Πρόγραμμα Διαχείρισης Πόνου "I AM PAIN FREE®", στο IAM-Intergrative Alternative Method στο Καματερό

More Views

Δείτε την Προσφορά

  • 29€ από 80€ για Πρόγραμμα Διαχείρισης Πόνου "I AM PAIN FREE®"
Μια εναλλακτική προσέγγιση ανακούφισης από τον πόνο συνδυάζοντας:

Οστεοπαθητική
Η οστεοπαθητική μπορεί να ανακουφίσει από τον πόνο με ειδικούς χειρισμούς σε μύες, συνδέσμους, αρθρώσεις, σπλάχνα, συμβάλλοντας στην καλή λειτουργία όλου του σώματος.

Ρεφλεξολογία
Η ρεφλεξολογία είναι μία φυσική, εναλλακτική, ολιστική μέθοδος χωρίς φάρμακα, που βασίζεται στην ύπαρξη αντανακλαστικών σημείων στο σώμα τα οποία αντιστοιχούν σε όργανα ή ανατομικές περιοχές του σώματος.

Μάλαξη
Η μάλαξη χρησιμοποιεί πιέσεις σε όλες τις μυϊκές ομάδες, με τα δάχτυλα, τις γροθιές, τα αντιβράχια ή και τους αγκώνες, στοχεύοντας στην απομάκρυνση της έντασης από το σώμα.

Βελονισμό
Ο βελονισμός έχει αποδειχθεί ότι είναι μια πολύ αποτελεσματική μέθοδος για την αντιμετώπιση μιας σειράς μυοσκελετικών προβλημάτων, όπως οσφυαλγίες, ισχιαλγίες, αυχεναλγίες, ημικρανίες, πονοκεφάλους.

Βεντούζες
Οι βεντούζες είναι μια αρχαία μορφή εναλλακτικής ιατρικής η οποία βοηθάει στην αντιμετώπιση του πόνου μέσω της αιμάτωσης και της οξυγόνωσης των τοπικών ιστών στους οποίους εφαρμόζονται.


IAM-Intergrative Alternative Method

Ισορροπία σημαίνει ολοκληρωμένη ευεξία που βελτιώσει την ποιότητα της ζωής. Συνδυάζοντας την επιστημονική γνώση με τις εναλλακτικές θεραπείες υγείας, δημιουργήσαμε πρωτοποριακές μεθόδους χαλάρωσης και μεταμόρφωσης από έμπειρους θεραπευτές και ειδικούς ευεξίας. Σε έναν χώρο ιδανικό για αποτοξίνωση του μυαλού και του σώματος μέσα από θετικές και βιώσιμες αλλαγές της φυσικής κατάστασης και του τρόπου ζωής. Για μια διαδρομή επανεκκίνησης και βελτίωσης της υγείας. Ένα ταξίδι διαρκούς αλλαγής μέσα από τη θεραπεία σε φυσικό και νοητικό επίπεδο.

Προτεινόμενα Deals

Για την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας μας χρησιμοποιούμε cookies.

Μάθε περισσότερα