6 Θεραπείες για Ανδρικό «Σωσίβιο», στα VitaPlus Αμπελοκήπων & Χαλκίδας, με 99€ από 260€

More Views

Δείτε την Προσφορά

  • 99€ από 260€ για 6 Θεραπείες σε 2 Επισκέψεις, για Μείωση του Τοπικού Λίπους (Πάχους) & Σύσφιξη στην Περιοχή της Κοιλιάς (Σωσίβιο)
  • Αποκλειστικά για άνδρες
  • Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 2 επισκέψεις με 3 μηχανήματα σε κάθε επίσκεψη
  • Πραγματοποιείται 1 θεραπεία / εβδομάδα
Αναλυτικά:
  • 2 συνεδρίες cavitation υψηλής ισχύος και διπλής συχνότητας με made in USA μηχάνημα στην κοιλιακή χώρα (20')
  • 2 συνεδρίες λεμφικού drainage με ειδικό μηχάνημα για απομάκρυνση του λίπους και των τοξινών από το σώμα (25')
  • 2 συνεδρίες μυϊκής ενδυνάμωσης και σύσφιξης κοιλιάς με ηλεκτρονικά μηχανήματα ems, παθητικής γυμναστικής (25')
  • Στην κάθε επίσκεψη συνδυάζονται και οι 3 θεραπείες
  • Διάρκεια επίσκεψης περίπου 1,5 ώρα
  • Για την εφαρμογή των θεραπειών χρειάζεται να έχετε μαζί σας μόνο ένα σορτσάκι
Απαλλαχθείτε από το τοπικό λίπος και την χαλάρωση στην κοιλιά  με την πιο σύγχρονη και επαναστατική μέθοδο αποκλειστικά στα VitaPlus Αμπελοκήπων και Χαλκίδας. Το τοπικό λίπος και η χαλάρωση στην κοιλιά απασχολεί την συντριπτική πλειοψηφία των ανδρών. Το πρόβλημα δεν είναι μόνο αισθητικό καθώς όλοι γνωρίζουμε ότι η συσσώρευση λίπους στη κοιλιά εγκυμονεί πολλούς κινδύνους. Η λύση είναι  VitaPlus.

Με κοντά 30 χρόνια εμπειρίας και εξειδίκευσης, και σύμμαχο την τεχνολογία αιχμής τα VitaPlus δίνουν λύση σε ένα από τα πιο δύσκολα αισθητικά θέματα που απασχολούν τους άνδρες. Η θεραπεία συχνά αποκαλείται και λιποαναρρόφηση χωρίς νυστέρι, είναι ευχάριστη και δεν απαιτείται χρόνος αποθεραπείας. Συνεχίζετε δηλαδή κανονικά την μέρα σας!

Η διάρκεια της θεραπείας είναι περίπου 90 λεπτά και περιλαμβάνει 3 στάδια:
Αρχικά εφαρμόζεται το νέο αμερικάνικο μηχάνημα των VitaPlus ultrasound (us) cavitation διπλής συχνότητας και υψηλής ισχύος, το οποίο προκαλεί την άμεση λύση του λιποκυττάρου, με αποτέλεσμα το ρευστοποιημένο περιεχόμενο του να διαχέεται στη περιβάλλουσα περιοχή. Στη συνέχεια εφαρμόζεται μηχάνημα που βοηθά στην απομάκρυνση του λίπους και την αποτοξίνωση του οργανισμού μέσω ενεργοποίησης του λεμφικού συστήματος και τέλος μηχάνημα μυοπαθητικής γυμναστικής για έντονη μυϊκή ενδυνάμωση και σύσφιξη της κοιλιακής χώρας.

VitaPlus

Τα VitaPlus έχουν θέσει νέες βάσεις στην υπηρεσία της ομορφιάς μέσω της υγείας. Εξασφαλίζοντας συνεργασία με έμπειρους ιατρούς, διαιτολόγους αλλά και συνεργάτες αισθητικούς, που εκτός από τη γνώση έχουν και το μεράκι της δημιουργίας, τα VitaPlus θεωρούνται, από τα πιο εξειδικευμένα κέντρα αισθητικής και αδυνατίσματος.

Η εξειδικευμένη γνώση στο επιστημονικό αδυνάτισμα και την ομορφιά, η πάνω από 28 χρόνια εμπειρία, η συνεχής εκπαίδευσήη σε Ελλάδα και Ευρώπη στις πλέον σύγχρονες θεραπείες και μεθόδους, η επιλογή αξιόπιστων επιστημονικών συνεργατών και πάνω απ’ όλα η αγάπη για το τέλειο αποτέλεσμα και τον πάντα ευχαριστημένο πελάτη, αποτελούν το μυστικό της επιτυχίας των VitaPlus. SINCE 1994 !!!

Προτεινόμενα Deals