Άμεση Λιποδιάλυση με Body Space VacuTherm 3 σε 1, στο Diamonds στο Νέο Ηράκλειο

More Views

Δείτε την Προσφορά

  • 29€ από 60€ για 3 Συνεδρίες Λιποδιάλυσης με VacuTherm
  • 55€ από 120€ για 6 Συνεδρίες Λιποδιάλυσης με VacuTherm
  • 100€ από 240€ για 12 Συνεδρίες Λιποδιάλυσης με VacuTherm
  • 2 έως 4 συνεδρίες ανά εβδομάδα
  • Διάρκεια συνεδρίας: 30 λεπτά
  • Για γυναίκες & άνδρες
Το VacuTherm είναι μια μέθοδος διαμόρφωσης και επανασχηματισμού των αναλογιών του σώματος, η οποία επιτυγχάνεται συνδυάζοντας αερόβια άσκηση και συγκεκριμένα περπάτημα σε διάδρομο γυμναστικής μέσα σε θάλαμο υποπίεσης όπου μπαίνει το σώμα μας από τη μέση και κάτω. Αντιμετωπίζει άμεσα και οριστικά προβλήματα λίπους κυτταρίτιδας σε γοφούς, μηρούς και κοιλιά.

-Στην πρώτη κιόλας συνεδρία θα νιώσετε ότι πρόκειται για κάτι ιδιαίτερο, εντελώς διαφορετικό από ότι έχετε δει και νιώσει ως τώρα, ενώ θα αισθανθείτε ιδιαίτερα όμορφα κι ανάλαφρα
-Στην τρίτη συνεδρία θα παρατηρήσετε αισθητή διαφορά στην κυτταρίτιδα
-Στην έκτη συνεδρία θα έχουν απομακρυνθεί κάποιοι περιττοί πόντοι από την κοιλιά και τους γοφούς σας
-Στη δωδέκατη συνεδρία θα πρέπει να αποχαιρετίσετε κάποια από τα ρούχα σας
Οι αλλαγές αυτές συνεχίζονται μέχρι να φτάσετε στο στόχο σας ή στο ιδανικό σας σημείο

VacuTherm η επανάσταση στο αδυνάτισμα, τη σύσφιξη και την κυτταρίτιδα

Το μηχάνημα που συνδυάζει δύο ευρέως γνωστές και αποδεκτές μεθόδους στο χώρο της άσκησης και της ομορφιάς: την ΑΕΡΟΒΙΑ άσκηση και την ΥΠΟΠΙΕΣΗ.

-Εξαλείφει τη κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος
-Μειώνει την περιφέρεια και επαναπροσδιορίζει το σχήμα του σώματος
-Μειώνει το πρήξιμο και τις κατακρατήσεις
-Αυξάνει την ενεργειακή δαπάνη, δηλαδή αυξάνει τη καύση θερμίδων
-Αυξάνει το μεταβολισμό
-Βελτιώνει τη λειτουργία του καρδιαγγειακού συστήματος
-Βελτιώνει τη φυσική κατάσταση
-Ασκεί θετική επίδραση στην οστεοπόρωση
-Ασκεί θετική επίδραση στη λειτουργική επανένταξη μετά από τραυματισμό
-Προσφέρει θετική επίδραση στην εκγύμναση
-Σύσφιξη των γοφών και των κάτω άκρων

Τι είναι η μέθοδος VacuTherm
Είναι μια μέθοδος διαμόρφωσης και επανασχηματισμού των αναλογιών του σώματος, η οποία επιτυγχάνεται συνδυάζοντας αερόβια άσκηση και συγκεκριμένα περπάτημα σε διάδρομο γυμναστικής και θάλαμο υποπίεσης αλλά και σε συνδυασμό με infrared lamps μέσα στον οποίο βρίσκεται ο διάδρομος αλλά και το σώμα μας από την μέση και κάτω.

Τι ακριβώς συμβαίνει
Η δημιουργία συνθηκών υποπίεσης (αρνητικής πίεσης) σε συνδυασμό με την αερόβια άσκηση και επικουρικά και με τις λαμπες infrared έχει ως αποτέλεσμα ο οργανισμός μας να στέλνει μεγάλες ποσότητες αίματος στις «προβληματικές» περιοχές. Στις περιοχές δηλαδή που οι ιστοί τους δεν αιματώνονται επαρκώς και γι’ αυτό ακριβώς έχουν δημιουργηθεί λιπαποθήκες ή και κυτταρίτιδα.

Πιο συγκεκριμένα
Α) με την αερόβια άσκηση ενισχύεται η καύση των λιπαρών οξέων στους μύες, δίνοντας την εκκίνηση στη διαδικασία της καύσης του λίπους
Β) στη συνέχεια, η δημιουργία συνθηκών υποπίεσης (αρνητικής πίεσης) «κατευθύνει» την καύση του λίπους στα επιθυμητά σημεία
Γ) κατά τη διάρκεια της κίνησης, η αρνητική πίεση επηρεάζει το δέρμα με μια τακτική συχνότητα, η οποία αυξάνει και επιταχύνει την κυκλοφορία της λέμφου στο σώμα

Diamonds Solarium & Body Sculpture

Το Diamonds αποτελεί την πιο ασφαλή λύση για να ξεχωρίσεις, με δέρμα «σοκολατένιο» και smooth επιδερμίδα. Οι υπηρεσίες τους θα σας ενθουσιάσουν με το καλύτερο αποτέλεσμα, που θα μαγνητίσει τα βλέμματα.

Αν το μαύρισμα σου θέλεις να συνοδεύεται από ένα υπέροχο και σμιλεμένο κορμί, σου έχουν την απάντηση! Στο ολοκαίνουριο τους studio θα βρεις εξελιγμένες υπηρεσίες, ώστε να συνδυάσεις το αδυνάτισμα και την αύξηση της μυϊκής σου μάζας, με απόλυτη ασφάλεια και μέσω συγκεκριμένων συνεδριών.

Brand New διαμορφωμένος χώρος για solarium και αδυνάτισμα με τα hot of the hot μηχανήματα της κατηγορίας! Ο νέος και ειδικά διαμορφωμένος χώρος, αποτελεί μια φρέσκια πρόταση για να απολαύσεις τις ασύγκριτης ποιότητας υπηρεσίες solarium και αδυνατίσματος!

Απόκτησε ζηλευτό μαύρισμα με χαλαρωτική μουσική και υπέροχο σμιλεμένο κορμί με τα καλύτερα μηχανήματα της κατηγορίας τους.

Προτεινόμενα Deals

Για την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας μας χρησιμοποιούμε cookies.

Μάθε περισσότερα