19€ για Ετήσιο Πακέτο Online Μαθημάτων On-Demand Γαλλικών/Γερμανικών (Α1 Επίπεδο - Για Αρχάριους), από το i-Εκπαίδευση

More Views

Δείτε την Προσφορά

  • 19€ από 249€ για Ετήσιο Πακέτο Online Μαθημάτων για Εκμάθηση της Γαλλικής Γλώσσας (Α1 Επίπεδο - Για Αρχάριους)
  • 19€ από 249€ για Ετήσιο Πακέτο Online Μαθημάτων για Εκμάθηση της Γερμανικής Γλώσσας (Α1 Επίπεδο - Για Αρχάριους)
  • 29,90€ από 398€ για Ετήσιο Πακέτο Online Μαθημάτων για Εκμάθηση της Γαλλικής & της Γερμανικής Γλώσσας (Α1 Επίπεδο - Για Αρχάριους)
Τα Γαλλικά είναι μια απ’ τις πιο δημοφιλείς και όμορφες γλώσσες σε ολόκληρο τον κόσμο. Είναι η δεύτερη επίσημη γλώσσα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μαζί με τα Αγγλικά και τρίτη πιο διαδεδομένη γλώσσα στην ΕΕ, αφού το 24% των κατοίκων της, γνωρίζουν Γαλλικά. Σε ολόκληρο τον κόσμο υπάρχουν 330 εκατομμύρια γαλλόφωνοι, ενώ την βρίσκουμε ως επίσημη γλώσσα στο σύνταγμα σε 29 συνολικά κράτη. Μερικά εκ των οποίων είναι: Βέλγιο, Ελβετία, Καναδάς, Ακτή ελεφαντοστού, Λουξεμβούργο, Μαλί, Ρουάντα, Σενεγάλη. Υπάρχουν όμως και πολλές άλλες χώρες που η γαλλική γλώσσα έχει σημαντικό ρόλο χωρίς να είναι καταχωρημένη ως επίσημη.

Συνεπώς το να μάθει κάποιος Γαλλικά αποτελεί ένα ισχυρό επαγγελματικό εργαλεία για να εργαστεί εκτός Ελλάδος σε κάποια άλλη χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η σημασία της φαίνεται και από το ότι προσφέρεται ως μάθημα σε κάθε γωνιά του πλανήτη, σε σχολεία, φροντιστήρια, κολέγια και πανεπιστήμια. Είναι ακόμη μέσα στις πρώτες γλώσσες που προτείνονται σε όποιον θέλει να μάθει μια ξένη γλώσσα. Όλα αυτά αναδεικνύουν τη δυναμική της Γαλλικής γλώσσας.
 
Online Μαθήματα On-Demand
Το διαδικτυακό φροντιστήριο i-Εκπαίδευση προσφέρει online μαθήματα εκμάθησης για μαθητές και για ενήλικες βασιζόμενο στην μέθοδο της "ασύγχρονης" εκπαίδευσης, συνεχίζοντας και εμπλουτίζοντας τα πολύ επιτυχημένη πακέτα εκμάθησης On-Demand.

Το πακέτο Langue Fançaise Μαθήματα On-Demand αποτελεί μια ολοκληρωμένη και απλή λύση για αρχάριους στην γαλλική γλώσσα, που θέλουν να μάθουν να μιλούν και να κατανοούν τις βασικές αρχές αυτής της πολύ όμορφης γλώσσας. Τα μαθήματα του πακέτου είναι βιντεοσκοπημένα και καλύπτουν ολόκληρη την ύλη του επιπέδου Α1. Παρακολουθώντας τα μαθήματα μαθαίνετε την γαλλική γλώσσα από τα αρχικά της στάδια (άρθρα, σωστή προφορά) έως και την κατανόηση των χρόνων και απλούς καθημερινούς διαλόγους, όλα τα βασικά γραμματικά φαινόμενα καθώς και πλούσιο λεξιλόγιο.

Ακόμη, ο μαθητής στο πακέτο αυτό μπορεί να βρει μέσα στα βίντεο πολλές ασκήσεις κατανόησης σε κάθε ένα από τα 13 ωριαία μαθήματα του, καθώς και ασκήσεις ανακεφαλαίωσης και πλούσιο πρόσθετο υλικό με σημειώσεις για τους κανόνες γραμματικής και λεξιλόγιο.

