Διπλό Δερμάτινο Χειροποίητο Κρεβάτι "Patra" με Κεφαλάρι & Δέρμα Groupo Mastrotto, από το Fokas House-Leather Furniture

More ViewsΔείτε την Προσφορά

  • 1190€ από 1500€ για Διπλό Δερμάτινο Χειροποίητο Κρεβάτι "Patra"
Χαρακτηριστικά
  • Κεφαλάρι
  • Δέρμα Groupo Mastrotto
  • 100% Ελληνική κατασκευή
  • Κατατάσσεται στην κορυφή της Ευρωπαϊκής ποιότητας
  • Χειροποίητο 100%
  • Ανθεκτικός σκελετός ξύλου οξιάς σε συνδυασμό με κόντρα πλακάζ
  • Χρώματα βαφής ξύλου από την πρωτοπόρο Γερμανική εταιρεία φυσικών χρωμάτων AURO
Εξωτερικές διαστάσεις κρεβατιού:
- Διπλό Κρεβάτι: Μήκος 182εκ | Βάθος 220εκ | Ύψος 100εκ
- Ύψος Ποδιού: 5εκ.
- Ύψος Τελάρου: 20εκ.

Δείτε τα δειγματολόγια για την επιλογή του δέρματος
1. Classic
2. Tuscania
3. Antique
4. Atlantic
5. Ocean
6. Prescott
Μπορείτε να δείτε από κοντά τα δείγματα των διαθέσιμων χρωμάτων στο reGroup shop, Ηπείρου 2 Αγία Παρασκευή (δεν αποστέλλονται)

"Patra"
Διαθέτει χρώματα βαφής ξύλου από την πρωτοπόρο Γερμανική εταιρεία φυσικών χρωμάτων AURO η οποία εγγυάται τη συνεπή, οικολογική και φυσική επιλογή πρώτων υλών. Η πλήρης δημοσίευση όλων των συστατικών σε κάθε συσκευασία εξασφαλίζει τη μέγιστη διαφάνεια και αποτελεί ένα ιδιαίτερα σημαντικό κριτήριο επιλογής και για άτομα με αλλεργίες.

Προσφέρει πιστοποιημένα προϊόντα, εξελιγμένα παρασκευάσματα εξειδικευμένων ερευνητών, που ανταποκρίνονται στις υψηλότερες τεχνικές προδιαγραφές. Εκφράζει το σφυγμό της εποχής και χάρη στην πολυετή εμπειρία της εξελίσσει πρωτοποριακά προϊόντα χαράζοντας τη μελλοντική πορεία.

Από την ποιότητα των προϊόντων AURO έχουμε υψηλές απαιτήσεις: Η ποιότητα εκτιμάται συγχρόνως με την ίδια βαρύτητα που αναγνωρίζεται σε όλα τα κριτήρια, από άποψη οικολογική και κοινωνική, υγείας και αισθητικής, τεχνολογίας και οικονομίας. Αυτή η ολοκληρωμένη προσπάθεια επιβραβεύθηκε επανειλημμένα με επώνυμα βραβεία και διακρίσεις.

Groupo Mastrotto Classic collection
100% αγελαδινό δέρμα ανώτερης ποιότητας, βαμμένο με ανιλίνη. Το φινίρισμα είναι με έλαια - φυσικά κεριά και ρητίνες. Αποτελεί προϊόν με σταθερή, κηρώδη αίσθηση και λαμπερή εμφάνιση.

Groupo Mastrotto Tuscania collection
100% αγελαδινό δέρμα ανώτερης ποιότητας, βαμμένο με ανιλίνη. To φινίρισμα του δέρματος είναι με βάση το νερό, με κεριά, ανιλίνες και ρητίνες, διασκορπισμένες με λεπτή εμφάνιση, βαμμένο με βάση το νερό.

Groupo Mastrotto Antique collection
Δέρμα βοοειδούς ασιατικής προέλευσης, διορθωμένο και με ανάγλυφη υφή. Στο φινίρισμα έχει χρησιμοποιηθεί βάση νερού με ρητινές και χρωστικές ουσίες. Το δέρμα έχει λαμπερό διχρωματικό αποτέλεσμα και κομψή διαφάνεια.

Groupo Mastrotto Atlantic collection
Το δέρμα προέρχεται από βοοειδή ευρωπαικής προέλευσης, διορθωμένο και με ανάγλυψη υφή. Το φινίρισμα του έχει βάση νερού. Το δέρμα διαθέτει μια χρωματισμένη και προστατευτική επίστρωση προσφέροντας μεταξένιο και ματ τελείωμα.

Groupo Mastrotto Ocean collection
Το δέρμα προέρχεται από βοοειδή ευρωπαικής προέλευσης και προσφέρει ανάγλυφη αίσθηση. Το φινίρισμα έχει βάση το νερό. Το δέρμα έχει χρωματισμένη και προστατευτική επίστρωση με μεταξένιο ματ τελείωμα.

*Τα δέρματα είναι φιλικά προς τον άνθρωπο και στη βαφή του δέρματος δεν υπάρχει ίχνος της επικίνδυνης ουσίας χλωροφαινόλης PCP – TCP – TECP


Fokas House

Η εταιρεία Fokas House, δραστηριοποιείται στον χώρο κατασκευής επίπλων από το 1972 μέχρι σήμερα εξελίσσοντας διαρκώς τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της. Το πελατολόγιό της συμπεριλαμβάνει καταστήματα και εκθέσεις επίπλων, ξενοδοχειακές μονάδες, εστιατόρια και καφετέριες.

Τα προσφερόμενα έπιπλα σχεδιάζονται και κατασκευάζονται με τη χρήση υψηλής ποιότητας πρώτων υλών και υπό την καθοδήγηση γνωστών σχεδιαστών, σύμφωνα με τις σημερινές απαιτήσεις της αγοράς.

Δείτε όλες τις προσφορές από Fokas House εδώ.

Προτεινόμενα Deals

Για την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας μας χρησιμοποιούμε cookies.

Μάθε περισσότερα