Η Παιδική Διαδραστική Παράσταση «Ο Λαγός και η Χελώνα» στο Θέατρο Λύχνος Δίπλα στο Μετρό Κεραμεικός, με 5€ από 8€

More Views

Δείτε την Προσφορά

  • 5€ από 8€ για Είσοδο 1 Ατόμου στην Παιδική Διαδραστική Παράσταση «Ο Λαγός και η Χελώνα»
  • Παραστάσεις: Κάθε Κυριακή στις 15:00
  • Για ηλικίες 2-9 ετών
  • Διάρκεια: 65' (χωρίς διάλειμμα)
Συντελεστές
Κείμενο-Σκηνοθεσία: Θοδωρής Κατσαρός
Χορογραφίες: Μίκα Στεφανάκη
Μουσική Επιμέλεια-Σχεδιασμός Φωτισμού: Κωνσταντίνος Τζηλίνης
Σκηνογραφία-Ενδυματολογία: W.T.F-ACT
Παραγωγή: W.T.F-ACT

Παίζουν:
Στέλα Καπετάνιου, Ελένη Μανωλάκου, Μαρία Παπαγαβριήλ, Ελίνα Ιωάννου

Μέσα στο δάσος στήνεται ένας υπέροχος αγώνας δρόμου, όπου όλα τα ζώα θα παρευρεθούν για να στηρίξουν τους δύο αγαπημένους ήρωες, τον γρήγορο λαγό αλλά και την αργή χελώνα… Ένας φαινομενικά άνισος αγώνας, που όμως με τη βοήθεια των παιδιών που καθορίζουν την ιστορία, θα έχει πολλά ευτράπελα και εκπλήξεις! Σε αυτόν τον αγώνα θα συναντήσουμε όλα τα ζωάκια του δάσους που θα βοηθήσουν ώστε να ολοκληρωθεί δίκαια αυτή η δοκιμασία.

Θα καταφέρει η χελώνα να κερδίσει και για πρώτη φορά να μην είναι ο λαγός ο μεγάλος νικητής;

Με τη βοήθεια των μικρών θεατών που συμμετέχουν ενεργά στην παράσταση, θα μάθουν όλοι οι ήρωες του δάσους πόσο σημαντική είναι η πίστη στον εαυτό μας και η προσήλωση στον στόχο, αλλά και ότι δεν πρέπει να κρίνουμε κανέναν και να στηρίζουμε ο ένας τον άλλον.

Η διδακτική ιστορία του Αισώπου, γίνεται η πιο χαρούμενη διαδραστική θεατρική παράσταση, με πολλά παιχνίδια, μουσική τραγούδι και χορό.

«Ο λαγός και η χελώνα», θα παρουσιάζεται στο Θέατρο Λύχνος Τέχνης & Πολιτισμού στο Γκάζι, από 5 Νοεμβρίου, κάθε Κυριακή στις 15:00, για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων.

Μία διαδραστική παράσταση για παιδιά, μια βιωματική εμπειρία στο θέατρο, όπου οι μικροί θεατές συμμετέχουν στην εξέλιξη της ιστορίας και νιώθουν το ευχάριστο αίσθημα της επίτευξης του στόχου με σκοπό την ανάπτυξη ξεχωριστών δεξιοτήτων, όπως η αυτοπεποίθηση και η εμπιστοσύνη στον εαυτό τους.

Προτεινόμενα Deals

Για την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας μας χρησιμοποιούμε cookies.

Μάθε περισσότερα