Δωμάτια Απόδρασης για Παιδιά, στα "Adrenaline escape rooms" σε Μοναστηράκι, Αιγάλεω & Καλλιθέα

More Views

Δείτε την Προσφορά

  • 12€ από 20€ για Συμμετοχή 1 Ατόμου στο Δωμάτιο Απόδρασης "Fallout" - Αιγάλεω
  • 12€ από 20€ για Συμμετοχή 1 Ατόμου στο Δωμάτιο Απόδρασης "Lost In The Caribbean" - Μοναστηράκι
  • 12€ από 20€ για Συμμετοχή 1 Ατόμου στο Δωμάτιο Απόδρασης "The Floor is Lava" - Καλλιθέα
  • Τα κουπόνια μπορούν να χρησιμοποιηθούν και αθροιστικά. Απαραίτητη συμμετοχή 4-6 ατόμων με αγορά αντίστοιχων κουπονιών
Fallout (50-60') | Αιγάλεω
Για παιδιά 8-18 ετών

Όταν από το στρατιωτικό εργαστήριο πυρηνικών πειραμάτων μια μετάλλαξη ξεφεύγει και δημιουργεί τον πιο εκφυλιστικό ιό DNA κι η ανθρωπότητα απειλείται με εξαφάνιση, εσύ με την ομάδα σου μπορείς να το καταστρέψεις;

Lost In The Caribbean (60') | Μοναστηράκι
Για παιδιά 8-15 ετών & γονείς

Πετάτε με το αεροπλάνο πάνω από το τρίγωνο των Βερμούδων κατευθυνόμενοι προς Μεξικό για να ζήσετε τις καλύτερες διακοπές της ζωή σας. Ένας δυνατός κρότος συντάραξε όλο το αεροπλάνο το οποίο άρχισε να χάνει ύψος και εντέλει συγκρούστηκε στο έδαφος. Είστε οι μόνοι επιζήσαντες σ' ένα ανύπαρκτο εξωτικό νησί μιας άλλης ... διάστασης. Μόνο ο θεός Μοντεζούμα μπορεί να σας βοηθήσει και να ξανανοίξει η πύλη της μετάβασης της δικής σας διάστασης.

The Floor is Lava (50-60') | Καλλιθέα
Escape survivor room για παιδιά από 6-12 ετών

Το ηφαίστειο έχει ξυπνήσει και πετάει ατμό και λάβα κι εσείς είστε παγιδευμένοι στο νησί! Ένας αρχαίος πρωτόγονος θεός θα σας βοηθήσει να το σταματήσετε και να καταφέρετε να φύγετε έγκαιρα από το μέρος! Βιαστείτε!

Παιδική δραστηριότητα που συνδυάζει survivor παιχνίδια και γρίφους.


Adrenaline escape rooms

Με πολύ μεράκι και φαντασία στα Adrenaline escape rooms δημιούργησαν δωμάτια απόδρασης με πολλές ξεχωριστές ιστορίες για τους παίκτες, οι οποίοι μπορούν εκτός από το να ψυχαγωγηθούν, κάτι που είναι η βασικότερη αρχή τους και μέλημά τους, να βιώσουν μια ζωντανή εμπειρία απόδρασης, μία ξεχωριστή περιπέτεια για κάθε ηλικία, που οδηγεί την αδρεναλίνη στα ύψη, θα "κάψει" το μυαλό σας, θα παίξει με τη σκέψη σας, θα σπρώξει στα άκρα τις δυνατότητές σας.

Τα δωμάτια είναι σχεδιασμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορούν να παιχτούν από πολύ έμπειρους gamers έως και αρχάριους με τις ίδιες δυνατότητες επιτυχίας απόδρασης. Το παιχνίδι στο πιο unplugged escapάδικο της πόλης είναι πλέον must!

Δείτε τα Adrenaline escape rooms σε SiteFacebook & Twitter

Για την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας μας χρησιμοποιούμε cookies.

Μάθε περισσότερα