Αφαίρεση Ψαλίδας με Split Ender Pro, Κούρεμα, Χτένισμα, Ανταύγειες & Θεραπείες Μαλλιών, στο Hair Affair by Blekas στα Άνω Λιόσια

More Views

Δείτε την Προσφορά

  • 19€ από 70€ για Θεραπεία Ψαλίδας με L'Oreal, Αφαίρεση της Ψαλίδας με το Ειδικό Μηχάνημα Split Ender Pro & Χτένισμα (Απλό)
  • 19,90€ από 42€ για Γυναικείο Κούρεμα, Χτένισμα (Απλό) & Μανικιούρ Απλό ή Γαλλικό με Essie
  • 69€ από 150€ για Ανταύγειες σε Όλο το Κεφάλι, Power Mix για Κλείδωμα Χρώματος & Χτένισμα
  • 19,90€ από 41€ για Ανδρική Θεραπεία L'Oreal για Τριχόπτωση ή Ενυδάτωση, Περιποίηση Γενειάδας (Trimming με Φαλτσέτα & Περιποίηση με Κομπρέσες) & Κούρεμα
  • Στο μανικιούρ δυνατότητα για ακρυλικό ή gel, με επιπλέον 25-30€ πληρωτέα στην επιχείρηση
  • Οι υπηρεσίες για τα μαλλιά, αφορούν όλα τα μήκη
  • Στην ανδρική θεραπεία η μάσκα είναι είτε τριχόπτωσης είτε ενυδάτωσης / αναδόμησης ανάλογα με τις ανάγκες του πελάτη
Split-Ender Pro
Το Split-Ender είναι μια εφεύρεση με παγκόσμια πατέντα ειδικά σχεδιασμένο για να καθοδηγεί τις άκρες των μαλλιών στις λεπίδες σε ευθεία κατεύθυνση, καθαρίζοντας τις πολύ ταλαιπωρημένες άκρες (μεταξύ 0,3 cm-0.6cm) ανάλογα με τη ρύθμιση που έχει επιλέγει, διατηρώντας παράλληλα το μήκος των μαλλιών. Έτσι μπορείτε να απαλλαγείτε από την ενοχλητική ψαλίδα χωρίς να θυσιάσετε τα αγαπημένα μακριά σας μαλλιά κόβωντάς τα.


Hair Affair by Blekas 

Το κομμωτήριο Blekas Hair Styling στα Άνω Λιόσια είναι η νέα πρόταση για όσους επιθυμούν εμφάνιση και look που ξεχωρίζει. Ο κομμωτής και ιδιοκτήτης της επιχείρησης, Γιώργος Μπλέκας, έχει επιμεληθεί τα μαλλιά πολλών επωνύμων κυριών και όχι μόνο. Έχοντας συνεργαστεί για τέσσερα χρόνια με την εκπομπή «Όμορφος κόσμος το πρωί» του Mega, καθώς και με διάφορα θέατρα, τον έχουν εμπιστευτεί μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της εγχώριας show biz. Κλείνοντας ένα ραντεβού στο κομμωτήριο, στα Άνω Λιόσια, μπορείτε να αφεθείτε στα χέρια των ειδικών, οι οποίοι θα σας προτείνουν ό,τι πιο μοντέρνο, σύμφωνα πάντοτε με τις τελευταίες τάσεις της μόδας.

Δείτε το Hair Affair by Blekas στο Site και στο Facebook

Προτεινόμενα Deals

Για την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας μας χρησιμοποιούμε cookies.

Μάθε περισσότερα