Εκτύπωση Φωτογραφίας σε Καμβά (Επιλογή 4 Διαστάσεων), από την Plan B Promotion (από 12€)

More Views

Δείτε την Προσφορά

  • 12€ από 70€ για Εκτύπωση Φωτογραφίας σε Καμβά 30x40 με Τελάρο 
  • 17€ από 99€ για Εκτύπωση Φωτογραφίας σε Καμβά 50x50 με Τελάρο 
  • 18€ από 129€ για Εκτύπωση Φωτογραφίας σε Καμβά 60x40 με Τελάρο 
  • 33€ από 220€ για Εκτύπωση Φωτογραφίας σε Καμβά 70x100 με Τελάρο
  • Ο καμβάς 380gr τοποθετείται σε ξύλινο τελάρο πάχους 2cm
  • Η φωτογραφία σας εκτυπώνεται σε καμβά ματ υψηλής ποιότητας, βαμβακερό 100% & PVC-free
Τώρα μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας ξεχωριστό έργο τέχνης, με την αγαπημένη σας φωτογραφία. Επιλέξτε την πιο όμορφη ανάμνησή σας για να στολίσετε το σαλόνι ή το υπνοδωμάτιο και κρατήστε τις καλύτερες στιγμές σας για πάντα! Ο καμβάς που θα παραλάβετε είναι έτοιμος για κρέμασμα και αποτελεί το ιδανικό δώρο για εσάς ή τους αγαπημένους σας.


Plan B Promotion

Μία σύγχρονη ομάδα επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στο χώρο των γραφικών τεχνών και της διαφήμισης. Μέσω ποικίλων και καινοτόμων μεθόδων, η εταιρεία κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών της και να δημιουργήσει σταθερές συνεργασίες. Από το 2011, διατηρώντας σταθερή ανοδική πορεία, η συνέπεια και η ποιότητα της δουλειάς της ομάδας, έχει καταφέρει να την αναδείξει σε μία από τις πιο έμπιστες διαφημιστικές εταιρείες που σέβεται τις ανάγκες των επιχειρήσεων και στοχεύει στην δημιουργία μακροχρόνιων και σταθερών συνεργασιών.

Στην Plan B θα βρείτε έναν συνεργάτη, πρόθυμο να σταθεί πλάι σας και να αναλάβει ολοκληρωμένα την προώθηση της επιχείρησής σας έτσι ώστε αυτή να αναπτυχθεί και να ξεχωρίσει σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον. Με τις αρχές της να συνοψίζονται στις λέξεις συνέπεια, ποιότητα, καινοτομία, ευελιξία, η ομάδα προσφέρει οικονομική εξυπηρέτηση χωρίς να αλλοιώνεται το αποτέλεσμα. Γιατί στην Plan B, η εμπιστοσύνη σας, ανταμείβεται!

Προτεινόμενα Deals

Για την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας μας χρησιμοποιούμε cookies.

Μάθε περισσότερα