα Innovator™ καθώς και ό,τι άλλο χρειάζεται ο καταναλωτής από hardware, software, περιφερειακά, ήχο και εικόνα, κινητή τηλεφωνία, βιβλία, παιχνίδια, εργαλεία, συσκευές θέρμανσης και πολλές ακόμα ηλεκτρικές συσκευές για κάθε είδους ανάγκες!

Τα eshop points λειτουργούν σε όλη την Ελλάδα, με στόχο την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών σε κάθε πελάτη. Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από οποιοδήποτε shop point στην περιοχή σας, χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση.

Δείτε όλα τα eshop points «εδώ»

Δείτε το e-shop.gr σε: SiteFacebookTwitter και Google+

Προτεινόμενα Deals

Για την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας μας χρησιμοποιούμε cookies.

Μάθε περισσότερα