19,90€ από 40€ για Γεύμα 2 Ατόμων με Ελεύθερη Επιλογή από τον Κατάλογο, στο Μεσογειακής Κουζίνας Sosu Restaurant στον Πειραιά

More Views

Δείτε την Προσφορά

  • 19,90€ από 40€ για Γεύμα 2 Ατόμων με Ελεύθερη Επιλογή από τον Κατάλογο του Φαγητού
  • Περιλαμβάνεται ψωμάκι για 2 άτομα και εμφιαλωμένο νερό
  • Εξαιρούνται ποτά & αναψυκτικά
  • Κάθε κουπόνι ισχύει για κατανάλωση ελεύθερης επιλογής από τον κατάλογο φαγητού, αξίας έως 40€ (για 2 άτομα). Αν ξεπεράσετε το ποσό του κουπονιού, θα πρέπει να πληρώσετε τη διαφορά, απευθείας στο εστιατόριο
  • Δείτε «εδώ» τον κατάλογο του Sosu Restaurant

Sosu Restaurant

Το σενάριο απλό… αληθινές γήινες γεύσεις, εποχικά υλικά υψηλής διατροφικής αξίας σε φιλόξενη ατμόσφαιρα! Βασισμένο σε μνήμες ετών και εμπειρίες ταξιδιών ανά την Ελλάδα και τον κόσμο.

Έτσι λοιπόν, με βάση τις αναμνήσεις, τα συστατικά, τα αρώματα, τα συναισθήματα, τις εικόνες και τις γεύσεις που μας ακολουθούν στη ζωή μας, γεννήθηκε το SOSU. Με στόχο παλιοί και νέοι φίλοι να απολαύσουν, να γελάσουν, να θυμηθούν, να χαρούν αρχίζει το μαγειρικό μας ταξίδι!

Ζήστε την άψογη εξυπηρέτηση, την εκλεπτυσμένη γαστρονομία και την αυθεντική φιλοξενία του SOSU.

Η Μεσογειακή Κουζίνα – ειδικά η Ελληνική, κρύβει την αξία και την εφευρετικότητα του τρόπου με τον οποίο οι μητέρες μαγειρεύουν χρησιμοποιώντας τα αγαθά της φύσης και δημιουργούν νόστιμα και υγιεινά πιάτα για τις οικογένειές τους. Η απλότητα, ο σεβασμός στις καθαρές γεύσεις και η χρήση εποχιακών, φρέσκων υλικών είναι παράγοντες βασικής σημασίας στο γεύμα που θέλουμε να απολαύσουμε.

Εξαιρετικής ποιότητας πρώτες ύλες, ελληνικά προϊόντα από μικρούς παραγωγούς, όπως το ελαιόλαδο, το κρασί, τα βότανα, το σαφράν, το μέλι, το ταχίνι, το γιαούρτι, η φέτα, τα μπαχαρικά, αλλά και τα λαχανικά και τα φρούτα της κάθε εποχής αποτελούν την ισορροπημένη μεσογειακή παλέτα και είναι τα εργαλεία τους.

Προτεινόμενα Deals

Για την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας μας χρησιμοποιούμε cookies.

Μάθε περισσότερα