Γαστροσκόπηση ή/και Κολονοσκόπηση & Βιοψία στα Euromedica Γαλατσίου, Περιστερίου, Πικερμίου & "Εγκέφαλο Χαλανδρίου"

More Views

Δείτε την Προσφορά 

Δείτε την Προσφορά

  • 85€ από 120€ για Γαστροσκόπηση με Mέθη & Λήψη Δείγματος για Βιοψία (Γαλάτσι ή Περιστέρι ή Πικέρμι)
  • 85€ από 120€ για Γαστροσκόπηση με Αναισθησία & Λήψη Δείγματος για Βιοψία (Εγκέφαλος Χαλανδρίου) - δεν περιλαμβάνεται τo κόστος της αναισθησίας. Extra χρέωση 40€ από 80€
  • 99€ από 140€ για Κολονοσκόπηση με Mέθη & Λήψη Δείγματος για Βιοψία (Γαλάτσι ή Περιστέρι ή Πικέρμι)
  • 99€ από 160€ για Κολονοσκόπηση με Αναισθησία & Λήψη Δείγματος για Βιοψία (Εγκέφαλος Χαλανδρίου) - δεν περιλαμβάνεται τo κόστος της αναισθησίας. Extra χρέωση 40€ από 80€
  • 174€ από 260€ για Γαστροσκόπηση & Κολονοσκόπηση με Mέθη & Λήψη Δείγματος για Βιοψία (Γαλάτσι ή Περιστέρι ή Πικέρμι)
  • 174€ από 280€ για Γαστροσκόπηση & Κολονοσκόπηση με Αναισθησία & Λήψη Δείγματος για Βιοψία (Εγκέφαλος Χαλανδρίου) - δεν περιλαμβάνεται τo κόστος της αναισθησίας. Extra χρέωση 70€ από 140€
Γαστροσκόπηση
Είναι μία εξέταση η οποία επιτρέπει στον ιατρό να δει απευθείας στο εσωτερικό του οισοφάγου, του στομάχου και του δωδεκαδακτύλου (του αρχικού τμήματος του λεπτού εντέρου). Το ενδοσκόπιο είναι ένας μακρύς και εύκαμπτος σωλήνας, ο οποίος έχει περίπου το πάχος του μικρού δακτύλου του χεριού σας, με ένα δυνατό φως στην άκρη του. Η εικόνα από το εσωτερικό του στομάχου, προβάλλεται στην εικόνα της τηλεόρασης την οποία παρακολουθεί ο ιατρός. Αν χρειαστεί, θα πάρει δείγμα για βιοψία το οποίο θα αναλύσει στο μικροσκόπιο. Όλη η διαδικασία είναι εντελώς ανώδυνη.

Η Γαστροσκόπηση προσφέρει τη δυνατότητα γρήγορης και ασφαλούς διάγνωσης των παθήσεων του οισοφάγου (οισοφαγίτιδας, καρκίνου καθώς και καλοήθων όγκων, κιρσών κ.λπ), του στομάχου (γαστρίτιδας, έλκους, πολυπόδων, καρκίνου, κ.λπ) και του δωδεκαδακτύλου (κυρίως έλκους βολβού και συνδρόμων δυσαπορρόφησης).

Κατά τη Διάρκεια της Εξέτασης
Θα ξαπλώσετε αναπαυτικά στο αριστερό σας πλευρό σε ένα εξεταστικό κρεβάτι. Μία νοσηλεύτρια θα είναι δίπλα σας καθ΄όλη τη διάρκεια της εξέτασης. Ο ιατρός θα ψεκάσει τον φάρυγγά σας, με τοπικό αναισθητικό spray και μπορεί να σας χορηγήσει ενδοφλέβια, υπναγωγό φάρμακο για να είστε ήρεμος ή ελαφρά κοιμισμένος κατά τη διάρκεια της εξέτασης. Για να μείνει το στόμα σας ανοιχτό τοποθετείται ένα πλαστικό επιστόμιο μεταξύ των δοντιών σας. Η εξέταση διαρκεί μόνο 5-10 λεπτά.

Κολονοσκόπηση
Η κολονοσκόπηση είναι μία εξέταση η οποία δίνει την δυνατότητα στον γιατρό να δει απευθείας το εσωτερικό του παχέος εντέρου και του τελικού ειλεού, δηλαδή του τελικού τμήματος του λεπτού εντέρου. Το ενδοσκόπιο είναι ένας μικρός και εύκαμπτος σωλήνας, που έχει το πάχος περίπου του δείκτη του χεριού, με ένα δυνατό φως στην άκρη του. Η εικόνα από το εσωτερικό του, προβάλλεται στην εικόνα της τηλεόρασης την οποία παρακολουθεί ο ιατρός. Αν χρειαστεί, θα πάρει δείγμα για βιοψία το οποίο θα αναλύσει στο μικροσκόπιο. Όλη η διαδικασία είναι εντελώς ανώδυνη.

Κατά τη Διάρκεια της Εξέτασης
Θα ξαπλώσετε αναπαυτικά στο αριστερό σας πλευρό σε ένα εξεταστικό κρεβάτι. Μία νοσηλεύτρια θα είναι δίπλα σας καθ΄όλη τη διάρκεια της εξέτασης. Ο ιατρός θα σας χορηγήσει ενδοφλέβια, υπναγωγό φάρμακο για να είστε ήρεμος ή ελαφρά κοιμισμένος. Κατά τη διάρκεια της εξέτασης ο γιατρός θα βάζει αέρα στο έντερο για να διατείνονται τα τοιχώματα και να μπορεί να εντοπίσει κάποια πάθηση, εάν υπάρχει. Η διαδικασία διαρκεί 15-20 λεπτά περίπου.

Όμιλος Euromedica

Ο  Όμιλος Euromedica είναι ο μεγαλύτερος ιδιωτικός πάροχος Υγείας στην Ελλάδα (βάσει του αριθμού των κλινών) και παρέχει υπηρεσίες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας περίθαλψης μέσω του εκτενούς δικτύου της που περιλαμβάνει συνολικά 72 μονάδες σε λειτουργία σε 25 πόλεις σε όλη την Ελλάδα (Διαγνωστικά Κέντρα, Ιδιωτικές Κλινικές, Μονάδες Τεχνητού Νεφρού και Κέντρα Αποκατάστασης) καθώς και 8 μονάδες υπό κατασκευή.

Ξεκινώντας το 1989  με ένα διαγνωστικό κέντρο, η Euromedica έχει έκτοτε εξελιχθεί σε έναν από τους σημαντικότερους ιατρικούς ομίλους της χώρας, με 10.500 συνεργαζόμενους ιατρούς, πάνω από 2.600 εργαζόμενους και περισσότερες από 1.670 κλίνες, εξυπηρετώντας περίπου 2.200 επισκέψεις ασθενών κάθε μέρα.  Σήμερα η Euromedica συνεχίζει την επιτυχημένη της πορεία, επενδύοντας τόσο στην ισχυροποίηση της παρουσίας της εντός Ελλάδος, όσο και στην επέκταση της δραστηριότητάς της στη ΝΑ Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική.

Δείτε τον Όμιλο Euromedica στο www.euromedica.gr

Προτεινόμενα Deals

Για την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας μας χρησιμοποιούμε cookies.

Μάθε περισσότερα