89€ για Διαγνωστικό Τεστ Τροφικής Δυσανεξίας "Cytotoxic Test", για Έλεγχο 123 Τροφών, στην Αιμοδιάγνωση σε Ν.Κηφισιά & Αφίδνες

More Views

Δείτε την Προσφορά

  • 89€ από 180€ για Διαγνωστικό Τεστ Τροφικής Δυσανεξίας "Cytotoxic Test", με Απλή Αιμοληψία
Το Cytotoxic Test γίνεται στην Ελλάδα από ειδικά εκπαιδευμένους Ιατρούς Μικροβιολόγους - Βιοπαθολόγους. Η τεχνική συνίσταται στο να έλθουν σε επαφή τα λευκά αιμοσφαίρια του ασθενούς με το ανάλογο τροφικό συμπύκνωμα, αφού ληφθεί μια μικρή ποσότητα αίματος και γίνει η κατάλληλη επεξεργασία.

Με το Cytotoxic Test ελέγχονται όλες οι βασικές τροφές που περιέχονται στην συνήθη καθημερινή διατροφή: Δημητριακά, κρέατα, γαλακτοκομικά, αυγά, έλαια, φρούτα, λαχανικά, αφεψήματα, μπαχαρικά, ψάρια κλπ.

Τα αποτελέσματα εισάγονται σε ηλεκτρονικό υπολογιστή και επεξεργάζονται έτσι ώστε να προκύψουν οι κατάλληλες οδηγίες ανάλογα με το βαθμό αντίδρασης (μηδενικό, 1ο, 2ο 3ο ή 4ο). Δημιουργείται έτσι ένα ιδιαίτερο «προφίλ» για κάθε άτομο και καθορίζεται η αγωγή που είναι απλή:

Αποχή από την κατανάλωση των τροφών που προκαλούν δυσανεξία, ανάλογα με τον βαθμό αντίδρασής τους στο τεστ (π.χ. σε αντίδραση 2ου βαθμού η οδηγία είναι «Αποχή 2 μήνες, 3ο-5ο μήνα επιτρέπεται μέχρι 1 φορά την εβδομάδα»).

Τα αποτελέσματα περιλαμβάνουν και πίνακες για κάθε τροφή (επιτρεπόμενες / απαγορευμένες) ανά μήνα, για όλη τη διάρκεια της αγωγής (βλέπε παράδειγμα αποτελεσμάτων).

Αιμοδιάγνωση

Η «Αιμοδιάγνωση» ιδρύθηκε το 1979 στην περιοχή της Νέας Κηφισιάς από την ιατρό - μικροβιολόγο Ευαγγελία Βογιατζή-Νικοτιάν. Το 2012 μεταφέρθηκε σε νέες ιδιόκτητες εργαστηριακές εγκαταστάσεις υπό την επίβλεψη του γιού της και ιατρού Τζώρτζ Νικοτιάν. Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της, θα βρείτε ιατρικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου με ακρίβεια, αξιοπιστία, εχεμύθεια και εγκυρότητα στην διεκπεραίωση των εργαστηριακών εξετάσεων. Διαθέτει εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό, με γνώση των πιο σύγχρονων τεχνικών διάγνωσης και αναλύσεων, και κλινικούς ιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων για άμεση πρόσβαση και εξυπηρέτησή σας. Στην «Αιμοδιάγνωση» θα βρείτε πλήρες εύρος εξετάσεων σε όλα τα τμήματα του ιατρείου (Αιματολογικό-Βιοχημικό-Ορμονολογικό-Ανοσολογικό-Μοριακής Βιολογίας-Προγεννητικού Ελέγχου).

Προτεινόμενα Deals

Για την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας μας χρησιμοποιούμε cookies.

Μάθε περισσότερα