24€ από 48€ για Γεύμα 2 Ατόμων στη Δροσερή Αυλή του Ιστορικού Εστιατορίου «Μαγεμένος Αυλός» στην Πλατεία Προσκόπων-Παγκράτι

More Views

Δείτε την Προσφορά

Μαγεμένος Αυλός

Το ιστορικό και διάσημο εστιατόριο "Μαγεμένος Αυλός" ιδρύθηκε το 1961, κι έκτοτε διατηρώντας την αίγλη εκείνης της εποχής, συνεχίζει ακάθεκτο να προσφέρει γεύσεις της ελληνικής και της διεθνούς κουζίνας. Από τα τραπέζια του πέρασαν πολλοί άνθρωποι των τεχνών, των γραμμάτων και του θεάτρου: Οδυσσέας Ελύτης, Μάνος Χατζιδάκις, Αλέξης Μινωτής, Δημήτρης Χορν, Αλίκη Βουγιουκλάκη και πολλοί άλλοι τίμησαν τα ιδιαίτερα πιάτα του, δηλώνοντας φανατικοί της μαγεμένης κουζίνας του.

Μερικά παραμένουν αναλλοίωτα ακόμα και σήμερα, όπως το φοντύ τυριών, η πικάτα (κομμάτια φιλέτου με λαχανικά και τυρί σβησμένο με κρασί), το τουρνεντώ σωτέ, το φιλέτο κόζακ, αλλά και το βιενέζικο σνίτσελ, οι τυροκροκέτες και η σαλάτα «Μαγεμένος Αυλός».
Όλα αυτά θα τα απολαύσετε σε ένα ατμοσφαιρικό περιβάλλον, πάντα με τη συνοδεία μουσικής. Κάθε Δευτέρα σας περιμένει μια ξεχωριστή καλλιτεχνική βραδιά. Από Τρίτη έως Σάββατο το Τρίο Μαγεμένος Αυλός και μαζί τους ξεχωριστές επιλεγμένες φωνές, ανεπανάληπτα βιολιά και πιάνο. Τις Κυριακές θα σας ταξιδέψει ο ήχος των βιολιών... Τα καλοκαιρινά βράδια έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε το φαγητό σας στην όμορφη αυλή του. Τραπέζια ανάμεσα σε δέντρα και κεράκια, δημιουργούν μία ρομαντική ατμόσφαιρα χαλάρωσης.

Ο "Μαγεμένος Αυλός", διαθέτει και Catering, με διεθνή και ελληνικά εδέσματα, τα οποία αξίζει να δοκιμάσετε. Έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν με πρωτότυπες ιδέες και προτάσεις την ιδιαίτερη προσωπικότητα της δικής σας εκδήλωσης.

Δείτε τον Μαγεμένο Αυλό στο www.magemenosavlos.com & στο Facebook

Προτεινόμενα Deals

Για την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας μας χρησιμοποιούμε cookies.

Μάθε περισσότερα