Δημιουργικές Δραστηριότητες για Παιδιά έως 16 Ετών, στο Κέντρο Μάθησης Εργομιλώ Plus στο Μοσχάτο (από 12,90€)

More Views

Δείτε την Προσφορά

  • 12,90€ από 35€ για 1 Μήνα Συμμετοχή για 1 Παιδί στη Δραστηριότητα: Θεατρικό Παιχνίδι
  • 12,90€ από 35€ για 1 Μήνα Συμμετοχή για 1 Παιδί στη Δραστηριότητα: Messy Play
  • 12,90€ από 35€ για 1 Μήνα Συμμετοχή σε Kids Yoga
  • 14,90€ από 40€ για 1 Μήνα Συμμετοχή για 1 Παιδί στη Δραστηριότητα: Μουσική Αγωγή
  • 24,90€ από 40€ για για 1 Μήνα Συμμετοχή για 1 Παιδί στη Δραστηριότητα: Ρομποτική & S.T.E.A.M.
Πρόγραμμα Δραστηριοτήτων
Θεατρικό παιχνίδι 4-12 ετών: Κάθε Τετάρτη 18:00-19:00 / 19:00-20:00
Messy Play 2-12 ετών: Κάθε Τρίτη 17:45-18:45 / 19:00-20:00
Kids yoga 2+ ετών: Κάθε Σάββατο 10:00-11:00
Μουσική αγωγή 2-12 ετών: Κάθε Παρασκευή 18:30-19:30/ 19:30-20:30
Ρομποτική preschool 4-5 ετών: Κάθε Δευτέρα 18:00-19:00
Ρομποτική δημοτικού 6-12 ετών: Κάθε Δευτέρα 19:00-20:30

Messy Play
Η νέα τάση στο παιχνίδι που θέλει τα παιδιά να λερώνονται! Θα το ακούσεις ως αισθητηριακό sensory "άτακτο" παιχνίδι και πρόκειται για ένα είδος παιχνιδιού, το οποίο τα παιδιά ανεξαρτήτου ηλικίας και ικανοτήτων χρησιμοποιούν όλες τους τις αισθήσεις για να παίξουν.

Είναι ένας φυσικός τρόπος παιχνιδιού που επιτρέπει στα παιδιά να εξερευνούν και να πειραματίζονται ελεύθερα μέσα σε ένα ασφαλές περιβάλλον καθοδηγούμενα από τον εαυτό τους και μόνο.

Καινούργιες υφές, χρώματα, μυρωδιές και μπόλικη ακαταστασία συνθέτουν ένα παζλ που προάγει την ολοκληρωμένη ανάπτυξη του εγκεφάλου.

Το messy play:
  • Διεγείρει και αναπτύσσει την περιέργεια και τη φαντασία
  • Βοηθάει στον οπτικοκινητικό συντονισμό
  • Χτίζει τις κινητικές δεξιότητες
  • Βελτιώνει το σωματικό έλεγχο, τη στάση του σώματος, την ισορροπία και το συντονισμό
  • Διδάσκει τα χρώματα, τα σχήματα και τις υφές και επιτρέπει την εξερεύνησή τους σε δύο και τρεις διαστάσεις, κάνοντας τη μάθηση πιο ευχάριστη
  • Διδάσκει τη σύνδεση αιτίου-αποτελέσματος
  • Αναπτύσσει ανεξαρτησία μέσω της λήψης αποφάσεων
  • Ενισχύει τη συνεργασία και την ομαδικότητα
Μουσική
Ελάτε στο νέο πρόγραμμα που μπορούν να συμμετέχουν παιδιά από 2-10 ετών.Το πρόγραμμα αυτό στηρίζεται στις αρχές του συστήματος ORFF και διεκδικεί να κερδίσει τις καρδιές των παιδιών μέσα από τη μεγάλη ποικιλία δραστηριοτήτων με οδηγό τη μουσική διαπαιδαγώγηση των παιδιών μέσα από το παιχνίδι!

Μαζί με τα παιδιά στο μουσικό ταξίδι θα έχουν τις χρωματιστές νότες καμπανάκια που μπορούν να παίζουν μουσική τα παιδιά χωρίς να έχουν απαραίτητες μουσικές γνώσεις.

