Παιχνίδι Απόδρασης στο Μεγαλύτερο Escape Room K42 300τ.μ, στο Escape Your Mind, στο Περιστέρι, με 6,50€

More Views

Δείτε την Προσφορά

  • 6,50€ από 13€ για Συμμετοχή 1 Ατόμου στο Δωμάτιο Απόδρασης Κ42
  • Διάρκεια παιχνιδιού: 75'
  • Min. αριθμός ατόμων: 6 
  • Max. αριθμός ατόμων: 25
Έχετε 75 λεπτά... Θα λύσετε το μυστήριο της τηλεμεταφοράς του «Ιπτάμενου Ολλανδού» ή θα χαθείτε στα γρανάζια του χρόνου;

15 Μαρτίου 1717, ώρα 06:46... Η Πειρατική γαλέρα «Ιπτάμενος Ολλανδός», ενώ πλέει στα γαλήνια νερά της Καραϊβικής, ανοιχτά της Κούβας…ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ.

8 Απριλίου 2002, ώρα 03:01... ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ Κ42, Ανταρκτική. Το πείραμα του ερευνητή Φυσικής, Γιούρι Σπαρκόφ, ολοκληρώθηκε. Η τηλεμεταφορά πλέον είναι πραγματικότητα. Η Γαλέρα όμως δεν ήρθε μόνη της…

Escape Your Mind

Στα Escape Rooms της Escape Your Mind, υπάρχει το μεγαλύτερο δωμάτιο απόδρασης στην Ελλάδα (300 τ.μ), που έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει έως 25 άτομα ταυτόχρονα, είτε σε μια ομάδα, ή χωρισμένους σε δύο ομάδες, γεγονός που αυξάνει την ανταγωνιστικότητα και την διασκέδαση του παιχνιδιού.

Σε ένα άκρως εντυπωσιακό σκηνικό, οι παίχτες πρέπει να συνεργαστούν, να υπερνικήσουν εγωισμούς και εταιρικές θέσεις, ώστε να αποδράσουν πριν την αντίπαλη ομάδα.
Στα δωμάτια της Escape Your Mind, εκτός από τον χρόνο έρχεστε αντιμέτωποι και με την αντίπαλη ομάδα με δοκιμασίες που όταν τις κερδίσετε, έχειτε επιπλέον στοιχεία στη διάθεσή σας.

Στο τέλος του παιχνιδιού, υπάρχει δυνατότητα φαγητού και καφέ στη καμπίνα του καπετάνιου και ευκαιρία για συζήτηση της περιπέτειας.

Δείτε το Escape Your Mind στο www.escapeyourmind.gr & στο facebook

Προτεινόμενα Deals

Για την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας μας χρησιμοποιούμε cookies.

Μάθε περισσότερα