Τα βίντεο εκμάθησης γαλλικών απευθύνονται σε αρχάριους στην γαλλική γλώσσα και τα έχει επιμεληθεί η καθηγήτρια γαλλικής γλώσσας Ελένη Δημητροπούλου.

Γιατί να επιλέξετε τα Online Μαθήματα On-Demand;
  • Είναι η πιο σύγχρονη, ξεκούραστη και οικονομική λύση
  • Ο υποψήφιος παρακολουθεί τα μαθήματα με τον δικό του ρυθμό στις ώρες και τις ημέρες που ο ίδιος επιθυμεί
  • Ο μαθητής έχει εύκολη πρόσβαση από το σπίτι του, όπου κι αν διαμένει. και του παρέχονται δωρεάν σημειώσεις για το μάθημα
  • Πρόσβαση από υπολογιστή, tablet, ή κινητό
  • Αποκτά απεριόριστη πρόσβαση στην πλατφόρμα του i-Εκπαίδευση για 12 μήνες
  • Το πακέτο αποτελείται από: Γαλλικά 13 ωριαία βίντεο-μαθήματα, δομημένα απλά και κατανοητά / Γερμανικά συνολική διάρκεια των βίντεοσκοπημένων μαθημάτων είναι 10 ώρες και μαζί περιλαμβάνονται ασκήσεις εμπέδωσης/κατανόησης για μεγαλύτερη εξασκηση
  • Τα μαθήματα καλύπτουν όλο το επίπεδο Α1 (αρχάριο επίπεδο)
  • Κάθε μάθημα περιέχει πλούσιο υλικό γραμματικής και ασκήσεων
  • Τα μαθήματα γίνονται στα ελληνικά από πιστοποιημένους και έμπειρους καθηγητές

i-Εκπαίδευση

Τα Online Μαθήματα Ξένων Γλωσσών είναι ένας ακόμη τομέας στον οποίο η διαδικτυακή εκπαίδευση προσφέρει πολλές ευκολίες. Η εκμάθησή τους μπορεί να γίνει εύκολα μέσα από την πλατφόρμα διαδικτυακής διδασκαλίας και την Ψηφιακή Αίθουσα Διδασκαλίας (Ψ.Α.Δ.). Τα διαδικτυακά μαθήματα θεωρούνται ως ο πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος για να μάθει κάποιος μια ξένη γλώσσα. Γι’ αυτόν τον λόγο κερδίζουν έδαφος σε αυτόν τον τομέα σε παγκόσμιο επίπεδο.

Στο i-Εκπαίδευση προσφέρονται Online Μαθήματα Ξένων Γλωσσών από έμπειρους καθηγητές. Τα μαθήματα απευθύνονται σε ανήλικους και ενήλικες. Μπορούν να καλύψουν τα επίπεδα από το αρχάριο μέχρι τα ανώτερα πτυχία πιστοποίησης γλωσσομάθειας. Τα μαθήματα μπορούν να γίνουν με εξατομικευμένο πρόγραμμα, ως ιδιαίτερο μάθημα, είτε σε group που αποτελείται από 2-5 μαθητές. Κενές θέσεις σε γκρουπ μαθητών θα ανακοινώνονται από την σελίδα του i-Εκπαίδευση.

Οι γλώσσες που προσφέρονται καλύπτουν από το αρχάριο έως και το ανώτερο επίπεδο. Προσφέρονται Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ισπανικά, Τουρκικά και θα προστεθούν κι άλλες. Μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για την κάθε γλώσσα ξεχωριστά στην αντίστοιχη σελίδα του site.

Η εκμάθηση των ξένων γλωσσών βασίζεται στην μέθοδο της “σύγχρονης” εκπαίδευσης. Με απλά λόγια, γίνονται ζωντανά με την ταυτόχρονη σύνδεση καθηγητή και μαθητών στην πλατφόρμα του site. Τα μαθήματα γίνονται σε ώρες και ημέρες που συναποφασίζονται από τον καθηγητή και τον μαθητή/τους μαθητές. Στις περισσότερες ξένες γλώσσες προσφέρονται και μαθήματα "ασύγχρονης" εκπαίδευσης για το επίπεδο Α1. 

Προτεινόμενα Deals

Για την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας μας χρησιμοποιούμε cookies.

Μάθε περισσότερα