Βαθύς Καθαρισμός Προσώπου & Θεραπεία με Ραδιοσυχνότητες RF στο My Box of Beauty στο Νέο Ψυχικό (από 19,90€)

More Views

Δείτε την Προσφορά

  • 19,90€ από 50€ για Βαθύ Καθαρισμό Προσώπου-Claryfying Enzyme Facial (90')
  • 19,90€ από 50€ για Θεραπεία Προσώπου με Ραδιοσυχνότητες (50')
  • 34,90€ από 100€ για Βαθύ Καθαρισμό Προσώπου (90') & Θεραπεία με Ραδιοσυχνότητες (50')
  • Όλες οι περιποιήσεις προσώπου γίνονται με προϊόντα Sothys & Thalgo
  • Αποκλειστικά για γυναίκες
Βαθύς Καθαρισμός (Clarifying Enzyme Facial)
Απομακρύνει ρύπους και περιττή λιπαρότητα, ενώ καθαρίζει σε βάθος τους πόρους, βοηθώντας το δέρμα να αναπνεύσει και να αποσυμφορηθεί από την υπερπαραγωγή σμήγματος και την ανάπτυξη μικροβίων. Ιδανική και για λιπαρό, προβληματικό και ακνεϊκό δέρμα.

Θεραπεία Προσώπου με Ραδιοσυχνότητες RF
Πρόκειται για ηλεκτρομαγνητικά κύματα, που εκπέμπονται μέσω μιας κεφαλής και μεταφέρουν ενέργεια σε βάθος. Με τη μέθοδο αυτή θερμαίνονται επιλεκτικά και με ασφάλεια οι υποκείμενοι ιστοί. Η θερμότητα εισχωρεί στις βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος αλλά όχι στην επιδερμίδα του, κάνοντας τη θεραπεία ανώδυνη και ευχάριστη. Μεταφέρεται κάτω από το δέρμα και βοηθάει στη αύξηση της μικρο-κυκλοφορίας του με αποτέλεσμα να οξυγονώνεται καλύτερα ο ιστός και να αυξάνονται οι μεταβολικές του λειτουργίες.

Επιπλέον κινητοποιούνται οι ινοβλάστες για να παράγουν περισσότερο κολλαγόνο και ελαστίνη. 'Ετσι θα δείτε θεαματικά αποτελέσματα στην σύσφιξη, στην αντιγήρανση και στη μείωση ρυτίδων.

My Box of Beauty

Δημιουργήθηκε τον Ιούνιο του 2013 από ανθρώπους με γνώση και αγάπη για το αντικείμενο της Κοσμετολογίας και της Αισθητικής, με προσοχή στη λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά, δίνοντας μεγάλη σημασία στην τήρηση αυστηρών κανόνων υγιεινής και αποστείρωσης μιας και εδώ η επιστήμη της Αισθητικής συναντάει την Ιατρική εξειδίκευση. Στους όμορφους χώρους του θα βρείτε θεραπείες περιποίησης προσώπου και σώματος, περιποίηση άκρων, επαγγελματικό μακιγιάζ, αποτρίχωση και σύγχρονες εξειδικευμένες θεραπείες για κάθε αισθητικό σας πρόβλημα.

Η υπεύθυνη του χώρου κυρία Έφη Κατσακιώρη είναι πτυχιούχος του τμήματος Αισθητικής και Κοσμετολογίας του Α.Τ.Ε.Ι Αθηνών και μέλος του Συλλόγου Επαγγελματιών Αισθητικών Ελλάδος (Σ.ΕΠ.Α.Ε.). Έχει πολύχρονη εμπειρία στο χώρο της αισθητικής αλλά και προϋπηρεσία στο χώρο της Διαιτητικής στα νοσοκομεία Υγεία και Metropolitan, καθώς φέρει αντίστοιχο πιστοποιημένο πτυχίο Ι.Ε.Κ. Έχει παρακολουθήσει εξειδικευμένα σεμινάρια στον τομέα των εναλλακτικών θεραπειών και του λεμφικού μασάζ.

Προτεινόμενα Deals

Για την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας μας χρησιμοποιούμε cookies.

Μάθε περισσότερα