Σεμινάριο Decoupage ή Μικτών Τεχνικών με Σύρμα, Πηλό, Καμβά, Χαρτί, στον Πολυχώρο "Λυκαβηττός" του Πολιτιστικού Πάρκου

More Views

Δείτε την Προσφορά 

Δείτε την Προσφορά

  • 19€ από 29€ για 2ωρο Σεμινάριο Μικτών Τεχνικών για 1 Άτομο
    22€ από 34€ για 3ωρο Σεμινάριο Decoupage για 1 Άτομο
  • Τμήμα έως 8 άτομα
  • Στο τέλος του σεμιναρίου παίρνετε μαζί σας τις δημιουργίες σας
  • Όλα τα υλικά παρέχονται από τον χώρο
Σεμινάρια Decoupage (Κάθε Πέμπτη 17:30-20:30)
26/01 (Α' Κύκλος)
16/02 (Β' Κύκλος)
16/03 (Α' Κύκλος)
06/04 (Β' Κύκλος)
20/04 (Α' Κύκλος)
04/05 (Γ' Κύκλος)
18/05 (Α' Κύκλος)
15/06 (Β' Κύκλος)

Σεμινάριο Μικτών Τεχνικών - Επιλέγετε 1 από Σύρμα, Πηλό, Καμβά ή Χαρτί (Κάθε Δευτέρα 18:00-20:00)
06/02 - Σύρμα
06/03 - Πηλός
03/04 -Καμβάς
29/05 - Χαρτί
Decoupage
Το Decoupage είναι μια διακοσμητική τεχνική, που σαν βασικά υλικά της χρησιμοποιούνται οι χαρτοπετσέτες ή ειδικά χαρτιά με μοτίβα. Στόχος των μαθημάτων είναι η εκμάθηση των βασικών αρχών πάνω στις τεχνικές του Decoupage, έτσι ώστε να είμαστε σε θέση να μπορούμε να δημιουργούμε μόνοι μας, όμορφα και χρηστικά αντικείμενα για εσάς και για τους φίλους σας.

Μικτές Τεχνικές (Κόσμημα, Αντικείμενο, Ρούχα, Τσάντα, Αξεσουάρ)
Διασκεδαστικές, όμορφες και πρωτότυπες κατασκευές χρησιμοποιώντας διάφορες τεχνικές αλλά και διάφορα υλικά. Κατασκευάζετε και μεταμορφώνετε, από αντικείμενα μέχρι έπιπλα και ιδιαίτερα διακοσμητικά. Το μάθημα βοηθάει να εκφράσετε  τη δημιουργικότητα σας μέσα από τη διαδικασία της κατασκευής και να μετατρέψετε άχρηστα αντικείμενα σε έργα τέχνης.

Κατασκευάζετε φωτιστικά, βάζα, κάδρα, καθρέπτες, κηροπήγια, κρεμαστράκια, σουπλά, στολισμό για τοίχο, στολισμό για έπιπλα, γλάστρες, ρολόγια, κοσμήματα, ρούχα, τσάντες, παπούτσια, αξεσουάρ και διακοσμητικά. Χρησιμοποιείτε υλικά όπως κηρομπογιές, σεμέν, φελλό, βινύλιο, γύψο, ύφασμα, κουμπιά, καλαμάκια, βιβλία, φυτά, παιχνίδια, μαγειρικά σκεύη, καπάκια, κοχύλια, χριστουγεννιάτικα φωτάκια, λάμπες, fimo κτλ. Ο κύκλος μαθημάτων διαρκεί όλο το χρόνο με ανεξάρτητες ενότητες που περιλαμβάνουν 6 μαθήματα. Η κάθε ενότητα επικεντρώνει σε ένα υλικό π.χ χαρτί και τις  διάφορες τεχνικές που το πλαισιώνουν πχ χαρτογλυπτική, decoupage, origami για να δημιουργήσετε τις κατασκευές σας.


Πολιτιστικό Πάρκο - Λυκαβηττός

Ο πολυχώρος «Πολιτιστικό Πάρκο – Λυκαβηττός» είναι ένας καινούργιος κλειστός χώρος πολλαπλών χρήσεων που προστέθηκε στην οικογένεια του Πολιτιστικού Πάρκου και βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας, στο λόφο του Λυκαβηττού. Σκοπός του «Πολιτιστικού Πάρκου – Λυκαβηττός» είναι να αποτελέσει σημείο αναφοράς για ποικίλες εκδηλώσεις πολιτιστικού και εκπαιδευτικού ενδιαφέροντος, καθώς και πόλο έλξης για όλους τους φίλους που αγαπούν τα βιωματικά εκπαιδευτικά προγράμματα του Πάρκου Κερατέας αλλά, λόγω απόστασης, δυσκολεύονται να παρακολουθήσουν.

Ο Πολυχώρος «Πολιτιστικό Πάρκο – Λυκαβηττός», εκτός των άλλων, διαθέτει και θεατρική αίθουσα 110 θέσεων, πλήρως εξοπλισμένη με συστήματα ήχου και φωτισμού, για ατέλειωτες ώρες δημιουργικότητας, δράσης, έκφρασης και ψυχαγωγίας.

Δείτε το www.politistikoparko.com & τη σελίδα στο facebook

Προτεινόμενα Deals

Για την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας μας χρησιμοποιούμε cookies.

Μάθε περισσότερα