Φυτικές Κρέμες Προσώπου Ημέρας & Νυκτός "BIONEW" από την Wellness 365, με Argan Oil & Χαβιάρι (από 23,90€)

More Views

Δείτε την Προσφορά

Παραλαβή από reGroup Shop-Αγία Παρασκευή ή Al Hammam Traditional Baths στην Πλάκα
  • 23,90€ από 59€ για Κρέμα Ημέρας "BIONEW" με Χαβιάρι (50ml)
  • 29€ από 59€ για για Κρέμα Νυκτός "BIONEW" με Χαβιάρι (50ml)
  • 23,90€ από 59€ για Κρέμα Ημέρας "BIONEW" με Argan Oil (50ml)
  • 29 από 59€ για Κρέμα Νυκτός "BIONEW" με Argan Oil (50ml)
Παννελαδική Αποστολή
  • 26,90€ από 62€ για Κρέμα Ημέρας "BIONEW" με Χαβιάρι (50ml)
  • 31,90€ από 62€ για Κρέμα Νυκτός "BIONEW" με Χαβιάρι (50ml)
  • 26,90€ από 62€ για Κρέμα Ημέρας "BIONEW" με Argan Oil (50ml)
  • 31,90€ από 62€ για Κρέμα Νυκτός "BIONEW" με Argan Oil (50ml)
Κρέμα Ημέρας "BIONEW" με Χαβιάρι
Το χαβιάρι ενισχύει την διαδικασία ανανέωσης των κυττάρων και της αναδόμησης της επιδερμίδας. Έχει αντιγηραντική δράση καθώς  βοηθά στην μείωση  στις γραμμές έκφρασης και τις ρυτίδες.

Πρόκειται για μια  φόρμουλα που αναδομεί και αναζωογονεί την επιδερμίδα,  και κάνει το δέρμα σφριγηλό. Ενυδατώνει σε βάθος, θρέφει, τονώνει και συσφίγγει την επιδερμίδα. Ενισχύει  την ελαστικότητα, την υγεία και την φυσική της λάμψη. Εφαρμόζεται σε καθαρό και στεγνό δέρμα.

Κρέμα Νυκτός "BIONEW" με Χαβιάρι
Είναι κρέμα ενυδάτωσης, νύκτας, για όλους τους τύπους δέρματος και με κύριο συστατικό το χαβιάρι. Αναπληρώνει και ρυθμίζει το ποσοστό υγρασίας που απαιτείται από το δέρμα,  αφήνει το δέρμα λείο και μεταξένια απαλό, καθυστερεί και βελτιώνει τα σημάδια γήρανσης του δέρματος, προσφέροντας αποτέλεσμα που διαρκεί. Εφαρμόζεται σε καθαρό και στεγνό δέρμα.

Κρέμα Ημέρας "BIONEW" με Argan Oil
Το χαβιάρι ενισχύει την διαδικασία ανανέωσης των κυττάρων και της αναδόμησης της επιδερμίδας. Έχει αντιγηραντική δράση καθώς  βοηθά στην μείωση  στις γραμμές έκφρασης και τις ρυτίδες.

Πρόκειται για μια  φόρμουλα που αναδομεί και αναζωογονεί την επιδερμίδα,  και κάνει το δέρμα σφριγηλό. Ενυδατώνει σε βάθος, θρέφει, τονώνει και συσφίγγει την επιδερμίδα. Ενισχύει  την ελαστικότητα, την υγεία και την φυσική της λάμψη. Εφαρμόζεται σε καθαρό και στεγνό δέρμα

Κρέμα Ημέρα & Νυκτός "BIONEW" με Argan Oil
H Κρέμα  αργκάν  περιέχει  φυσικό λάδι αργκάν το οποίο είναι ένα έλαιο που παράγεται από τους πυρήνες του δέντρου Argan, που ευδοκιμεί στο Μαρόκο και είναι γνωστό για τις θρεπτικές, καλλυντικές και θεραπευτικές του ιδιότητες.

Πρόκειται για ένα φυτικό προϊόν-βιολογικής καλλιέργειας, 100% φυσικό που δεν περιέχει parabens. Καλείται το υγρό χρυσάφι της ερήμου, χάρη στην ευεργετική του επίδραση στην επιδερμίδα και την τρίχα, που οφείλεται στην υψηλή περιεκτικότητα του σε απαραίτητα λιπαρά οξέα (80%) τα οποία συμβάλλουν στη μείωση των φλεγμονών, αντιοξειδωτικά και τοκοφερόλη (Βιταμίνη Ε) που αποτελεί ένα ισχυρό φυσικό αντιοξειδωτικό, προστατεύει από την ηλιακή ακτινοβολία  UV, καταπολεμά τη δράση των ελεύθερων ριζών και προλαμβάνει την ανάπτυξη ρυτίδων.

Προτεινόμενα Deals

Για την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας μας χρησιμοποιούμε cookies.

Μάθε περισσότερα