4-8 Συνεδρίες Αδυνατίσματος & Εξάλειψης Κυτταρίτιδας (από 29€), στα Life Med Spa στο Κέντρο

More Views

Δείτε την Προσφορά

  • 29€ από 399€ για 4 Συνεδρίες BHS Vacuum Treatment & 4 Συνεδρίες Ultratone 
  • 39€ από 598€ για 6 Συνεδρίες BHS Vacuum Treatment & 6 Συνεδρίες Ultratone 
  • 49€ από 798€ για 8 Συνεδρίες BHS Vacuum Treatment & 8 Συνεδρίες Ultratone
  • Συνολική διάρκεια κάθε συνεδρίας 70'
BHS Vacuum Treatment
Μηχάνημα έντονης αναρρόφησης για ενδοδερμική μάλαξη. Δίνει άμεσο αποτέλεσμα σε προβλήματα όπως η κυτταρίτιδα, το τοπικό πάχος και ενεργοποιεί την κυκλοφορία της λέμφου, καθώς έχει και απολαυστικά χαλαρωτικές ιδιότητες. Είναι η μόνη θεραπεία ενδοδερμίας με έγκριση FDA. για αποτελέσματα με ασφάλεια και προστασία του δέρματός σας, από τη δημιουργία ευρυαγγειών και επιδερμικής χαλάρωσης.

New Generation - Ultratone 

Θεαματικά αποτελέσματα στην σύσφιξη, λιποδιάλυση, επιδερμική και μυική τόνωση του σώματος στις περιοχές της επιλογής σας, όπως γλουτούς, μηρούς, κοιλιά, χέρια κλπ. Μέσω της μυοπαθητικής διέγερσης μπορεί να επιτευχθεί η ενεργοποίηση των ιστών και των μυών και  ανάλογα με το στόχο (τοπικό αδυνάτισμα, κυτταρίτιδα, αποτοξίνωση κ.λπ.) χρησιμοποιούνται ρεύματα με διαφορετικό μήκος, ένταση και συχνότητα. Η θεραπεία εφαρμόζεται με την τοποθέτηση ειδικών pads στην έκφυση και την κατάφυση των μυών, τα οποία συνδέονται με ηλεκτρόδια που διοχετεύουν τα ρεύματα, προκαλώντας ακούσιες συσπάσεις των μυών. 

Life Med Spa

Τα Life Med Spa, τα πρότυπα κέντρα αισθητικής στην καρδιά της Αθήνας, είναι ένας εξειδικευμένος χώρος αφιερωμένος στην κοσμητική αισθητική και στην απόλυτη χαλάρωση και ευεξία. Ως βασικός αντιπρόσωπος του Body Health Group στην Ελλάδα και Κέντρο Εκπαίδευσης των ομώνυμων μηχανημάτων, τα Life Med Spa στοχεύουν στην παροχή υπηρεσιών τελευταίας τεχνολογίας και ποιότητας, σε έναν φιλόξενο χώρο.

Η 20ετής εμπειρία στους τομείς της κοσμητικής αισθητικής, της ομορφιάς και των spa, στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, αποτελεί τη βασική παρακαταθήκη για επιτυχημένες παροχές με τεχνολογία αιχμής. Το επιστημονικά καταρτισμένο προσωπικό, αποτελείται από διατροφολόγους, αισθητικούς και εναλλακτικούς θεραπευτές.

Δείτε τα Life Med Spa στο www.lifemedspa.gr & στο facebook

Προτεινόμενα Deals

Για την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας μας χρησιμοποιούμε cookies.

Μάθε περισσότερα