Βόλτα 60' για Όλη την Οικογένεια, στο Κέντρο της Αθήνας, με το Τρενάκι της Athens Happy Train (από 3€)

More Views

Δείτε την Προσφορά 

Δείτε την Προσφορά

  • 3€ από 4€ για Βόλτα Διάρκειας 60' με το τρενάκι της Athens Happy Train για 1 Παιδί
  • 4€ από 6€ για Βόλτα Διάρκειας 60' με το τρενάκι της Athens Happy Train για 1 Ενήλικα
  • 6,90€ από 10€ για Βόλτα Διάρκειας 60' με το τρενάκι της Athens Happy Train για 1 Ενήλικα & 1 Παιδί
  • Τα τρενάκια ξεκινούν το ταξίδι τους κάθε 30 λεπτά της ώρας, από τις 09:00 το πρωί έως τις 21:00 το βράδυ, όλες τις ημέρες της εβδομάδας
  • Διάρκεια εισιτηρίου: 5 ώρες
Σημείο Εκκίνησης: Οδός Ερμού 1, στην Πλατεία Συντάγματος

Διαδρομή


Βόλτα με το τρενάκι της Athens Happy Train στο κέντρο της Αθήνας. Ένα ταξίδι από την Πλατεία Συντάγματος, που ακολουθεί μια όμορφη διαδρομή σε αρχαιολογικούς χώρους και στο λόφο της Ακρόπολης.

Το ταξίδι έχει διάρκεια 60 περίπου λεπτών και περνά από τα πιο φημισμένα αξιοθέατα και μνημεία της Αθήνας. Απολαύστε την φανταστική θέα από τα ανοιχτού-στυλ βαγόνια του τρένου, αποβιβαστείτε ή επιβιβαστείτε σε όποια στάση του Happy Train θέλετε, και δείτε την Αθήνα με το δικό σας ρυθμό, με ασφάλεια και άνεση. Τα τρενάκια σταματούν στις παραπάνω στάσεις για περίπου 15 λεπτά. Αν θέλετε να περάσετε περισσότερο χρόνο εκεί, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εισιτήριο σας για να επιβιβαστείτε σε κάποιο από τα επόμενα Happy Trains που θα περάσουν από τις στάσεις αυτές, μέσα στις επόμενες 5 ώρες.

Happy Train

Ένα από τα τμήματα της εταιρείας «Alianthos», μια οικογενειακής επιχείρησης που ιδρύθηκε από τον Ιωσήφ Βαρδάκη το 1980 στον Πλακιά της Κρήτης, και δραστηριοποιείται στις τουριστικές υπηρεσίες. Το Happy Train έκανε τα πρώτα του βήματα στην περιοχή του Πλακιά το 1998, κάνοντας εκδρομές στην πανέμορφη περιοχή της νότιας Κρήτης. Η απροσδόκητη επιτυχία του το οδήγησε στην Αθήνα. Έτσι από το 2007, τα τρενάκια του Happy Train πραγματοποιούν ταξίδια ξενάγησης σε ένα από τα μοναδικά αξιοθέτα του κόσμου και παγκόσμιο σύμβολο του κλασσικού πολιτισμού.

Δείτε το www.athenshappytrain.com

Προτεινόμενα Deals

Για την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας μας χρησιμοποιούμε cookies.

Μάθε περισσότερα