Εργαστηριακός Έλεγχος για Ανίχνευση Αντισωμάτων, στο Medi Family Athens στο Μουσείο-Κέντρο, με 25€

More Views

Δείτε την Προσφορά

  • 25€ για Ανίχνευση Αντισωμάτων (Εργαστηριακός έλεγχος + Κλινική εκτίμηση αποτελεσμάτων ιατρού)
Περιλαμβάνεται εργαστηριακός έλεγχος για:
- ΙgG ανοσοσφαιρίνες: αποτελούν το 75% των ανοσοσφαιρινών στην κυκλοφορία του αίματος. Τα ΙgG έχουν καταστροφική δράση ενάντια σε βακτήρια, ιούς και τοξίνες. Παρέχουν μακρόχρονη ανοσία, και  αυξάνονται σαν απάντηση στις λοιμώξεις, συνήθως 2 με 4 εβδομάδες μετά από την αρχή της λοίμωξης και παραμένουν αυξημένα στους περισσότερους ασθενείς εφόρου ζωής!
- IgM ανοσοσφαιρίνες: αποτελούν τα αντισώματα που εμφανίζονται στα αρχικά στάδια της μόλυνσης και συνήθως επανεμφανίζονται σε μικρότερο βαθμό σε νέα λοίμωξη. Συνήθως  υποχωρούν 4 με 6 εβδομάδες μετά από την αρχή της λοίμωξης!

Ενδεικτικά αποτελέσματα:
  • IgG (+) IgM (-) Απόδειξη παλιάς λοίμωξης
  • IgG (-) IgM (+) Ένδειξη πρόσφατης λοίμωξης
  • IgG (+) IgM (+) Πιθανή ή πρόσφατη λοίμωξη
  • IgG (-) IgM (-) Δεν υπάρχει προηγούμενη λοίμωξη

Medi Family Athens

Μια ομάδα εξειδικευμένων γιατρών με πολυετή πείρα σε νοσοκομεία της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού, συνεργάστηκαν για να δημιουργήσουν ένα καινοτόμο και πρωτοποριακό ολοκληρωμένο σύστημα υγείας, που βασίζεται στην αμεσότητα και στην προσωπική σχέση μεταξύ γιατρού και εξεταζόμενου. Τώρα ήρθε και στην Αθήνα ένα ευέλικτο κέντρο ιατρικής μέριμνας, που μπορεί να καλύψει τις πολυσχιδείς ανάγκες των πολιτών για την καλύτερη δυνατή ιατρική κάλυψη σε προσιτό κόστος.

Στο MFA προσαρμόζουν το πρόγραμμα υγείας που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας. Διαλέγετε γιατρούς όλων των ειδικοτήτων και κλείνετε ραντεβού μεμονωμένα ή και συνδυαστικά. Μπορείτε να κλείσετε παράλληλα ραντεβού για αιματολογικές και απεικονιστικές εξετάσεις .Όλα γίνονται άμεσα με τη βοήθεια του πρόθυμου προσωπικού του πολυϊατρείου, χωρίς αναμονές και ταλαιπωρία σε δαιδαλώδη νοσοκομεία και κλινικές. Έμπειροι γιατροί θα σας βοηθήσουν και θα σας καθοδηγήσουν με συνέπεια και υπευθυνότητα. 

Εκτός από τις απλές επισκέψεις στους γιατρούς του πολυϊατρείου μπορείτε ακόμη να επιλέξετε ανάμεσα σε πληθώρα οικονομικών πακέτων ειδικά σχεδιασμένα ώστε να ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες του μέσου πολίτη.

* * *

Στο medi - family - Athens, έχοντας υψηλό το αίσθημα της κοινωνικής ευθύνης, στέκονται δίπλα σας, σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, παρέχοντάς σας ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ και ΕΓΚΥΡΗ ενημέρωση, με οδηγίες εξατομικευμένης τηλεφωνικής ιατρικής προσέγγισης, μέσα από τις 19 ειδικότητητες των ιατρών τους!

Ασθενείς, με οποιοδήποτε πρόβλημα, πνευμονολογικό ή όχι, με υποκείμενα νοσήματα ή μη, μπορούν να επικοινωνούν καθημερινά με τους ιατρούς του κέντρου 10:00-15:00 και 17:00-20:00 (εκτός Σαββάτου και Κυριακής).

Η υπηρεσία αυτή προσφέρεται ΔΩΡΕΑΝ

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2108810150 -151

Ιατροί διαθέσιμοι  προς ΑΜΕΣΗ επικοινωνία:
Παθολόγος: 6977427862
Πνευμονολόγος: 6945423270
Καρδιολόγος: 6932529297
Γενικός γιατρός: 2108810150-151
Γενικός χειρουργός: 6945550737

* * *


Δείτε όλες τις προσφορές από Medi Family Athens εδώ.

Για την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας μας χρησιμοποιούμε cookies.

Μάθε περισσότερα