3 Συνεδρίες Κρυολιπόλυσης & Pressotherapy, για Καταπολέμηση Τοπικού Πάχους, στα DermaSpot Αθήνας-Θεσσαλονίκης

More Views

Δείτε την Προσφορά

  • 39,90€ από 990€ για 3 Συνεδρίες Κρυολιπόλυσης & 3 Συνεδρίες Pressotherapy System
Με την κρυολιπόλυση καταστρέφεται οριστικά ο αριθμός λιποκυττάρων απευθείας στο σημείο που υπάρχει το πρόβλημα. Πρόκειται για άμεση καταπολέμηση του τοπικά συσσωρευμένου λίπους σε μία ή περισσότερες περιοχές τις επιλογής σας, (κοιλιά, μπράτσα, γόνατα, ψωμάκια, γλουτούς). Σε συνδυασμό, γίνονται 3 θεραπείες λεμφικής αποσυμφόρησης με την μέθοδο Pressotherapy System για την διευκόλυνση της απομάκρυνσης των κατεστραμμένων λιποκυττάρων.

Η μέθοδος, αποτελεί επαναστατικό σύστημα μη επεμβατικής λιπογλυπτικής με εντυπωσιακά αποτελέσματα από την πρώτη συνεδρία. Κατά τη θεραπεία εφαρμόζονται στην περιοχή 1 ή 2 κεφαλές αναρρόφησης (ανάλογα την έκταση της περιοχής) οι οποίες ψύχουν το υποδόριο λίπος για περίπου μία ώρα. Η διαδικασία είναι απλή, ασφαλής και ανώδυνη. Δημιουργείται μόνο μια ήπια τοπική αίσθηση κρύου που διαρκεί μόλις μερικά λεπτά.

DermaSpot

Σύγχρονα κέντρα αισθητικής δερματολογίας με θεραπείες για την αντιμετώπιση δερματικών βλαβών προσώπου και σώματος. Χρησιμοποιούν σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό και μαζί με βαθιά γνώση του δέρματος, αντιμετωπίζουν κάθε πρόβλημα χωρίς χειρουργείο. Θεραπείες που θα βρείτε: Endermolift Face, Cryolift, Μεσοθεραπεία, Βαθύ Καθαρισμό, Laser Λιπόλυση, Revital Celluform, Endermology Body, Proshock Ice, κ.α

Δείτε τα DermaSpot στο www.dermaspot.gr

Προτεινόμενα Deals

Για την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας μας χρησιμοποιούμε cookies.

Μάθε περισσότερα