Μάθημα Group Personal ή Συνδρομή FiTathlon Cross Training, στο Arena OAKA Stadium στο Μαρούσι

More Views

Δείτε την Προσφορά

  • 5€ από 10€ για 1 Group Personal Μάθημα (έως 20 κουπόνια/άτομο)
  • 19€ από 55€ για Απεριόριστα Μαθήματα για 1 Μήνα FiTathlon Cross Training (1 κουπόνι/άτομο)
  • Διάρκεια προπόνησης: 60'
  • Το Group Personal Μάθημα γίνεται σε τμήμα 1-4 ατόμων
Πρόγραμμα
  • Μαθήματα Group Personal: Δευτέρα έως Σάββατο 08:00-17:00 & 22:00-23:00
  • Μηνιαία Συνδρομή: Ενημερώνεστε για το καθημερινό πρόγραμμα τηλεφωνικά από το Arena OAKA Stadium
Group Personal Μάθημα
Άσκηση και άθληση ειδικά προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις μίας ομάδας συμμετεχόντων ή εξατομικευμένα. Στην Arena OAKA Stadium έχουν τη δυνατότητα να αναπτύσσουν tailor made προγράμματα εκγύμνασης, ανάλογα με τους στόχους και τις δυνατότητες της ομάδας, ή του αθλούμενου ξεχωριστά. 

Το εύρος των στόχων στο οποίο μπορούν να ανταπεξέλθουn στη Σχολή μέσα από αυτού του είδους το training, αφορά από μείωση σωματικού βάρους και βελτίωση της υγείας και ευεξίας του σώματος, έως συνολικότερη προετοιμασία για εξετάσεις σε σχολές, ή και συμμετοχή σε πρωταθλήματα.

Μέσα από την ευρεία γνώση τους, τη συνεχή μελέτη γύρω από τις τεχνικές, τις μεθόδους και την αποτελεσματικότητα των ασκήσεων σε κάθε οργανισμό, αλλά και τη συζήτηση μαζί σας, επιλέγουν και δημιουργούν προγράμματα που ανταποκρίνονται στους στόχους, τις ικανότητες και τις δυνατότητές σας.

FiTathlon Cross Training
Πρόκειται για ένα προπονητικό πρόγραμμα που συνδυάζει stretching, yoga, pilates, TRX, βάρη, σχοινιά για γρήγορο κάψιμο λίπους, αύξηση του μεταβολισμού, ανάπτυξη μυϊκής  δύναμης και αντοχής.

Εκατομμύρια φανατικοί οπαδοί του ανά τον κόσμο, θεωρούν το Fitathlon την πιο ολοκληρωμένη και ολιστική μέθοδο άθλησης και fitness, καθώς είναι αποδεδειγμένα αποτελεσματική για τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης, τη μείωση του λίπους στον οργανισμό, την απώλεια βάρους και την γράμμωση του σώματος.

Συμβάλλει αποδεδειγμένα στην επίτευξη ενός υγιούς σώματος, βελτιώνει τη σύσταση του σώματος, ενεργοποιεί τον μεταβολισμό και οδηγεί στην μείωση του σωματικού λίπους και στην απώλεια βάρους. Ενεργοποιεί και βελτιώνει όλες τις παραμέτρους της φυσικής κατάστασης (καρδιοαναπνευστική αντοχή, δύναμη, ταχύτητα, ευλυγισία, ευκινησία) στην ίδια προπόνηση.

Στο Arena OAKA Stadium, λειτουργούν καθημερινά, πρωινά και απογευματινά προγράμματα Fitathlon Cross Training και οι πτυχιούχοι εκπαιδευτές, συμβάλλουν κάθε φορά στην δέσμευση των συμμετεχόντων, ώστε «καμία προπόνηση να μην πηγαίνει χαμένη».

Arena OAKA Stadium

O Κώστας Παππάς και ο Γιώργος Μπαλωμένος, φίλοι και συναθλητές ,έχοντας ως βασικό τους στόχο να μοιραστούν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους στις πολεμικές τέχνες και στον αθλητισμό, δημιούργησαν το Arena OAKA Stadium.

Στον χώρο τους, θα βρείτε τον τρόπο και τα κίνητρα για να αποκτήσετε υγιέστερο σώμα, δυνατότερο νου, ισχυρότερη θέληση. Σε ένα περιβάλλον σεβασμού και καταλληλότητας για όλους - παιδιά, ενήλικες, οικογένειες, κατοικίδια (!), διδάσκουν με συνέπεια και υπευθυνότητα προγράμματα που εστιάζουν στην υγεία και ευεξία του σώματος. 

Προτεινόμενα Deals

Για την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας μας χρησιμοποιούμε cookies.

Μάθε περισσότερα