Τα boomwhackers, τους μαρκαδόρους, τα μουσικά όργανα, τα παιδικά τραγούδια, τις φωνές των παιδιών και τη φαντασία τους για το ταξίδι τους στον κόσμο της μουσικής!
  • Χρωματιστές νότες με οδηγό το ουράνιο τόξο!
  • Παραμύθι σαν δρώμενο μουσικοκινητικό με το σώμα μας αρχηγό!
  • Κρουστά όργανα ρυθμικά-μελωδικά ορχηστρικά ή και μόνα τους ξεχωριστά για τις ηχοϊστορίες που θα φτιάχνουν τα παιδιά!
  • Video παρουσιάσεις με κλασικές μελωδίες μαζί με ήρωες του Disney σαν παρουσιαστές!
  • Παιχνιδοτράγουδα μιμητικά και συναισθήματα που ξεπροβάλουν σε κάθε δράση για παιδιά!
Τι είναι S.T.E.Α.M;
Science.Technology.Engineering.Arts.Mathematics είναι η ολιστική προσέγγιση της γνώσης μέσα από τα πέντε γνωστικά αντικείμενα, των Φυσικών Επιστημών, της Τεχνολογίας, της Μηχανικής, της Τέχνης και των Μαθηματικών. Οι μαθητές εφαρμόζουν τις θετικές επιστήμες (Φυσικές Επιστήμες, Πληροφορική, Μηχανική και Μαθηματικά) για να λύσουν πραγματικά προβλήματα, να κατανοήσουν φαινόμενα και να αντιληφθούν τον τρόπο που λειτουργεί ο κόσμος γύρω τους. Παράλληλα, η τέχνη στις διάφορες μορφές της, συμπληρώνει την απαραίτητη φαντασία και δημιουργικότητα που οδηγεί τους μαθητές στην καινοτομία. Το STEΑM πλαισιώνει τον τρόπο με τον οποίο το μυαλό ενός παιδιού μαθαίνει, καθώς εξερευνά τον κόσμο, συμβάλλοντας ταυτόχρονα στην ανάπτυξη της Υπολογιστικής Σκέψης.

Μέσα από διδακτικά σενάρια STEΑM (διερευνητικές ερωτήσεις, δοκιμασίες, αποστολές) οι μαθητές καλούνται να δώσουν λειτουργικές λύσεις σε αληθινά προβλήματα, μέσω των οποίων διδάσκονται – βιωματικά – φυσική, τεχνολογία, μηχανική, τέχνη και μαθηματικά. Με παιγνιώδη τρόπο και ομαδοσυνεργατικά, μαθαίνουν να παρατηρούν και να πειραματίζονται, να δίνουν οδηγίες και να σχεδιάζουν, να κατασκευάζουν και να δοκιμάζουν, να νιώθουν και να επικοινωνούν, να σκέφτονται και να υπολογίζουν. 

Ενδεικτικά, στην προσχολική ηλικία, οι μαθητές με απλά υλικά:
- κατασκευάζουν γέφυρες, κτήρια, καράβια, δρόμους, συστήματα οργάνων ανθρώπων και ζώων, μελετούν φυσικά φαινόμενα και νόμους.
Ενδεικτικά, στο δημοτικό, οι μαθητές με απλά υλικά: 
- κατασκευάζουν μοντέλα μηχανών, μηχανισμών και αντικειμένων από την προϊστορία μέχρι τις μέρες μας, μελετούν τον τρόπο λειτουργίας και τη χρησιμότητά τους.

Ρομποτική

Η εκπαιδευτική ρομποτική είναι ένα σύγχρονο ομαδοσυνεργατικό περιβάλλον μάθησης, που ασχολείται με την κατασκευή, τον προγραμματισμό και την αξιοποίηση των ρομπότ σε εκπαιδευτικό επίπεδο. Οι μαθητές καλούνται να δώσουν λειτουργικές λύσεις σε αληθινά προβλήματα ή αποστολές, μέσω των οποίων διδάσκονται – βιωματικά – φυσικές επιστήμες, τεχνολογία, μηχανική, μαθηματικά και τέχνη. Εξηγούν, προγραμματίζουν, κατασκευάζουν, υπολογίζουν και αισθάνονται, ενώ ταυτόχρονα εκπαιδεύονται σε πληθώρα ικανοτήτων και δεξιοτήτων του 21ου αιώνα όπως: λεπτή κινητικότητα, δημιουργικότητα, ομαδικότητα, συνεργατικότητα, κριτική σκέψη, υπολογιστική σκέψη, αλγοριθμική σκέψη, επίλυση προβλήματος, παρατηρητικότητα, διερεύνηση, πειραματισμό, επικοινωνία, συλλογή δεδομένων κ.α.

Στην προσχολική, οι διδασκαλίες πραγματοποιούνται με τη χρήση των ρομποτικών kit:
1. Lego Education Early Simple Machines
2. Botley The Coding Robot
3. Kids First Coding and Robotics

Στο δημοτικό, οι διδασκαλίες πραγματοποιούνται με τη χρήση των ρομποτικών kit: 
1. Lego Education We Do 2.0 Core set
2. Lego Education Spike Prime


Εργομιλώ Plus

Στο Εργομιλώ Plus σκοπός τους είναι οι μικροί φίλοι να μαθαίνουν μέσω της ψυχαγωγίας. Σε όλες τις ομαδικές δραστηριότητες μέλημά τους είναι η κοινωνικοποίηση. Κανένα παιδί (τυπικής & μη ανάπτυξης) δεν περιθωριοποιείται, αλλά γίνεται ένα με την ομάδα.

Σας περιμένουν για ατελείωτες ώρες χαράς και διασκέδασης!

Προτεινόμενα Deals

Για την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας μας χρησιμοποιούμε cookies.

Μάθε περισσότερα