2 Μηνιαίοι Έγχρωμοι Φακοί Soflens Natural Colors Bausch & Lomb (20,90€) ή COMBO DEAL με Yγρό SOLEKO (25,90€) | Δωρεάν Αποστολή

More Views

Δωρεάν Μεταφορικά

*Δείτε τον τρόπο παραγγελίας στα ψιλά γράμματα


Δείτε την Προσφορά

  • 20,90€ από 34,90€ για 1 Συσκευασία με 2 Μηνιαίους Έγχρωμους Φακούς Επαφής Natural Colors Bausch & Lomb SofLens
  • COMBO DEAL25,90€ για 1 Συσκευασία με 2 Μηνιαίους Έγχρωμους Φακούς Επαφής Natural Colors Bausch & Lomb SofLens + Yγρό Φακών Soleko YALFRESH (380ml)
  • Χρώμα φακών: Jade / Platinum / Pacific / Aqua Marine / Emerald / Amazon / Indigo / Topaz / India / Dark Hazel
  • Κάθε κουτί περιέχει 2 φακούς με τον ίδιο βαθμό μυωπίας
  • Διοπτρίες βαθμών: από +0.00 (χωρίς μυωπία) μέχρι -6.00 (ανά 0,50)
  • Διάμετρος: 14.00mm
  • Καμπυλότητα: 8.70mm
Τα πράσινα μάτια είναι χωρίς αμφιβολία εντυπωσιακά. Συχνά αναρωτιέστε πώς θα ήσασταν αν είχατε αυτό το χρώμα ματιών. Τώρα με τους φακούς επαφής μπορείτε να πειραματιστείτε με την αγαπημένη σας απόχρωση. Φοριούνται εύκολα, είναι άνετοι στην εφαρμογή και θα κάνουν τον κόσμο να σας δει με άλλα μάτια, στην κυριολεξία.

Οι έγχρωμοι μαλακοί φακοί μηνιαίας αντικατάστασης, με 38,6% περιεκτικότητα σε νερό, της Bausch & Lomb, είναι σχεδιασμένοι να αλλάζουν ή να τονίζουν το φυσικό χρώμα των ματιών. Το περίγραμμα γύρω από το έγχρωμο τμήμα των φακών τους, δίνει φυσικό αποτέλεσμα. Οι Soflens Natural Colors χρησιμοποιούνται τόσο από χρήστες με διαθλαστικά προβλήματα όσο και από χρήστες που επιθυμούν αλλαγή του χρώματος των ματιών τους (χωρίς απαραίτητα να χρειάζονται και διόρθωση της όρασής τους).

Διευκρίνιση: Η απόχρωση των φακών ενδέχεται να διαφέρει στην εφαρμογή από αυτή της φωτογραφίας, καθώς επηρεάζεται από το χρώμα της βάσης (της ίριδας) του οφθαλμού.

Soleko YALFRESH Ialuronico 380ml + Θήκη Φακού
Το YALFRESH Ialuronico είναι ένα all-in διάλυμα με υαλουρονικό νάτριο και πρωτεΐνες απομάκρυνσης, ιδανικό για απολύμανση, καθαρισμό, αποθήκευση και ενυδάτωση όλων των μαλακών και έγχρωμων φακών επαφής. Χάρη στο υαλουρονικό νάτριο, το YALFRESH Ialuronico έχει μια μοναδική ισορροπία που προσφέρει τόσο αποτελεσματική αντιβακτηριακή δράση, ανώτερη άνεση και ενυδάτωση μακράς διαρκείας.

Προτεινόμενα Deals

Για την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας μας χρησιμοποιούμε cookies.

Μάθε περισσότερα