Το Κορυφαίο Λειτουργικό Σύστημα για Υπολογιστές, Microsoft Windows 10 Pro 32/64-bit, από 34,90€ για 1 Ηλεκτρονική Άδεια

More Views

Δείτε την Προσφορά

  • 29,90€ για 1 Ηλεκτρονική Άδεια (ESD) Microsoft Windows 10 Pro 32/64-bit - OEM Version (Άδεια για 1 υπολογιστή-μητρική, σε περίπτωση αλλαγής μητρικής, θεωρείται νέος υπολογιστής)
  • 34,90€ για 1 Ηλεκτρονική Άδεια (ESD) Microsoft Windows 10 Pro 32/64-bit - Retail Version (Άδεια για 1 υπολογιστή, τοποθέτηση σε διαφορετικούς υπολογιστές, μετά από κατάργηση της προηγούμενης εκγατάστασης)
  • Το παρόν προϊόν είναι 100% γνήσιο, δε φέρει κουτί ή παρελκόμενα και διανέμεται με την μορφή ηλεκτρονικής άδειας (Activation Key) & ESD (Electronic Software Delivery)
  • Multilanguage - Ενεργοποιήστε το προϊόν σε όποια γλώσσα θέλετε (Ελληνικά, Αγγλικά, Γερμανικά κτλ.)
ΤΥΠΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΑΔΕΙΩΝ

OEM Version
Η ηλεκτρονική άδεια OEM μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο σε 1 υπολογιστή. Αναγνωρίζει τη μητρική κάρτα που έγινε για πρώτη φορά εγκατάσταση και ΔΕΝ μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε άλλο υπολογιστή. Σε περίπτωση αλλαγής μητρικής κάρτας θεωρείται νέος υπολογιστής

Retail Version
Η ηλεκτρονική άδεια Retail μπορεί να λειτουργεί σε 1 μόνο υπολογιστή ανά φορά. Δυνατότητα για τοποθέτηση σε διαφορετικούς υπολογιστούς με απαραίτητη προϋπόθεση να έχει καταργηθεί η προηγούμενη εγκατάσταση.


Windows 10 Pro
Με τα Windows 10 Pro κερδίζετε όλα τα πλεονεκτήματα της HOME έκδοσης συν τα πλεονεκτήματα των PRO, όπως τα Group Policy, Remote Desktop, BitLocker και πολλά άλλα. Εάν έχετε μια μικρή επιχείρηση και θέλετε βελτιωμένη λειτουργικότητα, τα Windows 10 Pro είναι ο καλύτερος τρόπος.

Τα Windows 10 Pro περιλαμβάνουν ενσωματωμένες δυνατότητες ασφαλείας, όπως τείχος προστασίας και προστασία για Internet, ώστε να είστε προστατευμένοι από ιούς, λογισμικό κακόβουλης λειτουργίας και ransomware.

Λατρεύετε το τηλέφωνό σας. Το ίδιο και ο υπολογιστής σας. Συνεχίστε από εκεί που σταματήσατε, όπου κι αν σταματήσατε. Ιστοσελίδες, έγγραφα του Microsoft 3651, φωτογραφίες: διαβάστε, γράψτε και επεξεργαστείτε τα σε όλες τις συσκευές σας.

Τα Windows 10 Pro προσφέρουν απλή και ευέλικτη διαχείριση, ώστε να μπορείτε να κάνετε περισσότερα.

BitLocker και BitLocker to Go
Διατηρήστε τα αρχεία σας ασφαλή με το BitLocker και αποκτήστε την ίδια ασφάλεια σε αφαιρούμενες συσκευές αποθήκευσης με το BitLocker to Go

Προστασία του Windows Defender από ιούς
Η Προστασία του Windows Defender από ιούς χρησιμοποιεί την ισχύ του Cloud, ευρύ οπτικό μέσο, μηχανική μάθηση και ανάλυση συμπεριφοράς για την προστασία των συσκευών σας από νεότερες και εξεζητημένες απειλές

Προσθέστε επιχειρηματική ισχύ στον υπολογιστή σας
Τα Windows 10 Pro είναι σχεδιασμένα για επιχειρήσεις, ώστε να έχετε ταυτότητα, ασφάλεια και παραγωγικότητα, όλα με την πρώτη

Για την εγκατάσταση των Windows απαιτούνται ειδικές γνώσεις και θα πρέπει να γίνει από τεχνικό

Προτεινόμενα Deals

Για την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας μας χρησιμοποιούμε cookies.

Μάθε περισσότερα