Ψηφιακή Μαστογραφία+Υπέρηχος Μαστών+Ενδοκολπικός+Τεστ Παπ, στη "Νέα Διάγνωση" σε Άγ.Δημήτριο, Αιγάλεω & Αμπελόκηπους

More Views

Δείτε την Προσφορά

  • 69€ από 190€ για Γυναικολογικές Εξετάσεις
Περιλαμβάνουν:
  • Ψηφιακή Μαστογραφία
  • Υπέρηχο μαστών
  • Τεστ Παπ
  • Ενδοκολπικό Υπέρηχο Εσωτερικών Γεννητικών Οργάνων
  • Μέτρηση Οστικής Πυκνότητας
Τι είναι οι παραπάνω εξετάσεις και γιατί πρέπει να τις κάνετε;

Ψηφιακή μαστογραφία:
Η μαστογραφία είναι η ακτινογραφία του μαστού η οποία πραγματοποιείται με τη βοήθεια ενός ειδικού μηχανήματος που ονομάζεται μαστογράφος. Η ψηφιακή μαστογραφία χρησιμοποιεί ακτίνες Χ, ώστε να παράξει εικόνες του μαστού.  Η μαστογραφία μπορεί να δώσει πληροφορίες για τα ψηλαφητά μορφώματα αλλά ταυτόχρονα μπορεί να ανακαλύψει μη ψηλαφητές παθολογίες που η ίδια η γυναίκα ή ο ιατρός της δεν μπορούν να ψηλαφήσουν. Η μαστογραφία θα πρέπει να γίνεται προληπτικά, από τα 40 έτη της γυναίκας, αν δεν υπάρχει οικογενειακό ιστορικό. Aπό τα 40-49 έτη ο επανέλεγχος θα πρέπει να γίνεται κάθε 1-2 χρόνια, ανάλογα με το ατομικό ρίσκο της κάθε γυναίκας και την συμβουλή του γιατρού

Yπέρηχος Μαστών:
Ένας πλήρης μαστολογικός έλεγχος θα πρέπει να αποτελείται τόσο από την ψηφιακή μαστογραφία όσο και από τον υπέρηχο των μαστών, για την πιο ορθή,αξιόπιστη και έγκυρη γνωμάτευση. Ο συνδυασμός αυτών των δυο μεθόδων ανιχνεύει το 95% των μη ψηλαφητών καρκίνων. Είναι μακράν η καλύτερη μέθοδος πρόληψης κατά του καρκίνου του μαστού, την πιο συχνή αιτία καρκίνου στις γυναίκες

Τεστ Παπ:
Η σημαντικότερη ίσως γυναικολογική εξέταση, Πρόκειται για μία μέθοδο γενικού ελέγχου, κατά την οποία γίνεται λήψη κυττάρων από τον κόλπο, τον τράχηλο και τον ενδοτράχηλο, τα οποία εν συνεχεία εξετάζονται στο μικροσκόπιο προκειμένου να εντοπιστούν τυχόν προκαρκινικές καταστάσεις για τον τράχηλο της μήτρας, εάν υπάρχουν. Η σχεδόν ανώδυνη εξέταση πρέπει να γίνεται προληπτικά έπειτα από την πρώτη σεξουαλική επαφή κάθε γυναίκας και επαναληπτικά για καθαρά προληπτικούς λόγους

Ενδοκολπικός Υπέρηχος Εσωτερικών Γεννητικών Οργάνων:
Το υπερηχογράφημα των έσω γεννητικών οργάνων μελετά την μήτρα, τις ωοθήκες και τις σάλπιγγες. Γίνεται ενδοκολπικά με κενή την ουροδόχο κύστη και είναι απλή,εύκολη  και ανώδυνη εξέταση. Έχει μεγάλη ευκρίνεια αναδεικνύοντας τα όργανα με μεγάλη λεπτομέρεια, ώστε να εντοπιστούν πιθανές ανωμαλίες και παθολογικές καταστάσεις όπως:
  • Παθήσεις της μήτρας (ινομυώματα, πολύποδες)
  • Κύστεις και όγκους των ωοθηκών
  • Πυελικές φλεγμονές
Μέτρηση Οστικής Πυκνότητας: Η μέτρηση αυτή θα αναδείξει αν κάποιος έχει φυσιολογική οστική πυκνότητα, χαμηλή οστική πυκνότητα ή οστεοπόρωση. Είναι η μόνη μέθοδος που μπορεί να ανακαλύψει την έναρξη οστεοπόρωσης σε ένα ασθενή. Είναι πολύ σημαντική εξέταση καθώς η χαμηλή οστική πυκνότητα μπορεί να οδηγήσει σε κατάγματα κλπ.


Νέα Διάγνωση

H “ΝΕΑ ΔIAΓNΩΣH” ιδρύθηκε το 1987 από ιατρούς με σκοπό να καλύψει όλες τις εξετάσεις της πρωτοβάθμιας ιατρικής. H πρώτη μονάδα των Aμπελοκήπων, Λ. Pιανκούρ 64 & Λαρίσης υπήρξε πρωτοπόρος στην αναβάθμιση των ιατρικών εξετάσεων. H αξιοπιστία των εξετάσεων, η βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών υγείας και η εμπιστοσύνη των ασθενών, καθόρισε την ίδρυση των νέων μονάδων στις περιοχές Παλλήνη , Αιγάλεω και Αγ. Δημήτριο.

Σκοπός της "ΝΕΑΣ ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ" είναι η παροχή υψηλής στάθμης προληπτικής και Διαγνωστικής ιατρικής στον εξωνοσοκομειακό χώρο, με στόχο την EΓKAIPH, EΓKYPH και ΓPHΓOPH εξυπηρέτηση των ασθενών.

Tα κέντρα  λειτουργούν και ελέγχονται από επιστήμονες μεγάλης εμπειρίας και κύρους, είναι δε εξοπλισμένα με ό,τι τελειότερο διαθέτει η σύγχρονη ιατρική τεχνολογία. Παρέχουν τις υπηρεσίες τους από τις 8:00 π.μ. μέχρι τις 8:00 μ.μ. και είναι έτσι οργανωμένα ώστε να παραδίδουν τα αποτελέσματα του διαγνωστικού ελέγχου αυθημερόν (εκτός ορισμένων εξετάσεων), υπεύθυνα, αξιόπιστα και οικονομικά.

Tα εργαστήρια των ιατρείων αποτελούν κέντρα αναφοράς εξειδικευμένων εξετάσεων ενώ διακρίνονται για τους άνετους χώρους και το φιλικό και ανθρώπινο περιβάλλον.

Προτεινόμενα Deals

Για την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας μας χρησιμοποιούμε cookies.

Μάθε περισσότερα