9€ για Ατομικό Μάθημα Krav Maga 3 Ωρών, με τον Γιώργο Μηλιά, Εκπρόσωπο της Ελληνικής Ομοσπονδίας IKM Krav Maga

More Views

Δείτε την Προσφορά

  • 9€ από 60€ για 1 Ατομικό Μάθημα Krav Maga Διάρκειας 3 Ωρων
  • Διδάσκει ο Γιώργος Μηλιάς, εκπρόσωπος της ελληνικής ομοσπονδίας Krav Maga 
Τι είναι το Krav Maga;
Krav Maga (στα εβραϊκά) σημαίνει μάχη δια επαφής και είναι η επίσημη αυτοάμυνα και το σύστημα μάχης που χρησιμοποιείται από τις ισραηλινές αμυντικές δυνάμεις (IDF), την Ισραηλινή Αστυνομία, Υπηρεσίες Ασφαλείας και πολλές υπηρεσίες επιβολής του νόμου σε όλο τον κόσμο.

Το Krav Maga δίνει έμφαση σε εύκολες προς μάθηση τεχνικές που έχουν δοκιμαστεί σε μάχη και σε πραγματικά απειλητικές για τη ζωή καταστάσεις. Επειδή το Krav Maga βασίζεται στα ανθρώπινα αντανακλαστικά, είναι εύκολο και δεν απευθύνεται μόνο σε αθλητές / αθλήτριες. Οι μαθητές μαθαίνουν να υπερασπίζονται τους εαυτούς τους σε εχθρικές αντιπαραθέσεις, να αποφεύγονται οι τραυματισμοί και γρήγορα να ξεπερνούν τον επιτιθέμενο. Οι άμυνες στο Krav Maga περιλαμβάνουν διάφορες μεθόδους επίθεσης, όπως χτυπήματα με τον αγκώνα ή το γόνατο, κλωτσιές κλπ. καθώς και άμυνες εναντίον περισσότερων από έναν επιτιθέμενους, οπλισμένους ή άοπλους.

Μόλις ο μαθητής έχει μάθει τις βασικές αρχές του Krav Maga, είναι ικανός/ή να προσαρμόζεται σε όλες τις καταστάσεις μέχρι να γίνει ένα αυτόματο αντανακλαστικό που θα είναι μέρος της καθημερινής ζωής του. Οι μαθητές είναι ικανοί να εφαρμόσουν τις αρχές και τις τεχνικές του Krav Maga ακόμα και σε άγνωστες ή δυσμενείς συνθήκες, όπως σκοτεινό περιβάλλον, καθιστή ή ύπτια θέση, με περιορισμένη ελευθερία ή κίνηση ή κάτω από έντονο στρες και κόπωση.

Το Krav Maga ενσωματώνει τις ψυχολογικές διαστάσεις ενός αγώνα και την εκμάθηση για το πώς να χρησιμοποιείτε το περιβάλλον προς όφελός σας. Επιπλέον οι εξειδικευμένες μέθοδοι κατάρτισης όχι μόνο προκαλούν τους μαθητές σωματικά, αλλά και με ψυχική πειθαρχία για να ενισχυθεί και να αναπτυχθεί η ικανότητα να αντιμετωπίσουν βίαιες συγκρούσεις κάτω από ιδιαίτερα πιεστικές καταστάσεις.

Δεν είναι μια πολεμική τέχνη που βασίζεται στις παραδοσιακές έννοιες. Είναι μια σύγχρονη μέθοδος η οποία χαρακτηρίζεται από λογική και συσσωρεύει εύκολα, φυσικές και πρακτικές τεχνικές μέσω απλών και αυτόματων αντανακλαστικών του σώματος. Η φύση του Krav Maga προσομοιώνει πραγματικές καταστάσεις της ζωής, και σας διδάσκει πώς να σώσετε ζωές και πως να αντιμετωπίσετε τη βία.

Ελληνικής Ομοσπονδίας IKM Krav Maga

Η IKM ιδρύθηκε το 2009 απο τον Gabi Noah στο Ισραήλ και είναι πλέον παγκοσμίου φήμης. Ο εκπρόσωπός της στην Ελλάδα είναι ο Γεώργιος Μηλιάς (director και instructor). Γεννημένος το 1980 στην Αθήνα, ο Γεώργιος Μηλιάς ξεκίνησε στην ηλικία των 5 ετών να ασχολείται με τις πολεμικές τέχνες (Shotokan Karate, Goju Ruy Karate, Kick Boxing) έχοντας συμμετοχές, διακρίσεις και βραβεία σε πανελλήνιο και ευρωπαικό επίπεδο. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται συστηματικά με την τέχνη του Krav Maga.

Δείτε την IKM Krav Maga στο Site και στο Facebook

Προτεινόμενα Deals

Για την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας μας χρησιμοποιούμε cookies.

Μάθε περισσότερα