Massage, Spring Radiance Spa & Black Lava Καθαρισμός Προσώπου, στο Orloff Spa του Theoxenia Palace Hotel στην Κηφισιά

More Views

Δείτε την Προσφορά

  • 29,90€ από 60€ για Black Lava Cleansing Face Ritual (40'), για 1 Άτομο
  • 29,90€ από 70€ για Indian Head Massage (40'), για 1 Άτομο
  • 39,90€ από 85€ για Harmonia Balancing Full Body Massage (55'), για 1 Άτομο
  • 79,90€ από 180€ για Spring Radiance Spa Package (90'), για 1 Άτομο
  • 134,90€ από 360€ για Spring Radiance Spa Package (90'), για 2 Άτομα
  • Δυνατότητα χρήσης του υδάτινου χώρου (σάουνα & χαμάμ) με έξτρα χρέωση 15€/άτομο για 30' (πληρωτέα στο Orloff Spa at Theoxenia Palace Hotel)
Black Lava Cleansing Face Ritual (40')
Καθαριστική περιποιήση προσώπου με βάση της μάσκας απολέπισης «Black Lava Scrubbing face mask» που αφαιρεί όλες τις ακαθαρσίες και αποβάλει τα νεκρά κύτταρα. Στη διάρκεια της μάσκας “Green Clay Cleansing Mask” γίνεται μασάζ των χεριών. Τελική εφαρμογή με ορό αντιγήρανσης και αντηλιακή κρέμα. 

Indian Head Massage (40')
Μασάζ πλάτης, αυχένας, κεφαλής που εστιάζεται στους εντάσεις,  απελευθερώνει τους μυϊκούς σπασμούς και προσφέρει σε λίγο χρονικό διάστημα μια απόλυτη χαλάρωση.

Harmonia Balancing Full Body Massage (55')
Μασάζ σώματος ήπιας πίεσης που αποτοξινώνει τους μύες, βοηθά την κυκλοφορία και προσφέρει μια χαλάρωση του σώματος και του νου, σύμφωνα με τη παράδοση του Σουηδικού μασάζ. 

Spring Radiance Spa Package (90')
Ολιστικό πακέτο πλήρης χαλάρωσης και προετοιμασίας για την άνοιξη. Ξεκίνα με μια απολέπιση σώματος (30'), συνεχίζεται με ένα χαλαρωτικό Ανατολίτικο μασάζ σώματος full body (30') και ολοκληρώνεται με το facial-Ritual Fleurs de Bali (25').

Ένα πακέτο spa που μπορείτε να μοιραστείτε με το αγαπημένο σας ταίρι!

Orloff Spa at Theoxenia Palace Hotel

Ανακαινισμένο εξ ολοκλήρου το 2012, το ξενοδοχείο Theoxenia Palace, μέλος της αλυσίδας "Small Luxury Hotels of the World" αποτελεί ένα από τα κορυφαία ξενοδοχεία με σπα στην Αθήνα. Αφεθείτε στην πολυτέλεια, σε μια από τις πιο εκλεπτυσμένες περιοχές της Αθήνας και αφήστε τις αισθήσεις σας να ταξιδέψουν στο μαγευτικό χώρο του σπα. Το Theoxenia Palace δεσπόζει επιβλητικά στην πλατεία Κεφαλαρίου και αποτελεί αναμφισβήτητα το αστέρι της Κηφισιάς. Το απόλυτο σημείο για αποδράσεις στην Αθήνα και αναζωογονητικά ταξίδια που θα θυμάστε για πάντα.

Το Spa του Theoxenia Palace στο Κεφαλάρι βρίσκεται στο ισόγειο του ξενοδοχείου. Εκεί καλείστε να χαλαρώσετε και να ισορροπήσετε το μυαλό και το πνεύμα αφήνοντας πίσω το άγχος της καθημερινότητας. Βουτήξτε στα κρυστάλλινα νερά της θερμαινόμενης πισίνας ενώ απολαμβάνετε τη θέα στους κήπους. Αναζωογονήστε τις αισθήσεις σας στο τζακούζι , στο μαρμάρινο θολωτό χαμάμ ή στη σάουνα, και ζήστε μια ολοκληρωμένη εμπειρία υδροθεραπείας μόνοι ή με τους αγαπημένους σας καθώς το spa του Theoxenia Palace σας δίνει τη δυνατότητα οργάνωσης spa parties και bachelorettes.

Το Theoxenia Palace καλεί τους λάτρεις του spa να απολαύσουν μοναδικές υπηρεσίες σπα και μασάζ στα βόρεια προάστια. Το spa του ξενοδοχείου διαθέτει δύο άρτια εξοπλισμένες καμπίνες με ειδικά κρεβάτια θεραπείας και εξαρτήματα μασάζ ειδικά σχεδιασμένα για χαλαρωτικές αποδράσεις ή διπλές θεραπείες σπα για ζευγάρια και φίλους σε μια ατμόσφαιρα με γήινους χρωματικούς συνδυασμούς που εμπνέει γαλήνη και ηρεμία. Από το πλούσιο μενού του σπα μπορείτε να επιλέξετε premium θεραπείες ανάπλασης και αισθητικής Valmont, αναζωογονητικά μασάζ με την υπογραφή της Orloff καθώς και θεραπείες καθαρισμού σώματος εμπνευσμένες από το χαμάμ.

Προτεινόμενα Deals

Για την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας μας χρησιμοποιούμε cookies.

Μάθε περισσότερα