13€ για Ψηφ. Πανοραμική Δοντιών & Παροχή CD, στα Ιατρικά Κέντρα της "Νέας Διάγνωσης" σε Πανόρμου, Παλλήνη & Αιγάλεω

More Views

Δείτε την Προσφορά

  • 13€ για Ψηφ. Πανοραμική Ακτινογραφία Δοντιών & Παροχή CD με Αποτελέσματα
Η Ψηφιοποιημένη Πανοραμική Ακτινογραφία Δοντιών είναι ιδανική μέθοδος για την πρόληψη και διάγνωση προβλημάτων στις γνάθους και στη στοματική κοιλότητα. Δίνει πολύ εύκολα, ανώδυνα και ακίνδυνα μια γενική άποψη και των δύο γνάθων μαζί. Βοηθά λοιπόν στη διάγνωση και κατ' επέκταση την πρόληψη για μια σειρά παθήσεων των γνάθων και των δοντιών που δια γυμνού οφθαλμού είναι δύσκολο να εντοπιστούν.

Στο τέλος θα λάβετε ένα CD με τα ατομικά σας αποτελέσματα που θα μπορείτε να φυλάξετε για να ενημερώσετε τον οδοντίατρο σας και φυσικά να συγκρίνετε την πορεία της κατάστασης των δοντιών και της γνάθου σας.


Νέα Διάγνωση

H “ΝΕΑ ΔIAΓNΩΣH” ιδρύθηκε το 1987 από ιατρούς με σκοπό να καλύψει όλες τις εξετάσεις της πρωτοβάθμιας ιατρικής. H πρώτη μονάδα των Aμπελοκήπων, Λ. Pιανκούρ 64 & Λαρίσης υπήρξε πρωτοπόρος στην αναβάθμιση των ιατρικών εξετάσεων. H αξιοπιστία των εξετάσεων, η βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών υγείας και η εμπιστοσύνη των ασθενών, καθόρισε την ίδρυση των νέων μονάδων στις περιοχές Παλλήνη , Αιγάλεω και Αγ. Δημήτριο.

Σκοπός της "ΝΕΑΣ ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ" είναι η παροχή υψηλής στάθμης προληπτικής και Διαγνωστικής ιατρικής στον εξωνοσοκομειακό χώρο, με στόχο την EΓKAIPH, EΓKYPH και ΓPHΓOPH εξυπηρέτηση των ασθενών.

Tα κέντρα  λειτουργούν και ελέγχονται από επιστήμονες μεγάλης εμπειρίας και κύρους, είναι δε εξοπλισμένα με ό,τι τελειότερο διαθέτει η σύγχρονη ιατρική τεχνολογία. Παρέχουν τις υπηρεσίες τους από τις 8:00 π.μ. μέχρι τις 8:00 μ.μ. και είναι έτσι οργανωμένα ώστε να παραδίδουν τα αποτελέσματα του διαγνωστικού ελέγχου αυθημερόν (εκτός ορισμένων εξετάσεων), υπεύθυνα, αξιόπιστα και οικονομικά.

Tα εργαστήρια των ιατρείων αποτελούν κέντρα αναφοράς εξειδικευμένων εξετάσεων ενώ διακρίνονται για τους άνετους χώρους και το φιλικό και ανθρώπινο περιβάλλον.



Δείτε όλες τις προσφορές από Ιατρικά Κέντρα Νέα Διάγνωση εδώ.

Προτεινόμενα Deals

Για την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας μας χρησιμοποιούμε cookies.

Μάθε περισσότερα