5 Συνεδρίες Αποτρίχωσης με Diode Laser ή IPL (από 29,90€) στα VitaPlus Αμπελοκήπων & Χαλκίδας

More Views

Δείτε την Προσφορά

  • 29,90€ από 280€ για 5 Συνεδρίες Αποτρίχωσης Diode Laser/IPL, σε 1 Περιοχή από: Χείλος / Πηγούνι / Παρειές / Γραμμή Στήθους
  • 39,90€ από 380€ για 5 Συνεδρίες Αποτρίχωσης Diode Laser/IPL, σε 1 Περιοχή από: Μασχάλες / Γραμμή Μπικίνι / Γραμμή Κοιλιάς / Κολάρο (Άνδρες) 
  • 69,90€ από 520€ για 5 Συνεδρίες Αποτρίχωσης Diode Laser/IPL, σε 1 Περιοχή από: Full Face / Full Bikini / Μέση / Ώμος (Άνδρες)
  • 99,90€ από 640€ για 5 Συνεδρίες Αποτρίχωσης Diode Laser/IPL, σε 1 Περιοχή από: Μηρούς / Γάμπες / Χέρια / Πλάτη (Άνδρες) / Μέση (Άνδρες) / Στήθος (Άνδρες) / Κοιλιά (Άνδρες)
  • 169,90€ από 1060€ για 5 Συνεδρίες Αποτρίχωσης Diode Laser/IPL, σε 1 Περιοχή από: Full Πόδια / Πλάτη & Μέση (Άνδρες) / Στήθος & Κοιλιά (Άνδρες)
  • Διάστημα μεταξύ συνεδριών: 20-40 ημέρες
Η αποτρίχωση με τη μέθοδο IPL, είναι μια απόλυτα ασφαλής, σίγουρη και ανώδυνη μέθοδος για τη σταδιακή μείωση της τριχοφυΐας. Μπορεί να εφαρμοστεί σε κάθε ηλικία, σε κάθε φύλο καθώς και σε οποιαδήποτε περιοχή του σώματος υπάρχει ανεπιθύμητη τριχοφυΐα, και αυτό διότι η ενέργεια του παλμικού φωτός διοχετεύεται μέσω της μελανίνης της τρίχας, φτάνει στη ρίζα της και την καταστρέφει. Στα VitaPlus, με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και εξειδικευμένη γνώση, σας υπόσχονται το καλύτερο αποτέλεσμα στην αντιμετώπιση της τριχοφυΐας.

VitaPlus

Τα VitaPlus έχουν θέσει νέες βάσεις στην υπηρεσία της ομορφιάς μέσω της υγείας. Εξασφαλίζοντας συνεργασία με έμπειρους ιατρούς, διαιτολόγους αλλά και συνεργάτες αισθητικούς, που εκτός από τη γνώση έχουν και το μεράκι της δημιουργίας, τα VitaPlus θεωρούνται, από τα πιο εξειδικευμένα κέντρα αισθητικής και αδυνατίσματος.

Η εξειδικευμένη γνώση στο επιστημονικό αδυνάτισμα και την ομορφιά, η πάνω από 20 χρόνια πείρα, η συνεχής εκπαίδευσή σε Ελλάδα και Ευρώπη στις πλέον σύγχρονες θεραπείες και μεθόδους, η επιλογή αξιόπιστων επιστημονικών συνεργατών και πάνω απ’ όλα το πάθος για το τέλειο αποτέλεσμα, αποτελούν το μυστικό της επιτυχίας των VitaPlus.

Προτεινόμενα Deals

Για την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας μας χρησιμοποιούμε cookies.

Μάθε περισσότερα